Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phone

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
phone 2011.07.29 21:33:58
Korlát a buszmegállóban! Nem bonyolult szerkezet, de életeket menthet. Sosem gondolkoztam el azon, hogy mivégre vannak ezek a korlátok a forgalmasabb megállókban. Akkor értettem meg, amikor olvastam, hogy Magyarországon egy vezetés közben elaludt sofőr elgázolt hat embert a…..
phone 2011.03.10 16:24:57
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
Házilag bármit! Őszi aszalás 2010.09.12 22:44:00
A legújabb dolog amit kipróbáltunk: aszalás. Tavaly karácsonyra mindketten aszalógépet kaptunk karácsonyra. Most lett először igazán kihasználva. Bármit lehet aszalni, amit szívesen megeszik az ember. Mi először szilvával, almával, körtével próbálkoztunk. Kiszélesedett a kör…..
Kurt Sutter, a Sons of Anarchy készítője soha nem titkolta, mennyire rühelli az intézményesített sorozatkészítést, a network tévék faszfej vezetőit (idézet), akik mindenbe beleszólnak, és ha egyszer véletlenül támad valakinek egy jó ötlete, azt is elkúrják. Tessék csak…..
Callum Keith Rennie-ről a jóisten sem mondaná meg, hogy ötven éves, pedig veterán kanadai színész idén szeptemberben éri el az ötödik ikszet, vagy hogy is szokták ezt mondani. 1993 óta van a szakmában, bár a színészet már 25 évesen érdekelte, viszont pár közepesen sikeres…..
Kerékagy Zsákban gyerek 2010.06.30 15:34:00
Vagyis hogyan jut el az óvodába egy hajtipajtigyerek. ..
phone 2010.06.30 16:35:56
@Luxusmoszkvicsslusszkulcs: Miért ne lehetne így vinni gyereket kisebb településen?
comment:com Claudia visszatért 2010.05.27 16:00:00
Liptai Claudia Daróczi Dávid halála után majdnem két hónappal a szerdai esti Jóban Rosszban-ban tért vissza a képernyőre. Liptai április végén kezdett el forgatni a sorozatban. A visszatérés utáni első részben volt szeretője, Attila (akit volt férje, Gesztesi Károly alakít)…..
Súlyos betegség után elhunyt Végvári Tamás, Jászai Mari-díjas színész, életének 73. évében. Negyven év alatt felépített karriert hagyott a háta mögött, olyan intézményekben szerepelt, mint az Örkény, a Thália, a Nemzeti, vagy a Katona József Színház. A színész mintegy…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..