Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chat Egon

296 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak Donald trump ír történelmet, hanem a felesége, Melania is. Nem csak hogy ő az első K-Európai születésű First Lady (szlovén a lelkem), de első abban is, hogy a testét nem csak a férje láthatja bármikor, hanem te is. És micsoda testet!..
Bár a köztévé orosz turistaként mutatta be a körúti robbantás egyik szem-, illetve fültanúját, a Mandiner ráismert Eva Berger orosz pornószínésznőre. A vörös hajú színésznő Twitterén folyamatosan közvetítette az éjszakai eseményeket. Ő az, egy igen érdekes összeállítású vonósnégyesben:..
Hát, ez a női börtönben játszódó 1969-es olasz film se hagy túl sok mindent a fantáziára, pedig amikor elkezdi nézni az ember, nem hinné, hogy ilyen kemény jelenetek várnak rá...
 Egy elég kendőzetlen spanyol film, amely elvileg romantikus komédia...
Amikor Riley a Helyszínelőkből nagyon beindul a 24 Milojára...
Tiger Love: Space in space. Egyszerűen tökéletes :)..
Most, hogy Gregor Bernadett művésznő a jobbikos kiállásaival már a második dologgal gyalázza meg édesapja emlékét, ideje felelevenítenünk, hogy mi is volt az első. Tényleg nem értem, hogy miért pont azok választják előszeretettel ezt a pártot, akiknek a korábbi tevékenysége a párt szerint maga a…..
Márk és Endre Bá’ befejezik azt, amit az előző héten elkezdtek, szegény Gyuka földi maradványait kaparják el épp, jó mélyre. Márk teljes extázisban lapátol, Endre a profik magabiztosságával tartja a zseblámpát. Már hajnalodik, amikor végeznek. Endre közben életvezetési…..
Döbrösi Laura természetesen csak az Aranyéletben szende gimnazista, a valóságban már 22 éves, és bizony a Magyarországon forgatott Las aventuras del capitán Alatriste című spanyol sorozatban már a melleit is láthatták a szerencsések. Csak remélni tudjuk, hogy a hamarosan tévébe…..
 A sexchat.hu lányainak nevében Barbie09 ajánlotta fel ezt az előadás-felvételt, hogy segítsen levezetni az advent okozta feszültségeket:..
Az Ex Machina című filmből származik az alábbi, igen érdekes jelenet, amelyben a svéd Alicia Vikander öltözik föl meztelenre. ..
A jobbikos Dórika, mielőtt még szentéletű anyuka lett volna, nem vetette meg a bulizást. És milyen vadul nyomta :) A képeket innen loptuk..
Csodásan alakul a szélsőjobb csapata, a Hír24 szerint beszállt a Jobbik kampányába az egykori villalakó Molnár Anikó is, aki Nagy Ő-ből küzdötte le magát néhány Playboy-fotózáson át az interracial soft-pornóig. Végül is bőven elfér a pornózó gárdisták és helyi…..
Ritkán fordul elő, hogy egy művészfilmnek már a trailer-e is korhatáros legyen. Lars von Trier-nek ezt is összejött. Korábbi filmjeiben, pl. az Idiótákban is ment a szex direktben, de itt már az előzetesben van minden, mint a bucsuban. Íme: ..
És igen! Végre megnézheti mindenki az ide év nagy durranását, a Cannes-ban Arany Pálmával díjazott nyalást. Következzék a lényeg az Adéle élete című filmből: ..
Igaz magyar ember csak magyar lány arcára élvez :) Sajnos utolsó adag ..
Igaz magyar ember csak magyar lány arcára élvez :) 2. adag ..
Igaz magyar ember csak magyar lány arcára élvez :) 1. adag ..
Meztelenül demonstráltak a Kaposvári Egyetem hallgatói, így tiltakozva a rektor dress code-ja ellen, ettől hangos most a net. Meztelen az óraadó tanár is, a Barátok Köztből is ismert Csapó Virág. A hajtás után természetesen megnézhetitek az akcióról készült videót, majd…..
És végre! Egy baloldali meztelen politikus! Méghozzá nem is akármilyen testtel! Persze nem csoda: Venezuela első női minisztere, a 32 éves Alejandra Benitez Romero három olimpián is képviselte hazáját, és példaképét, a néhai Chavez elnököt. ..
Az ember már sehol sem lehet biztonságban, a politika mindenhova utánanyúl :) ..
Eddig nem nagyon érdekelt a kifutók világa, de ez szerintem változni fog :) ..
Fogadjátok szeretettel május elsejei összeállításunkat. ..
Retro pucér fotó a német kancellárról. Éljen és virágozzék az NDK nudizmus! ..