Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T-Ati

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Achtung, Sie kommen! Aki meglátta, rávágta, hogy ez olyan Bud Spencernek való motor. Hát igen, a Különben dühbe jövünk jelenetei mélyen belénk ivódtak, így az sem számít, hogy a filmben nem Suzuki Van Van 125 volt, hanem egy Moto Zodiaco Tuareg 223-2 – elég messze van…..
Türkmenisztán igazán furcsa hely lehet. Óriási kőolajkészlet van az ország alatt, ami persze hoz a konyhára, igen szépen. Emellett a világ kilencedik gyapottermelője, a környékre jelentős mennyiségű elektromos energiát exportál. Ugyanakkor az országban nagy a szegénység. A…..
Csak számlás javítást fogadnak majd el, nincs többé egyesség. Megint a kispénzű autósokat szívatják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
T-Ati 2012.11.29 09:06:30
@Emmett Brown: De összességében megkapom a piaci értékét, amiből tudok venni egy kb. ugyanolyat.

Volt már fiatalabb, nagyobb értékű autóm, ami gtk-s lett, és a károkozó kötelezőjére ment a kártérítés. A biztosító olyan értéket állapított meg az autóm baleset előtti értékének, ami abszolút reális volt.

Azt persze nem tudom, hogy milyen értéket állapítana meg az előző hozzászólásomban említett, kb. 400 ezret érő autómra, gtk esetén. Amennyit kapnék, annyiból kellene autót vennem, ennyi. Biztos, hogy jobbat nem tudnék venni...
Az Easy Ridert az is ismeri, aki sosem látott mást a tévében, mint Magenheim doktor és Maricsui kalandjait. Azt hiszem a zenéjét még többen hallották: nincs olyan rock- vagy motorosbuli, ahol ne próbálnák eljátszani a one hit wonder Steppenwolf nótáját, a Born to be Wildot. Ha…..
Nagyon nehéz őket megfogni, mondja a szakértő és mi értjük. Aki ma ötven köbcentis motorral vagy robogóval szabálytalanul közlekedik, nem kell tartania az utólagos bírságtól, ha nagy a forgalom, még a rendőrök elöl is megléphet. Az Országos Rendőr-főkapitányság,…..
Számos okunk lehet rá, hogy tönkre akarjuk tenni az autónkat. Sok a pénzünk és költeni akarjuk, emberbaráti szeretetből támogatjuk a szerelőnket, be akarjuk a lízingcégnek bizonyítani, hogy csereérett, és millió más. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
T-Ati 2012.03.15 10:22:27
@MP: Nem kéne metál, de ha csak az van. Ha meg fehéret veszel, amikor eladod, majd mondják: "höööö, céges autó, fúúú" XD

Egyébként nekem is tetszik az írás, ráadásul mondott újat is, amibe én is beleszaladtam és eddig nem tulajdonítottam neki jelentőséget.
A sebesség oltára Jön a tigris! 2012.02.10 14:04:00
  Január első hetében a Lidliben akciós volt az akrilfesték. Mondtam is a feleségemnek, hogy csapjon le rá, hisz olcsó, 24 színű, csak jó lesz valamire, bár az általános iskola óta nem festettem ecsettel. Ha rajzoltam, ceruzával, vagy nagyobb felületekre festékszóróval,…..
Közben az egyik porschés szervezővel beszélgetek, és mondja, hogy van egy kis zűr a visszautammal. Idefelé jövet ugyanis elveszítettek egy autót. Mindenki tudja, ez mit jelent egy Porsche bemutatón: ropira törte valaki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Pedig – pláne ahhoz képest, mennyire semmi pénzbe került – amit megnéztem, egy meglepően jó autó volt. Meglepően. Egy apró lökés kellett volna csak, és megveszem. De hiszen semmi okom autókat nézegetni. Amióta megvan, Era most örvend a legjobb egészségnek. Ha valaki…..
Nem akarok senkit sem a bűnbe csábítani. De ha már felvetted, csináld ésszel, nem? Mai cikkünk blogposztja...
T-Ati 2011.06.29 07:39:23
@domeq: Autóban telefonálás nem volt mindig. Kb. 20 évvel ezelőtt még mobil sem nagyon, 30 évvel ezelőtt meg még vonalas sem.

@Virág et.: A rendőrök általában ketten vannak, innentől kezdve tudják bizonyítani, hogy telefonált a delikvens.

Általában a kihangosítót is csak arra használom, hogy közöljem, hogy visszahívom a hívót. Egyébként pedig utálom a mobiltelefont és a legtöbb elektronikus kütyüt.
T-Ati 2011.06.29 08:00:15
@Virág et.: Én már láttam rá példát, de valószínű, az volt a kivételes eset. Sok minden mást sem szoktak, ami hatásosabb lenne. És igen, az utasokkal való beszélgetés is elvonja a figyelmet, jelentősen növeli a reakció időt.

@HakapesziM: Autópályán a legveszélyesebb. Az autópályán megengedett sebességnél percenként több mint 2 km-t teszel meg úgy, hogy nem az útra figyelsz. Váratlan eseményre egyszerűen nem tudsz reagálni.
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
T-Ati 2011.04.13 08:22:03
@KaPé: Objektív felelősség akkor van helye, ha nincs helyszíni intézkedés. Az adott történet pedig volt.

Amúgy velem szemben ugyanazért a szabálysértésért (?) bűntettek már eltérően. Ez pedig nem más volt, minthogy nem volt nálam a befizetett kötelező igazoló szelvénye. Ezért volt már rendőr, aki 10 ezerre megvágott, és olyan is, aki szóbeli figyelmeztetéssel tovább engedett, és még csak nem is kellett alkudoznom.

Egyébként sem szoktam alkudozni a rendőrökkel, de más alkalommal is előfordult már, hogy a rendőr meggondolta magát és mégsem büntetett meg.
T-Ati 2011.04.13 08:24:27
@T-Ati: Csak javítom a helyesírási hibámat:

Az adott történetBEN pedig volt.
Bernáth Milán és a Turbometal srácok küldték el nekünk saját videójukat pár napja. Talán a véleményünkre voltak kíváncsiak vagy tanácsainkat kérték, nem emlékszem pontosan. Nekünk azonban támadt egy ötletünk, amit meg is osztottunk velük: mi lenne, ha saját kritikusainkat…..
A sok tingli-tangli, könnyed kis téma és jópofizás után - úgy érezzük - itt az ideje valami igazán ütősnek és keménynek. Az autózás és a zene kapcsolata ugyan már akkor megszületett, amikor Bertha Benz fütyörészve pöfögött ki első útjára a Patentwagennel, mintegy 113…..
Belsőség Mint a mesében... 2010.12.21 17:12:00
Nem titok, hogy az ismeretterjesztő csatornák mellett csak akkor kapcsolok Eurosportra, ha bunyó vagy rali van soron. Így halmozottan is volt már szerencsém a Teutul-famíliát lassan felváltó keménymelósokvagyunkvazze favágó-családhoz, a Pelletier-fivérekhez. A sztori minden egyes…..
Van egy ügyvéd barátom, Zoli, aki – hogy is szól az a szőke nős vicc? – nagyon szereti, de nem érti az autókat. Élete legjobb döntését hozta tehát, amikor tíz évvel ezelőtt vett magának egy Volvo Amazont, hiszen az stílusos, jó vezetni, nem romlik el. Zoli hosszú…..