Regisztráció Blogot indítok
Adatok
humanoid40

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orrba-szájba ajnározzuk itt a TC-n a különféle japán autókat, hogy milyen csoda egyik-másik öreg darab, ott fityeg benne a háromszázezer kilométer, oszt’ mégis milyen szépen ketyeg, egy gyanús zaj nem jön a motorjából, olajat csak cserénél kér, és még a kárpitjai is egész…..
humanoid40 2016.04.16 07:50:23
@Isti77: Gps megmutatja a tutit... Az enyémbe 580000 van és jó néhányszor mentem már vele 150 et, nem nagy erölködéssel és csak a helyzet miatt nem nyomtam jobban. Nem pörög? Ezt ki mondta? A 4 sebességes verzió 100 nál 3000 et pörög, a végsebességnél 5100 at... Az én órám 3 kmt csal lineárisan végig.
A lett Szelíd Motorosok? Igen, van ilyen, bármilyen viccesen is hangzik. Olvasónk hívta fel figyelmemet erre a video-szemelvényre, és megcsinálta a napomat, már többször megnéztem, sőt, feltett szándékom, hogy az egész filmet megszerezzem. Motociklu vasara, azaz Motoros nyár a…..
BMW Alpinas from Petrolicious on Vimeo. Mindezt Amerikában, a V8-ak és a sörétes puskák földrészén. Mélységesen megértjük ezt az embert, akin látszik, hogy őszintén szereti ezeket a gépeket. Csodás.Via Petrolicious, ami a világ jelenlegi legjobb autós blogja.…..
Belsőség 30 éves a Bébi Benz 2012.11.25 17:06:31
1982 novemberében, ezekben a napokban mutatták be az akkor botránykő-számba menő bébimercit, a 190-est. Botrányos belépő volt, ebben mindenki egyetért. A Mercedes kompakt autót gyárt? Igen, ezt is megértük. A német és a nemzetközi sajtó egyaránt érthetetlennek tartotta a…..
Miket kotyvasztanak a motorolajba? És miért kell lecserélni? Jó az olcsóbb is? Minden, amit tudni akarsz az olajról. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Úgy járt körbe a kulcsa a szerkesztőségben, mint egy jóféle rakéta egy züllött kerti partin. Felszabadultan, lelkendezve szállt ki belőle mindenki, nehezen engedve el a kormányt: ez aztán az igazi hot hatch, élményautó a javából, nem lehet vele nem betyárkodni, milyen jó, hogy…..
humanoid40 2012.09.15 21:37:00
@Abfangjaeger: El tudod képzelni amikor az öreg bácsi beviszi a műhelybe a tökéletes állapotú kiskocsiját (ami öregebb mint a szerelője) és kezébe nyom egy fiatal szakinák 4 db ferrodolt és egy marék szegecset, hogy akkor erröl volna szó....(kedves fiatal(abb) kollegák meg ne sértődjetek!)Sértödjön aki marketingnek él!!!!!
Szürreális látványban lehetett részük a Budapest Airport felé járóknak a hétvégén - a kifutópálya betonján egy csillogó-villogó, vadonatúj maléves autó reklámfotózása zajlott éppen. Ráadásul nem holmi új Fabiáé, hanem egy ezerkettes kombi Ladáé. Micsoda? Malév? Lada?…..
humanoid40 2012.08.07 12:22:38
@Gyurma73: 1.3 golf2 4 seb 120 nál pont ugyanannyit pörög mint az ezeröcsi.4200 at.Persze léces a kormánymű meg könnyebb vagy 120 kg.-val.Úgyhogy könnyebb a kormány és kevesebbet is fogyaszt.
humanoid40 2012.08.07 12:27:05
@Gyurma73: Miután a ladákat elég sokáig gyártották elég nehéz mellé tenni egy bizonyos korszak nyugati gépeit.Akkor maradjunk a 80 as évek vége és a 90 es évek eleje közti használtautópark mellett. Oda helyezzük el a ladát.Sztem a középmezönyt bőven megüti.
A youtube csúf temető, mély gödör: úgy tűnik el benne az idő, hogy nyoma sem marad, órák vesznek el a mélyben, mint sáros barna föld rakódik rájuk az újabb és újabb videó, kifényesedett lapátnyelet forgatva eltemet bennünket az internet. Valahogy így jutottam el ehhez az…..
