Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiram

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszámolóm apróropóját egy júliusi, balatonszéplaki nyaralás adta, mikor is úgy döntöttem, hogy tökéletes program lenne Siófok helyi közlekedését kicsit felfedezni. Erre egy péntek délutánt szemeltem ki, célom pedig a hálózat nagy részének bejárása volt. Július…..
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
tiram 2015.03.22 18:11:03
@isti75: Bocs, de nekem 12 óra meló után nem nagy hangulatom van nagybevásárolni, vagy nem élelmiszer jellegű terméket venni. Nem a tej-kenyér okoz gondot, mint ahogy már fentebb írtam.
tiram 2015.03.22 18:32:16
@isti75: Nekem 8 óra meló után sincs kedvem nagybevásárolni! És erőm sem. Időm sem, mert nemcsak a munkahelyi meló létezik. nincs mese: nagybevásárelás és a nem élelmiszer marad a tömegnyomoros szombatra. Kipróbáltam. Szar.
tiram 2015.03.22 19:50:07
@isti75: Hogyan magyarázzam meg, hogy nem megy a munka utáni nagybevásárlós dolog? Mint ahogy már többször leírtam nem a tejről-kenyérről van szó. Azt félhullán is megoldom fél óra alatt.
Liza, a rókatündér 2015 Előre is bocsi a clickbitch címért, de így többen kattintanak, márpedig ez a film megérdemli. Nem is tudom pontosan hány éve, vagy melyik évben jöttek az első hírek a Lizáról, talán 2012 vége, 2013 eleje lehetett, amikor bejelentették, hogy egy…..
Gyerekkoromban volt egy nagy, nehézkes szekrénysor a szobámban. Igaz, mindent elnyelt, de a szoba nyomasztó és levegőtlen lett tőle. Pedig nem volt kicsi szoba. Akkor elhatároztam, felnőttként nálam ilyen nem lesz. És ezt mindenkinek jó szívvel ajánlom. Szekrény nélkül persze nem…..
Egy. Kettő.  Egy. Kettő. Három.  Mikrofonpróba. Halljátok? Szinte napra pontosan egy éve alszik a blog. 2013 augusztus elsején egy 22-es válogatás volt az utolsó bejegyzés, kezdjük hát újra egy ilyennel. Mert vannak dolgok, amik nem változnak...és vannak, amik igen. De…..
tiram 2014.08.02 07:16:18
Mindannyian ismerjük Nagycenket a kastélyról, a Széchenyi-mauzóleumról vagy a kisvasútról, de azt talán kevesen tudjátok, hogy itt van az ország legfrankóbb tematikus játszótere. Én sem tudtam a múlt hétig, amikor véletlenül ráakadtam. Igazából a Szent István…..
A Gault&Millau Magyarország idén is összeállította régiókra bontva a legjobb hotelek listáját. Már nekem a felosztás is fura (Kelet-Magyarország minden, ami a Dunától keletre van), de rendben, nincs annyi menő szállodánk. A wellness különválasztása viszont olyan, mintha…..
Munkakerülő játékok Negyvenszer 2012.10.01 08:00:00
Azért szeretem a bontegames játékait, mert amellett, hogy tök egyszerűek, közben folyamatosan példázzák a kilenc pont problémáját. Adva van egy ajtó, amit ki kell nyitni, ezúttal éppen negyvenszer. Eleinte nagyon könnyű, aztán egyre újabb és újabb megoldásokat kell találnunk.…..
tiram 2012.10.01 16:48:28
Jött egy olvasói levél Facebookon:   A segítségeteket szeretném kérni . Jön vidékről 13 éves unokaöcsém és szeretném Budapesten pár érdekes helyre elvinni, ami biztos, hogy izgalmas lehet neki, légyszi javasoljatok pár helyet , maradandó élményt. Az állatkert,…..
A nagy sportesemények, pontosabban kontinensviadalok vagy olimpiák elengedhetetlen kellékei a nyitó- és záróünnepségek, ezeket lehet szeretni vagy rühelleni, ettől még vannak, sőt, nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük, lesznek is, míg Föld kerek (mint a rockerek, ugye). Az persze…..
tiram 2012.08.13 18:42:11
@kamarti: Nem a fellépők, hanem a szervezők tollasodnak meg - így értette.
Mennyi tanulság a párhuzamos szerelmekhez, életekhez, kapcsolatokhoz és történetekhez. Üdv! Először is a klasszikus tiszteletkörök: szinte a kezdetektől olvasom a blogot, van is néhány érdekes történetem, de sosem írtam, és talán egyszer kommenteltem. Szeretem olvasni, mert…..
Egy mondat: Próbáltuk, de nem nagyon ment. Rémültek voltunk, hogy tönkre mennek a családjaink, vágytunk egymásra, de nem volt szabad. A kép innen Ilyen is van, szép szakítás.   Persze már látom az MNK-zós kommenteket, de hát ez van.   Közel 20 éve élek…..
Nem mai darab az Excit!, de még nem volt a blogban. Láttunk már ilyen logikai játékot, amiben faltól falig mozogva kell eljutni célba, de az egyedi környezet feldobja ezt a klónt. A főhős ugyanis ezúttal egy kurzor, akinek egy táblázatkezelőben kell megfejtenie, hogyan kell mozogni az…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
tiram 2008.03.24 20:29:20
Flash Játékok Office Escape 2008.01.03 11:29:00
Kezdődik az újév, és ezzel együtt a munka. Nyilvánvaló, hogy ilyenkor az ember az irodába ragad be. Mondjuk nem tudom, milyen iroda az ilyen, nekem egészen más elképzeléseim vannak erről, de ez nem is lényeges, hiszen a bevezető történet feledteti velünk:"Elfelejtettem, hogyan…..
Tegnapi kétségbeesett papucsvásárlónk levelére reagált a Dr. Batz kereskedelmi igazgatója. Konstruktív és információban gazdag leveléből kiderül, hogy az üzletvezetők kérésére van mindenhol egy darab papucs méretenként, mert drága a bérleti díj, illetve azon belül azért…..
tiram 2007.07.03 18:39:50
Az Igazgató Úr jól tenné, ha elmenne egy ma divatos tréninfre, ahol megtanítanák, hogyan kell kommunikálni az elégedetlen ügyfelekkel.

