Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harkály.blog.olvasó

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasóim ki kell jelentenem hogy ez éltem legrosszabb napja.Rá kellett döbbennem hogy barátok helyett csak kartonpapírból kivágott néha bólogató agyszülemények léteznek csak.Rájöttem hogy teljesen egyedül vagyok és hogy kurvára de mindenki leszarja mi történik…..
Harkály.blog.olvasó 2013.02.01 21:01:30
Kedves olvasóim ha valakinek én lennék a kedvenc olvasmánya amit erősen kétlek akkor sajnálatomat fejezem ki a tegnapi bejegyzés elhanyagolása miatt bár ahogy elnézem olvasó seregem drasztikusan magcsappant ez is picit sok egyéb mellet elkeserítő csak se tegnap se ma nem láttam a…..
Hát ez a nap szerfelett érdekes volt!Sok dolgon rágtam át magam és sok dolog eldőlt ma.A cigivel még mindig hadilábon állok és eldőlt az is hogy mi lesz B-vel. Eldöntöttem nekem ez a csaj KELL!!!Egyszerűen nem vágom miért de vele minden oltári ma kb egy órát töltöttünk együtt…..
Harkály.blog.olvasó 2013.01.04 11:34:37
Harkály.blog.olvasó 2013.01.04 22:30:59
Harkály.blog.olvasó 2013.01.06 16:00:42
Hát azzal kezdeném hogy nagyon szépen köszönöm első kommentálóm bejegyzését feldobta a napom!Fojtanám azzal hogy az éjszaka 2szer álmodtam ez első az barom gáz volt fel is ébredtem teljesen leizzadva:az volt benne hogy csak lazán sétálgatok az utcán aztán észre veszem magam…..
Kétségtelen, hogy ez az év válasza!..
Harkály.blog.olvasó 2011.12.02 20:43:58
Még nem végeztem a játékkal, de ma este is még nekiállok. Az a baj, hogy nevetségesen nehéz és néhol játszhatatlan a bugoktól, de majd úgyis meglátjátok.Aki esetleg felismerné a játékot (ami ennyiből igen szomorú volna), kérem ne lője le a poént, mert a legabszurdabb jelenetek…..
Harkály.blog.olvasó 2010.10.09 19:51:14
Már jó ideje csak akkor vállalok el ilyeneket, ha újfajta kérdéseket tesz fel a kedves kérdező. Theo megértette a játékszabályokat és üdítő kérdéseket tett fel, úgyhogy szívesen válaszoltam neki. Mindezt elolvashatjátok a blogján ha érdekel benneteket :)UI: Theo, a…..
Attila küldött nekem egy érdekes videót, ahol egy számomra eddig ismeretlen, de kifejezetten élvezhető amerikai videós készít egy listát, a legrosszabb játékokról. Üdítően hat, hogy nem a szokásos nevek fordulnak elő, ettől függetlenül nem lehetett vitás, hogy ki lesz a #1. De…..
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
Harkály.blog.olvasó 2010.06.18 09:58:20