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
Ki ne hallotta volna az apjától ezt az örök érvényű mondást? Nem biztos, hogy mindenki azonnal megértette, miről is szól ez a tömör életbölcsesség. Nekik mutatnék egy példát, egy egészen plasztikusat.A szerkesztőségi levelezőlista komoly fertő. Gyakran tűnnek fel levelek,…..
humanoid40 2012.06.04 22:41:51
@közösperonos átszállás: Értem, de egy ennyibe kerülő swift sem egy csoda már....
humanoid40 2012.06.06 22:26:45
@közösperonos átszállás: pont ezaz!Aztmondom, van x ezrem kocsira és adott esetben a kort beáldozom egy kis plusszért.Mert nekem inkább nagyobb mint fiatalabb kocsi jön be.
humanoid40 2012.06.06 22:34:16
@WYX: Kedves Viktor!Van a kereskedő és van a nepper.Nem véletlen, hogy az embereknek a nepper jut eszébe erről a kategóriájú hirdetésről és nem a kereskedő...Vagy 5 ilyen kocsikkal foglalkozó neppertelepet ismerek 3 km.-es körben.Érdemes lenne lefilmezni mi folyik ezeken a telepeken és feltenni a netre.Na ott készülnek a gazban fényezett 200000 -es kocsik amik verébre várnak szar gyanánt.
Belsőség Búcsúzom tőled 2012.03.25 17:55:00
Csikorgás, csikorgás, csatt. Így kezdődött az a napfényes, de hűvös szeptemberi reggel, amikor szertefoszlott az álmom, hogy hagyhatom tisztességben megöregedni az autómat. 518i-t, 1984-ből. Pedig azt szerettem volna, ha kellemes rozsdapöttyökkel, de a tartóelemek épségét szem…..
  Keveset tudunk a magyar kilométer-milliomosról. Borsay Imréről egy olasz blogon olvastam először, de hiába kerestem róla plusz infókat, szinte csak ugyanazokat a félmondatokat dobta fel a kereső. Ki ez a férfi? Ismeri valaki? Annyit tudunk róla, hogy 1956-ban disszidált, majd…..
Belsőség Minőségi japán roncs 2011.12.14 18:44:00
  Nem szerettem soha igazán a japán autókat, de mindig tudtam, hogy a 90-es években olyan autókat csináltak, amelyekhez nem kellett 3-400 ezer kilométerig komolyabban hozzányúlni. Vezérműláncosok, D.I D. kétsoros lánccal, egyszerű, de megbízható elemekből épített…..
Milyen is lenne az, ha minden elektromosságunkat dízelmotorok biztosítanák? Talán ilyen büdös és egészségre káros, mint a kisfilmen, talán nem. De inkább igen. Jót nevettünk ezen a régi kis Nissan Leaf-reklámon, de titokban annak is örülünk, hogy nem így lesz. Bár ha hirtelen…..
Sokan nemzeti tragédiaként fogták fel a magyar motorgyártás bedőlését. Felesleges belemenni a szocialista nemzetgazdaság működésébe, de volt alapja a termelés felfüggesztésének, igaz, nagy adag akarattal és korszerű piaci gondolkodással menthető lett volna a Pannonia. Jó…..
humanoid40 2011.11.25 01:47:49
@GERI87:
B125 nálam anno alternatíva lett volna.40 évesen ültem nagymotorra és félve kezdtem egy 650.-el.Autót sem az autógyártó gyártja, hanem a beszállítói hálózata.Miért ne lehetne kipróbálni idehaza egy motort ugyanilyen elven?Félreértés ne essék! Csak hangosan agyalok, gazdasághoz hülye vagyok...Pl. nemértem, hogyha van vásárlóerő akkor miért olcso valami?Ha csorók vagyunk miért drága valami?Nehogy meg tudjuk venni?
Bill Costello hosszú hónapok munkájával újította fel az édesapja által ráhagyott BMW R 50 típusú motorkerékpárt, amelynek újjászületéséről videót készített. A rövidfilmet az utóbbi hónapokban közel 400 ezren tekintették meg, ám az aláfestő Pearl Jam dalt jogtalanul…..
Mire jó egy harmincöt éves, roncs enduró? Hát, rendbe lehet hozni, akkor hobbizásra, vintage futamokra még megfelel, igaz, mifelénk nem rendeznek olyanokat. A másik lehetőség, hogy át kell építeni – igaz, mifelénk semmire sem becsülik a kétüteműeket. Az elmúlt két…..