Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koveske

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Csillag születik egykori zsűritagja nem először szól be tévés kvázi kollégáinak, most éppen Lilunak, Balázsnak és Csiszár Jenőnek üzeni, hogy mivel képtelenek megújulni, ideje lenne elhúzniuk a tévéből. A Bors szerint Fáy úgy véli, hogy A TV2 és a köztévé első…..
D. Tóth Kriszta tegnap a BME KommON Kommunikációs Szakkollégium szervezésében tartott előadást a BME-n. Lassan már egy éve, hogy felmondott az MTVA-nál, és bár boldogan idézte fel a DTK Show néhány pillanatát, nem vágyik vissza a képernyőre.  Sok volt a cenzúra a…..
koveske 2013.12.11 14:24:12
Bocs, de olyan is van, aki azért szembe ment ezzel a cenzúrával, és nem felmondott, hanem kirúgták emiatt. Sőt, Kulka is beszélt erről.... Csak ha már gerinc, meg elvek, ugye.

Ha már Kulka:
"Tíz hónapja jártam utoljára az MTVA-ban, Veiszer Alinda műsorában. Meg is szűnt. Alinda egyszer viccesen azt mondta, büszke lehetek rá, múlhatatlan érdemeim vannak, hogy eltávolították a műsort. Meg őt is. "

hvg.hu/kultura/20120312_interju_kulka_janos_milla

És az érintett riporter elmondásában ugyanez:

"összefutottunk egy kávézóban Kulka Jánossal, és elkezdett áradozni a teniszező Szávay Ágiról. Kulkát roppant hosszú ideig halogatták. Mikor megsejtettük, hogy nem mehet már túl sokáig a műsor, behívtuk Szávayval. Nem állítom, hogy őrült népszerűségnek örvendtünk ettől a gondolattól. A rosszalláson kívül valószínűleg azért nem mertek jobban beleszólni, mert kértem, küldjék már át a tiltólistát írásban. Mivel az sosem érkezett meg, úgy tekintettem rá, hogy nem létezik. Ez három hónapig zajlott így."

nol.hu/belfold/nem_azert_kerdezunk__hogy_a_kivant_valaszt_kapjuk?ref=sso

Hát na, szóval az ne sírjon, aki elfogadta, na.
Amikor már majdnem bevesszük, hogy minket csak a totális bekamerázás és az egyre nagyobb trollhadseregek felállítása védhet meg a mindennapi bűnözéstől, a BKV egy meglepő és kreatív ötlettel hökkenti meg a magát már majdnem eltemető önjelölt kriminológust. Valamiért az…..
koveske 2013.10.30 20:48:56
@kiwirágós kivirradtig: Te kiwirágós, miért vagy mindig ilyen baromi nagy paraszt? A kommentjeid szinte kivétel nélkül kirekesztők és bunkók. Nálad ez a kommunikáció alapja?
Meghosszabbította a köztévé Fábry Sándor szerződését - tudta meg a Blikk. A showman jövőre 20 adást készít az m1-nek, 440 millió forint + Áfáért. A Fábry show-t gyártó Trisó Produkciós Kft. tulajdonosa, Fábry Sándor az alapszerződésben meghatározott, eddigi juttatást…..
comment:com A Tv2 uralja a híreket 2010.08.25 08:15:00
A hírek folyamatosan a Megasztárról, meg az X-faktorról szólnak, legfeljebb Kozsó párkeresése kap még néhány mondatot, pedig az utóbbi hónapokban a Tv2 átvette a vezetést a hírműfajban. A Mokka és a Tények is rendre elveri az RTL Klub párhuzamosan futó műsorait. Augusztus…..
koveske 2010.08.25 12:11:01
@gardenA: Hát ez nagyon- nagyon jogos. Mert én valójában azt látom ezen a "szerény" növekedésen, hogy kb aki elpártolt az rtl-től, átkapcsolt a tv2-re....És felhívnám a figyelmet Ördög Nóra titkos infóira a velveten:-)
És nem, nem vagyok bérkommentelő, továbbra sem:-)
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..
Meglepő fordulat a köztévében, hogy kiszivárgott információk szerint újraindítják a januárban megszüntett Szempontot. Akkor azzal magyarázták a népszerű közéleti-politikai riportműsor megszüntetését, hogy nincsen rá pénz. Most úgy tűnik, hogy mégis van, sőt az Echo…..
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..
Amikor március elején megírtuk, Dobos Menyhért, az MTV választási igazgatója nem akar szerepet adni Krizsó Szilviának és D. Bányász Gergőnek a választás éjszakáján, az MTV egyik sajtósa azt állította, hogy senkit nem "száműzött" Dobos, és számon kérte rajtunk,…..