Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turtle Run

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 200 darab figyelemfelhívó táblát szerzett be, amellyel a kerékpárosokat figyelmeztetik arra, hogy a kijelölt gyalogos átkelőhelyen tekerve szabálytalan átkelni. A rendőrök tapasztalatai szerint a kerékpárosok nem ismerik pontosan a közlekedési szabályokat,…..
"Mélységesen megrendítette és felháborította a mai állatkínzásos eset az Etyeki Állatvédők Egyesületének önkénteseit. Bicskén egy apró kiskutyát szorosan zsákba kötve hagytak a tűző napon, hogy szerencsétlen ott haljon meg. A bezsákolt apróságtól egy nagyon veszélyes, forgalmas helyen, a Bicske és…..
"Ilyen kukák kellenének Bicskére is! Vállalkozók figyelem, reklámfelület!!!" - írja olvasónk. Valóban elképzelhető, hogy megtalálta a megoldást a bicskei köztéri szemeteskukák problémájára.  Induljunk ki abból, hogy egyhamar nem lesz olyan mértékű társadalmi szemléletváltozás városunkban, hogy nem…..
"A kukák. Igen.. Rövid történet Bicske város hozzáállásáról: A Prohászka utca forgalmasnak mondható, itt járnak-kelnek az emberek a központ és telep, az iskolák és a telep, ill. a péró és a már felsoroltak között. Korábban ebben az utcában tucatnyi szemetes is volt található, ma egy sem. A lakosság…..
Turtle Run 2016.02.29 16:33:02
Belsőség Heti merítés 2013.12.29 09:18:34
Mother ship, az örökkévalóságig! Akinek van, tartsa meg, és ne érdekelje, hogy a feltörekvő kőművesek is ilyenekben ülnek! Fel kell újítani, be a garázsba, hétvégente elővenni, kikönyökölni belőle, pár év múlva megszerezni az OT-s rendszámot, aztán még pár év múlva…..
Most nem az a fő kérdés, hogy szabályos-e. Nem az, mégis használják. Inkább lemértük, mit tud egy hagyományos halogénizzóhoz képest. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kisautó blog A legjobb orosz autó 2012.11.14 13:45:50
Vannak megkerülhetetlen dolgok az ember életében. Gyerekkorában minden fiú vágyik távirányítós autóra, mecsboksz-garázsra, LEGO-várra. De egy időben mindennél jobban szeretné, ha a Jézuska a fa alá tojna neki egy pedálos autót. Mert azt tényleg ő vezetheti, lehet menőzni a…..
Megvan új kedvencem a bálnaautó-osztályban. Ha most kéne választanom, Audi A8, BMW7, Mercedes S osztály, vagy esetleg Lexus LS, habozás nélkül megjelölném a Jaguar XJ-t. Könnyű, sportos, jó vezetni, szép, jól össze van rakva… és 20 colos felniken fut. /40. Meglepően szűk…..
Belsőség A szerelem nem válogat 2011.11.13 06:30:00
Telós Bandi blogposztnak álcázott szerelmi vallomása után eszméletlen mennyiségű levelet kaptunk szerkesztőségi levelesládánkba. Kiderült, hogy az olvasók túlnyomó többsége valójában hithű autóbuzi. És reménytelenül szerelmes. A legjobb - és legtanulságosabb - levél,…..
Bicskei Szó Ne legyen nagyobb baj 2011.11.08 15:10:00
Írja olvasónk, hogy hajléktalant büntettek rendőreink.  "Két  rendőrünk éppen most büntette meg valamelyik szerencsétlen hajléktalant a Kisfaludy utcán. Talán azért mert az úton tolta a babakocsiját...Melléálltak, ablakon kitámaszkodva intézkedtek, pedig egy…..
 Végtelen téma a külföldre szakadtak világa: volt már sima emigráns, volt asszimiláns, cserediák - mégis folytatnom kell egy kis tipizálással, méghozzá a rosszindulatúbbnak tűnő műfajban. Mentségül annyit, hogy mind saját tapasztalaton alapszik.Na de milyen nemzetek…..
Egy normális helyen az embernek nincs szüksége autóra. Ha nagyon vágyna rá, persze hobbiból lehet, de milyen kretén egy hobbi már az autózás?! Vélemények az azonos című írásunkról...
Füley István olvasónknak az idén összejött az élet, hiszen az autóbuzéria egyik zarándokhelyén, a Nürburgringen járhatott. És ha már ott volt, fotózott is tisztességgel, ügyesen. A 24 órás versenyt is, melyen sajnos Vida Janiék BMW-je beadta a kulcsot, és a 24h Classic-futamot,…..
*Azaz gyorsbombázó. A terminus technicus nem takar mást, mint egy olyan – jellemzően könnyű, maximum közepes – bombázógépet, amely elég gyors ahhoz, hogy a vadászgépek ne tudják utolérni. A múlt század harmincas éveiben tette magáévá a koncepciót sok, zömében…..
Turtle Run 2010.04.13 13:19:59
@mbw108: Ne is erőltesd! :) (Fekete lakk-makk belépő fehér flotír zoknival, nyúlfarkos kulccsomó..pfff...)
Hipermarket-parkolókban gyakran látni fényes melegítős, bakancsos/bőrcipős, (mű)bőrjakós fazonokat kötött puloverben..nah, milyen autókból másznak ki?
Belsőség Ez nem vicc volt 2010.04.09 11:44:00
Nem vicc, bár kétségtelen, hogy az utóbbi évek egyik legjobb – enyhe szarkazmussal átszőtt – honlapja szűnt meg április elsején. A céggel együtt, amelyik mögötte van.   Bár kétségtelen, hogy a távolodó kapitalista termékek után csak zihálva kezet nyújtó,…..