Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiwiman

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Playboy Pista A német varázsló 2016.06.18 10:19:19
  Kedden a szerkesztőségben magam is nemzeti színekkel festettem össze magamat. Mi több, sikeresen megjósoltam, hogy 2-0-ra győzünk az EB első meccsén. Mondhatnám, hogy tudtam előre, de ki kell ábrándítsak mindenkit (a mindenki alatt magamat is beleértve), hogy teljesen hasraütésszerűen…..
kiwiman 2016.06.18 22:02:14
@enpera:
kettőtök közül te tünsz a féregnek...
Nagyon fiatalon, érettségije közepén  halt meg Kovács Attila Alex, akit a Hungary's Got Talent című műsorból ismerhettek meg sokan.  A 18 éves szegedi fiú Kovi MC-ként indult a versenyen,  Kis Grófo slágerét, a No roxa ájt énekelte. Kovács Attila a szegedi piaristák végzős diákjaként készült most…..
Most, hogy már mindenki mindenkinek megmutatta, milyen jól is áll neki a morálhérosz gúnya és cseng az ügy lefele, talán beszélhetünk végre értelmesen is a Kiss László-sztoriról. Eddig nem írtam róla – ha bölcs éppen nem is lesz tőle az ember, a hallgatás bizony hasznos, ha nem tudjuk, mi történt…..
kiwiman 2016.05.15 06:00:30
@Sir Galád: hát nem. ma sehogy sem működik. ha nyititt szemmel járnál fel sem tennél ilyen buta kérdést
Emlékeznek még? Volt néhány éve egy Bakács Tibor nevű humorista, már-már olyan celebféleség, egészen az egyik kereskedelmi tévé tehetségkutatójának zsűritagságáig vitte. Gyakran szerepelt a televíziókban, tényleg jópofákat mondott. Aztán jött a hír: téli szalámit akart…..
12-13 éves újvidéki kislányok egyre gyakrabban adják a fejüket prostitúcióra aktusonként csupán néhány száz dinárért, tájékoztatták a szerbiai Informer újságíróját az újvidéki rendőrségen. Még megdöbbentőbb, hogy olyan lányok is akadnak, akik a rendőrségi…..
kiwiman 2014.10.03 13:03:13
@tomfree:
Múltkor a Margítszigeten üldögéltem egy padon. a futópálya mellett, amit épp mostanában újítanak fel. Ez kb. a komjádi uszodával egymagasságban történt. Épp arra futott egy nagyon helyes csaj cicanadrágban. Észrevehette hogy nézem mert flegmán rámpillantott és futott tovább. De nem is ez a lényeg hanem hogy elindultam utánna. Persze esélyem sem volt hogy utolérjem mert egyrészt lassan futok, másrészt nem is szeretek. plusz eszem ágában sem volt. Átgyalogoltam a sziget túloldalára mert azt gondoltam hogy arra fog viszajönni. Egy órát úcsörögtem ott de csak nem jött, úgyhogy elindultam a Margíthíd felé. Mivel még ekkor sem láttam nyomát sem hát hazafelé vettem az irányt. - folyt köv
Míg Magyarországon Kövér László nemes egyszerűséggel csak cirkusznak nevezte az eddig több mint háromezer áldozatot követelő ukrán konfliktust, addig külföldön jelentős politikusok, közéleti személyiségek már egyenesen Adolf Hitlerhez, a náci Németország vezetőjéhez…..
   A határaink közelében levő nyugtalan külpolitikai helyzet miatt érdemes egy kicsit számba venni hazánk védelmi képességeit, hiszen bármennyire is elképzelhetetlennek tűnik, hogy katonai konfliktus részesei legyünk, az esély mindig is meg lesz rá. Segítségül az angol nyelvű…..
Gabriel Sherman újságíró hamarosan megjelenő, The Loudest Voice in the Room című könyvében azt állítja, hogy a Fox News nevű konzervatív amerikai hírcsatorna igazgatója, Roger Ailes szexet kért fizetésemelésért cserébe. Sherman azt állítja, hogy a könyvhöz 600 interjút…..
Michael Muhney, a Nyughatatlan fiatalok című tévésorozat sztárja tényleg nyughatatlan: addig csöcsörészgette a forgatáson az egyik színésznőt, amíg a producerek ki nem rúgták, írja a The Sydney Morning Herald. A 38 éves sztár 2009 óta játszotta Adam Newmant a sorozatban,…..
Még dübörög a nyár, de a stúdiók már bemutatták a nagy reményekkel elkészített produkciók zömét. Volt amelyik nagyot szólt és akadt, amelynek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A HollywoodReporter arról írt, hogy melyik film fog folytatást kapni. Ridley Scott Prometheusa…..
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
XVI. Benedek pápa szereti a macskákat, ő is büszke tulajdonosa egy fekete-fehér házi macskának, akit Chicónak hívnak. A cica Tübingenben (Németország) él az egyházfő bajor otthonában. Georg Ratzinger atya, a pápa bátyja elmesélte, hogy gyermekkoruk óta él macska a…..
kiwiman 2010.11.25 11:06:34
Wesley Snipes adócsalás miatt volt kénytelen megjelenni a bíróságon néhány éve, a vád szerint a színész 1999 és 2001 között nem fizette adóját, ami több millió dolláros összegnek felel meg.2008-ban Snipes-t vétkesnek mondták ki és 3 év börtönre ítélték,  a…..
testmódosítás Nem tudhatod 2010.11.18 15:22:00
Lehet, hogy épp a buszon veled szemben ülő szemüveges könyvtároskisasszony külsejű lány viseli ezt? Lehet, hogy a pedáns főnökasszonyé az irodából? Vagy azé a nővéré aki vért vett tőled?Nem tudhatod. Ha viszont csak gyűlölködni tudsz a kép láttán, akkor inkább nézz…..
Nehéz elképzelni ezt a történetet, de azt sejtjük, hogy minden résztvevő makirészeg lehetett a folyamat alatt. Két barát összebalhézott, majd annyi időre picit kibékültek, amig az egyik meggyőzte a másikat, hogy tetoválhasson a hátára. A debilebb beleegyezett, és egy…..
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Engedéllyel nem rendelkező kínai illetékességű élelmiszerfeldolgozó üzemre csaptak le a hatóságok tegnap a a XV. kerületben. Az üzem a józsefvárosi kínai piac büféibe szállított...Az engedély nélkül működő üzemben mintegy 2 tonna élelmiszert és élelmiszer alapanyagot…..
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Gyurcsányt jelenleg azért lehet nyugodtan leírni, mert pont az ellenkezőjét teszi annak, amit egy bukott politikusnak a visszatéréshez tennie kellene. Nem pozicionálja újra magát és tábora sincs. (Fotó: Index) Gyurcsány Ferenc a „100 nap – Becsapott Magyarország”…..
Olvasóink 80%-a egyest vagy kettest adna Demszky Gábor főpolgármesteri teljesítményére. Népszerűsége reprezentatív felmérések szerint is 10% körül mozog. Heti szavazás-összesítőnk. (Fotó: Index) Ezen a héten a legtöbb szavazat a Demszky Gáborról szóló cikkünkhöz érkezett…..