Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamasu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Ezek meg akarnak ölni! 2014.04.24 14:32:28
És ami a legborzasztóbb: közben piszok jól érezzük magunkat. Bűn? Az Égéstér 116. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam túljárok az eszén, és beszereztem egy aksitöltőt. Na de ahhoz helyváltoztatásra kellett volna bírni az aksit, ami sehogy sem akart magától bekövetkezni, így az internetet…..
Tamasu 2014.04.21 17:41:56
@novothauto: Nem szégyen az ha egy nő nem csak arra alapoz hogy miniszoknya+mosolygás és akkor majd jön valami madár aki segít.Becsülöm az olyan nőket akik saját erejükből és eszükből próbálnak valamit tenni,valamit elérni,még akkor is ha nem úgy jön össze elsőre,de legalább próbálta-próbálja.

Én nagyon becsülöm kedves Tibi a kitartásod,szakértelmed,sokat olvasom a cikkeidet,de ezt az add el amennyiért elviszik dolgot erősnek találom.Gondolom ezt tanácsoltad Winklernek,Karottának,Csikósnak,,Papp Tibinek és a többieknek is amikor az éppen magukat vonszoló autóikkal szívtak.Vagy mégsem?Ennél egy komolyabb embernek hittelek a cikkeid és az égéstérben való szereplésed alapján.Mint te is tudod nem annyiból áll az autóvásárlás hogy beszaladok a bankba a milliókért és teszem le a pénzt.Te igazán tudhatod milyen öröm mikor a sok szívás után előre lép az ember,valamit helyre hoz,összerak,amikor a két keze munkáját látja működni.

Ha szeretne vele szívni és élvezi a benne rejlő kihívásokat tegye,becsülendő a szememben(lehet hogy csak az enyémben bár nem hiszem),legalább lesznek jó kis cikkek,és megismerhetjük ezt az autóbütykölős dolgot egy nő szemszögéből is.
Az egésznek az okozója Lacus barátom, aki megdobott egy levéllel valamikor január végén. Mert mint minden, a végén beláthatatlan következményekkel járó projekt az életemben, ez is ilyen ártatlanul kezdődött, hadd idézzem: „ha már azért vettem motort, hogy együtt menjünk…..
Hogyan gondolkodik egy nepper és mivel nem számol az autóvásárló. Valamint egy kis oldtimerezés és persze tanács-hegyek! Az Égéstér 115. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
Tamasu 2014.04.17 13:58:04
@Oldm4n: Ott a pont.

"...és akkor most mi legyünk Európa roncstemetője?"...nagyon unalmas már ez a hülyeség,politikus dumát a parlamentben gyakoroljuk szerintem,aki nyitott szemmel és ép ésszel él tudja mi az igazság.
  Hogy fér be egy Nissan 200SX futóműve egy Datsun 260Z alá? Egyáltalán minek? Mi az a segédkeret? Hogy néz ki egy kormánymű? Bölcselkedés hulló rozsdapor alatt. A terv ismert: áttesszük az SX komplett futóművét a versenyhangyász alá. Vannak azonban nehézségek, kezdve…..
Nehéz a szerelőnél kiugratni a nyulat a bokorból. Na, hogy állunk, hogy állunk? Ki van már cserélve a tető? Dolgozik rajta a lakatos. De fizikailag fent van még az autó teteje, vagy le van már vágva? És ezért vagyok egy idióta, hogy nem közjegyző jelenlétében hívogatom Zsoltit,…..