Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sullyedohajo

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem értetted, miért nincs villanykapcsoló a fürdőszobában, csak egy zsinór? Hogy miért jön a víz a mosdóba két külön csapból, egy hidegből és egy melegből? Miért szükséges élesztőt enni? És egyáltalán, mire fel a sok sorbanállás? Most megtudhatod, ha kattintasz!..
Fotó: budafokteteny.hu   Szerző: Lukácsi Kriszti Sebes Gábor a budafoki bukta és az országos nagyarányú Fidesz győzelem után tollat ragadott és megírta, hogy mennyire örül annak, hogy győzött a Fidesz, de jajaj, szörnyű, hogy mennyire korrupt a rendszer és bizony ezáltal a nagyfokú korrupció…..
  A katolikus vallás egyik legpusztítóbb tana az "áteredő bűn", ami azt jelenti, hogy már eleve vétkesen születünk e világra. Ha manapság megkérdeznénk az egyház valamely papját, hogy mi az értelme e tanításnak, úgy a legtöbben ködös mellébeszélés keretében a Bibliára hivatkoznának, a…..
sullyedohajo 2017.11.23 07:39:44
@csakférfi:

Az viszont logikai tény hogy isten van. Ha pár milliárd évig csapkod a villám a tengerbe és véletlenül létre jön is pár szerves molekula, abból biztos, hogy nem lesz ÉLET, pl. baktérium. Már csak azért sem mert a rendszer rendezetlenségre törekszik (entrópia törvénye, amiről mindenki hall az iskolában). Ha vesszük pl. az élet egyik feltételét, a DNS-t, amely maximálisan rendezett és melyet DNS-szintetáz állít össze, ami persze fehérje és létrejöttéhez már DNS szükséges, akkor már itt is kisiklik a tudomány, és minden tudománnyal kicsit is foglalkozó ember tudja (ha egyáltalán belegondol), hogy az élet létrejötte materialista-ateista alapon nem megmagyarázható. Az evolúció nem feltétlenül egy tudományosan nagy durranás, de hogy néhány úszkáló molekulából száz milliárd év alatt sem lesz élő organizmus az biztos.
Idestova öt hónapra vagyunk az öt hónap múlva esedékestől, és a közvélemény kútásói már megint többéves rekordokon mérik a kormányzópártot. Megy is emiatt az össznemzeti közbeszédben a nagy brühühű, meg a nagy muhaha: a dolgok okainak magyarázata széles skálán szóródik, annak is főleg a szélein.…..
sullyedohajo 2017.11.09 06:17:23
@-JzK-: @postumus mumus: Erről van aszó, a "barbár betolakodó vadembereknek" eszükbe nem jutott volna itt maradni átutazás közben, ahol munkával nem keresnek annyit, mint északabbra a segély...
De legalább nem lettünk átjáróház és nem tudják ide visszatoloncolni őket, azért az sem utolsó...
A régi spanok tudnak egymásról legtöbbet, így egy harminc éves barátság után nem igazán érdemes összerúgni a port olyanokkal, akikkel a katonaságnál együtt tusoltunk, a koleszban egymás lábszagát szimatoltuk, vagy ugyanazoknak a csajoknak csaptuk a szelet. Orbán és Simicska mégis úgy döntött…..
Hiába lel az egyszeri utas olcsó repjegyet, ha a bejutás a városba, meg a szállás ára égbe nyomja a költségeket. London jó példa arra, hogy különösen könnyű beleszaladni irgalmatlan kiadásokba, de aki résen van és ismeri az olcsó szolgáltatókat, hatalmasat spórolhat. Íme a…..
sullyedohajo 2014.11.15 09:00:46
@pandacsökiboborján:

