Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Henkmúdi

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux schwarzenegger birodalma 2012.09.24 15:14:50
He is back. És ehhez nem férhet kétség: majd tíz évnyi hiátus után Arnold Schwarzenegger, az egykori Terminátorból lett Governátor visszatért a filmvászonra, és lehet, hogy első lépései kissé még szögletesek, de jövőre két film főszerepében is bebizonyíthatja, hogy van még…..
 A pincehelyiségből felvezető lépcsőn végre feltűnik Leó egyenes, ezúttal szokatlan rövidre vágott hajkoronája (vagy sörénye, elvégre is a Leó név oroszlánt jelent). Laci finoman megérinti a karomat, és gyorsan, amíg még Leó hallótávolságon kívül van, a fülembe…..
Kell egy ház, lenn az óceán partján, majd ha végleg visszavonultam. Vágyik rá a szívem, no. Nagyjából egy ilyen szertelen bohémtanya lenne az álmom, mint ez itt. Noha az óceán helyett csak Kent megye homokos tengerpartja jár hozzá, de egye fene. Egy nyár erejéig bevállalom.…..
 - Végül is egyszer meg lehetett nézni… - összegzi Laci a látottakat a film után, aztán a kezembe nyomja az érvényesített mozijegyeket. – Még mindig gyűjtöd, ha jól tudom- mondja.Igen, továbbra is. Egy-egy mozijegy, az mindig egy emlék. Egy filmé, amit együtt…..
Narancs és citrom (I. rész) „Narancs és citrom, bongja St. Clement harangja,  Tartozol tíz fityinggel, St. Martin így csilingel, …”- 1984  Ez az évszak, az ősz illik igazán ehhez a városhoz: a levelek reménytelenül szállingóznak a fákról,…..
Nem jó a negatív kritika az országnak az uniós elnökség idején.Vajon ki mondta ezt a mondatot?a) Orbán Viktorb) Szijjártó Péterc) Schmitt PálA helyes válasz: egyik sem. Ki nem találja a kedves olvasó...Mesterházy Attila az MSZP elnöke -és most már kijelenthetjük haláli…..
Daemona Ott van a nevem a végén 2010.11.16 10:32:00
Nos egyesekkel ellentétben én nem csak szájcincérkedek, újságírói gyakornokként publikációra is kerülnek cikkeim: Itt !Igaz, nem egy Népszava online, vagy egy Magyar nemzet, de amúgy is rühellem a politikát, és minek tagadjam, nem is értek hozzá. Jobban fekszenek a könnyedebb…..
KSKözlöny Rádiócsend 2010.11.01 15:56:00
"Csak a britpop megy, meg a hiphop" (Varga Zsuzsa)Nem titok, hogy szeretem a Petőfit.Az sem titok, hogy nem tartom szimpatikusnak a Magyar Rádió átalakításáról eddig hallott terveket. Az igaz ugyan, hogy a rádió 2007-es átfazonírozása után egyes műsorok és hallgatóik is…..