Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haxor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy a Munkáspárt majálisa még egy posztot meg fog érni. De kispártnál is történhetnek nagy találkozások és lehet nagy pálfordulások, esetleg megtérések. Ezt a munkáspárt még igyekszik is elősegíteni, hiszen a rendezvényein, az…..
Mandiner blog Ferenc féltéglája 2010.05.08 08:01:00
   Ferenc szokás szerint nem bír magával. De hát már vártuk a következő dobását: arra, hogy valami nagyra készül a Fidesz túlhatalmának bekövetkeztével, 0.98-as oddsszal lehetett fogadni a sarki trafikban. Sejtettük, hogy van egy féltéglája, amit az MSZP nevű…..
A föld legtrébb dolga a pártállami múltat rejtegetni. Azon túl, hogy tök álszentnek de fölöslegesnek is tartom. Egyrészt mert előbb utóbb úgyis kiderül, hiszen pici ország a mienk. Másrészt meg mindegyik pártban ülnek a pártállam képviselői. No nem akarok megtisztult…..
Nézd már a Mesterházyt, amióta begyűjtötték a magyar demokrácia legnagyobb választási zakóját, nem is posztolt a Facebookra. Kénytelen vagyok azt hinni, hogy csak aljas politikai célok vezérelték, és nem a szavazókkal történő webkettős kapcsolatépítés szándéka! Most honnan…..
haxor 2010.05.06 15:07:11
@pdstudio.info:

>> karácsony, a születésnap, a névnap, a húsvét

Ebböl csak kapásbol kettö olyan ünnepet is emlitettél, ami keresztény szellemisegböl terjedt el.. igaz most ne menjünk bele, hogy a karácsony elvileg romai pogány ünnepböl származik es azt vette át keresztény (tévedésböl) szempontból egy egész világ. Hiszen világi ünnep :)
A születésnap, névnap meg önmagáért beszél.. nem kommentelem :)

Beégtél :)
haxor 2010.05.06 16:47:15
@nestara: teljesen egyetértek ..