Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ravaddisz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Szoci hála 2010.04.15 12:01:00
  Közhely, hogy a döglött oroszlánt nem szép dolog rugdosni, viszont jól esik. Úgyhogy most mi is ezt csináljuk.   A kampánycsend beállta előtti órákban dobták be az alábbi szórólapot a belvárosi postaládákba. Érdemes elemezni egy kicsit, hogy jobban belelássunk a…..
Mandiner blog El 2010.04.12 00:41:00
  És végezetül, küldenénk az alábbi számot az est igazi főhősének, aki ugyan nem jelent meg pártja székházában, de hát azért mégiscsak ról szólt itt minden.Jó éjszakát minden kedves olvasónknak!..
  A közszolgálati televízió 19 órára tervezett választási műsora nem kezdődött meg, mert úgy gondolják, hogy még tart a kampánycsend, míg a többi adón és az interneten mentek az előzetes kutatások. Az OVB elnöke éppen most (19 óra 16 perckor) jelenti be, hogy addig…..
Mandiner blog Ácsolás 2010.04.11 17:46:00
  Shelf kollega fényképei szerint az egyik fővárosi téren egy egyik párt esti eredményvárójára egy meglehetősen nagy színpadot ácsolnak. Lehet, hogy nagy buli lesz, de láttunk mi már ekkora színpadot négy meg nyolc éve is, azt' a buli elmaradt.   A kollega egy…..
ravaddisz 2010.04.11 17:49:43
  Néhány hete írtam egy sorozatot Gréczy tényei címmel arról, hogy az ország a főbb makrogazdasági mutatók tekintetében mennyit változott az Orbán-kormány időszakához képest. Ennek apropóját (amit ezúton is köszönök Gréczy Zsoltnak) egy fennhéjázó, öntelt…..
  Elsősorban olvasóink másodlagos pártválasztására és leginkább elutasított pártjaira voltunk kíváncsiak, amikor elindítottuk a Mandiner legutóbbi kérdőívét. A bő 72 óra alatt 1447 válasz érkezett - bár felmérésünk nem reprezentatív, a minta kellően nagy…..
  Lengyel és román barátkozás, afganisztáni helytállás, kettős állampolgárság, a magyar stratégiai vállalatok (MOL, Richter, OTP) függetlenségének megőrzése - interjúnk Németh Zsolttal a Mandiner.hun. Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke holnap…..
  Tegnap még csak annak örülhettünk, hogy Lendvai Ildikó kuruc.infós alapokon nyugvó nemzetközi sajtótájékoztatót tart a jól sikerült Kubatov-beszédről, de a fene gondolta volna, hogy ez ilyen látványos lesz. A Népszabadság fotóján nagyon szépen látható,…..
  Nem tudom, hogy csak nekem tűnt-e fel, de mintha Orbán Viktor kifogyott volna a ruhákból és legfőképpen a nyakkendőkből. Megmaradt neki egy - egyébként elegáns - mélyvörös színű kravátli, amely most már szinte védjegyévé nőtte ki magát, annyi rendezvényen hordta.…..
Mandiner blog Normál is 2010.04.09 23:01:00
  Épp a csajokat szemléztük a Rogán-féle szendvicsbárban, amikor titkos komputeres adatbázisunk üzenetet küldött, miszerint MDF-es mozgás van a közeli Aranytízben. Nyakunkba is kaptuk a lábunkat, nehogy kiszoruljunk a nagyteremből, de sajnos a rendezvény épp véget ért,…..
Mandiner blog Telefonbetyárok 2010.04.09 23:59:21
Hát nem bírtuk ki. Ez van. Szóval, nem bírtuk ki, hogy ne telefonbetyárkodjunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ha Gyurcsány Ferencet tényleg a letartóztatás fenyegeti és a fideszes ügyészek már a nyomában vannak, akkor lesz-e valaki széles-e hazában, aki menedéket ad neki a…..
  Gaudi-Nagy Tamást, a Jobbik képviselő-jelöltjét, ügyvédet Budaházy tárgyalása után kaptam el, és gyors tippeket kértem tőle vasárnapra. (A tárgyalásról is lesz egy film, de majd később.) Gaudi szerint a Jobbik kapja a legtöbb szavazatot a választásokon, az MSZP 20…..