Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itzakbendavid

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai hír: a kormány a gazdasági reformcsomag egyik legjelentősebb elemeként a gyógyszerkasszából kíván százmilliárdocsát lecsippenteni. Ennyi, nem több, vegyük ezt tudomásul!Nem tudom, kik azok, akikben ez az ötlet így felvetődött, mint ahogy azt sem tudom, végiggondolták-e ezt,…..
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
itzakbendavid 2011.02.16 10:17:28
Véget ér a Demszky-korszak, meghiúsult a sávolyi motorpálya, kipukkant a Jobbik-lufi, megadták a kettős állampolgárságot, megbukott az MSZP. Nem is volt ez olyan rossz év! 2010 legnagyobb magyar politikai bukásai után az idei év legpozitívabb belpolitikai fejleményeit rangsoroljuk…..
Vélhetően kiveszik az alkotmányból azt a passzust, amely a választójogot állandó magyarországi lakhelyhez köti, mondta Fideszes Alkotmányelőkészítő Gergely. A szóban forgó módosítás célja az, hogy a magyar nosztalgia-állampolgársághoz folyamodó határontúli magyarok részt…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Nagy botrányt kavart Kövér László kijelentése Gyurcsány letartóztatásáról. Több főleg baloldali érzelmű ember is partizánakciót indított hol facebook csoportokban hol nyílt felhívásokban hol blogbejegyzésekben. Én most mégis csak két momentumot emelnék ki ezekből.  …..
itzakbendavid 2010.08.27 17:10:22
@propurs: Amig gyurcsányi nem kerül a börtönbe a bünöző papája mellé, addig nem lesz felemelkedés Magyarországon.
A magyar nemzet nem szereti a gyurcsányista szélsőséges neonáci és antiszemita elemeket !
  A Magyar Köztársaság egyik országgyűlési képviselője nemrég írásbeli kérdést intézett dr. Molnár Csabához, a kancelláriát vezető miniszterhez „Politikai főtanácsadó-e még Gréczy Zsolt?” címmel. A  május 28-i keltezésű válaszlevelet azonban…..