Nem mindenki szereti szórni a pénzt feleslegesen, még ha megtehetné, akkor sem. Aki meg nem teheti meg, annak meg fontos a spórolás. Aki meg nem teheti meg, és mégis tolja a capuccino-t 2.70-ért vagy a pintet 3.60-ért utána meg sír a devizahitele miatt: az pedig egy idióta dzsentri nulla pénzügyi kultúrával.
sullyedohajo 2014.11.15 09:24:07
@temesp:

Elhiszem Neked.Akkor én eddig k*va szerencsés voltam :-D
A céltudatosság szép példája a mai történet (ilyen értelemben kicsit hasonlít a tegnapi, ausztriai poszthoz), hiszen szerzője, Berni és párja három év alatt jutottak el odáig a brit fővárosban, hogy most izgatottan tervezgethetik a költözést a saját, leendő…..
Mindig tudtam, hogy Debrecen fura urát, Mr. Kósa Lajost naphosszat mutogatni kellene a széles nyilvánosság előtt, de az ATV-nek adott vasárnap esti interjúja után egyenesen kérni szeretném az illetékeseket: ne fukarkodjanak a Fidesz egyik legnehezebb alapemberének mutogatásával,…..
sullyedohajo 2014.02.25 07:49:04
Ha ezek hazudnak, akkor azt olyan határozottan teszik, hogy az egyszeri fideszhívőket még arról is meggyőznék, hogy a fű piros, hiába másnak látták ők 40-60 évig.Persze szerencsére nemcsak az mszp tábora, de a fideszé is kihalóban van, leszámítva a lekenyerezett tehetőseket (különösen a szaporákat), akik rájuk szavaznak, mert egy átlagember fizetésével többet visznek az új adózás miatt haza - miközben 27% az áfa, amely a legszegényebbeket is sújtja..
A fidesz semmivel sem JOBB (mind2 értelemben!)a magát BALoldalnak több kevesebb sikerrel hazudó rablókapitalistáktól, csak jobb a PR-ja,imidzse,ügyesebben járatja le a másik oldalt, például egy leporolt öszödözéssel, miközben eltereli a figyelmet a gyanús-sürgős paksi ügyletekről,elrabolt-eltapsolt magánnyugdíjpénztári vagyonról,sokmilliárdos stadionokról,megoldatlan hajléktalan- és cigánykérdésről,trafik- és egyéb mutyikról,kétes kimenetelű földtörvényről, változatlanul rossz közbiztonságról,elbaszott oktatáspolitikáról..
Orbán "öszödi beszéde" hogyaszongya ne figyeljenek oda miket hazudik a 2006-os kampány alatt, mert azt csak úgy mondja vakításnak, vagy a magánnyugdíjvagyon elrablása miért NEM PUKKANTAK AKKORÁT, mint ez a szarság, amin azóta is (sikeresen!) rugóztatják a médiát??!!
Szóval sajnos a fidesz nyer majd, persze a magát "demokratikus baloldalnak" hazudókkal sem járna jobban az ország cseppet sem..
Van még egy 3. választási lehetőség is, de a Zemberek csak a fenti kettővel számolnak általában, a 3-ikkal jól elbánt a média, azt meg tudjuk, minden olyan amilyennek látszik, láttatják - úgyhogy a 3. oldalra annyian nem fognak szavazni, hogy kormányzópárt lehessen.
sullyedohajo 2014.02.25 08:06:49
Azt is érdekes megfigyelni, hogy az mekkora viharabiliben volt, hogy Simon G-nek 250 millája van, amit nem vallott be:-)

Itt van a főember vagyonnyilatkozata:
parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir_egys?P_FNEV=/2013/o320_j0131231k.pdf&p_cont=application/pdf

Szerintem nekem is 1,354 millióm lenne, ha havonta kb. bruttó 1,8 milliót keresnék (+16%SZJA + gyerekek utáni adókedvezmény) és 24 éve ülnék a parlamentben :-)
De tényleg! :-)