1. szabály: aki elégedetlen a termékkel és/vagy a céggel, annak nem kezdem el tömjénezni egyiket sem (bizonyíték nélkül), mert csak még idegesebb lesz.

2. komolyan veszem a vevő panaszát és meglátom a valós problémát (jelen esetben: nem tudott - pedig nagyon akart - magának lábbelit venni)

3. meglátom a vevő szinte erőn felüli fáradozását, amivel meg szerette volna szerezni a terméket (üzletről üzletre járt, jobban tudja, hol lehet Batzot kapni, mint az Igazgató Úr)és köszönetemet fejezem ki ezért

4. sajnálatomat fejezem ki, amiért nem sikerült papucsot vásárolnia és elnézést kérek a jogos (de csak a jogos) panaszokért. Itt: kis raktárkészlet miatti áruhiány, számlázási problémák,

5. biztosítom arról, hogy intézkedem arról, hogy ez a jövőben ne forduljon elő

6. javaslatot teszek a probléma megoldására

7. megkérem, hogy a jövőben milyen formában jelezze az elégedetlenségét (itt utalhat esetleg leheletfinoman arra, ha a T. vevő nem megfelelően viselkedett) Ekkora már "érzéstelenítve" van a "beteg" (a vevő) és meg is fogja ígérni, hogy legközelebb nem fikázik.

Ennyi.
Az Igazgató Úr mindennek az ellenkezőjét tette. Én már vásároltam régebben Batz papucsot. Jó volt, szerettem, de bevallom, elment a kedvem tőle. Pedig mostanában gondolkodtam rajta, hogy veszek még egyet. De meggondoltam magam. Mást veszek. Nincs kedvem egész napot túrázni egy karcos példányért.
tiram 2007.07.03 18:54:58