Simon bűne-balfaszsága az volt, hogy a saját nevén van a pénze, amit "szerzett".
AnyaMama Menzareform 2013.05.01 07:01:00
Ha minden igaz, januártól már rendelet szabályozza, hogy mit és mennyit kell tartalmaznia a gyerekek bölcsődei, óvodai, iskolai menzájának. Az OÉTI (Országos Élelemzés- és Táplálkozástudományi Intézet) és a tisztifőorvos már eddig is ajánlott, kérdés, hogy azt figyelembe…..
Olyan, mintha a magyar állam nem is akarna sikeres Magyarországot. Miközben a kétharmad erőfeszítése és szócséplése nagyobb részt a látványosan sikertelen gazdasági szabadságharcra irányul, semmilyen értelmes stratégia nem látszik az illúzióvesztés és az általános…..
sullyedohajo 2013.01.20 11:19:33
@Csore60:

Az oktatás rombolása beillik a "Chomsky-tízparancsolatba", de több más jelenlegi tevékenység is...aztán döntse el mindenki, hogy mit gondol...
konteo.blogrepublik.eu/2012/11/06/a-chomsky-tizparancsolat/
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
sullyedohajo 2012.01.03 16:41:55
@KANADA:

Mert MÉG nincs is az...de azért kikérték az államfőt lepojácázók ip-címét...
sullyedohajo 2012.01.03 17:35:04
@KANADA:

Ilyennel inkább ne játssz, de tényleg :-D
Sárdobáló A Jobbik zsenialitása 2010.07.15 07:00:00
A tegnapelőtt botrányt kavart eset, hogy a Jobbik szelektív táplálással próbálja kitenyészteni a "színtiszta magyar" fajt, valójában komoly politikai manőverként is értelmezhető. Maga az akció mit eredményezhet az árvíz által sújtott faluban? Az…..
Miért dolgozom most Svédországban?Mi volt annyira rossz otthon?Nézzük! Ha az ember tudja meddig kell még tűrnie hogy fát vágjanak a hátán, akkor kibírja.Mi van azonban akkor, ha nem látjuk az alagút végét, sőt az egyre hosszabb és sötétebb lesz?Akkor bizony eljut oda, hogy…..
sullyedohajo 2010.05.06 18:01:02
@orly:
Ez a baj, h a legtöbb ember ezt a szart, ami itt van egy fennálló, állandó rendszernek tekinti- amin változtatni nem lehet/ nem is kell. "minek mész orvosnak, ha tudtad h ez lesz?"
Először is a szar akkor tapasztalja meg az ifjú, mikor már kijött az egyetemről, és addig bele sem gondol, h azért, h ő orvos legyen, neki majd kvázi bűnhődni kell.
Másodszor szerintem megérdemel egy 30 éves (nem hálapénzből élő!) orvos is olyan fizetést, mint egy 30 éves ügyész, mérnök, vagy PSZÁF-os pl. Vagy az ő munkája kevesebbet ér? Vagy ő ez úgyis "hivatásból" csinálja morzsákért, mert ő idióta és nem pénzből él mint más, és ha megy a boltba, vagy autót akar vásárolni, azt neki nem annyiért adják, mint másnak?
sullyedohajo 2010.05.06 18:17:59
@petya.bacsi:

Az is elég felháborító azért, hogy mindig rajtunk spórolnak. Mindenre van "keret", TISZTESSÉGES állami alkalmazottaknak TISZTESSÉGES bérre sosincs. De pl. van ~500 milliárd a vitatott szükségességű 4-es metróra, több tízmilliárd Margit-híd felújításra, kilométerenként 2 milliárd autópályára, és akkor még a rohadék BKV-sokról nem beszéltünk. Arra nincs keret, hogy egy átlagos orvos 150-200E nettó alapbért keressen + tisztességes ügyeleti bér. (és azokról az orvosokról beszéltem, akik nem hálapénzből akarnak élni -mert 1xűen nem érintettek a témában!)