Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy faszszopó

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt rátérnék a lényegre, ejtsünk pár szót a régi sex filmekről. Manapság a pornófilmeknek csak a fantázia szab határt. Itt aztán minden van, mint a búcsúban. 3 vs 2, 1 vs 12, 1 vs Lajos a ló, stbstb. Néha, ha fel akarják dobni a filmet, akkor sokszor futhatunk gagyibbnál…..
Kis Édes megkért, hogy telepítsek a bátyja laptopjára egy, a tervező cégből lopender szoftvert. Csak tudnám, mi  a csipának kell az neki?  Viszont a  gépen találtam egy tíz évvel ezelőtt készült rövid videót, amint az erkölcsi bajnok bátyjó ifjúkorában részeg…..
Egy faszszopó 2010.04.12 15:55:27
@Katsumi:
Akkor ezek szerint még annál is több volt, mint amennyit kiszúrtál. Biztos ezeket hívják "makacs sajtóhibáknak." D
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/05 Subject: Pékné csülök a hűtőből To: sales_all@moore.hu;marketing_all@moore.hu   Kedves Kollégák!   Meglepve és elképedve tapasztaltam néhány perce, hogy a mai ebédem - a lila tetejű vákumzáras Frigomicro+ mikróedényemmel együtt…..
Egy faszszopó 2010.04.12 15:51:18
@v524:
Nem hinném. Azt leszokták fagyasztani és tatárbifsztekként kínálják. Csak amikor kifagyasztják a mikróban, akkor jön a spéci szageffektus.
Richárd első napja az egyetemen, ahol a nyáron meghúzott ponthatárt éppen sikerült túllépnie az erős szóbeli felvételinek köszönhetően. A jeles alkalomra Levi's 501-es farmert, deszkás Converse cipőt és piros logós, szintén Levi's izompólót visel - mindezt napok óta külön…..
Egy faszszopó 2010.04.12 15:29:43
@Trójai:
"Semmi bajom a nőkkel meg az egyenjogúsággal, persze, szeretjük őket, de akkor terjesszük ki a hadkötelezettséget a nőkre is, plusz támogatnám a nyugdíjkorhatár egységesítését is mindkét nemre."

Jelenleg Magyarországon a hadsereg önkéntes. Viszont tartalékosnak ugyanúgy behívhatnak nőket is és férfiakat is.

Ismertem nőt, aki kapott gyakorlatra behívót.

A nyugdíjkorhatárról meg annyit, hogy sávosan úgy tolják el, a nőknek kelljen több munkaévet ledolgozni, mivel a statisztikai adatok szerint Magyarországon (ás általában világszerte is) a nők tovább élnek, mint a férfiak.
Ma SMS-ben kirugtam Mosdóst. P.Cs. is hívott, őt is kinyomtam. K.É-nek hál istennek ilyen eszébe se jut. Mégiscsak vőlegénye van. Nyáron esküdnek vagy mi a pöcs. Haverokkal elmegyek kocsmázni. Tele van a tököm a nőkel. Legszívesebben pár hétre egy olyan helyre költöznék, ahol…..
Ha a nőnek a vécé kell, a pasi használja a fürdőkádat...Sajnos rám tört a szapora. Mondtam az uramnak, hogy figyelmen kívül hagyva minden sebességkorlátozást, száguldjunk hazafelé. Persze ő azt hitte, nem komoly az ügy, és erősködött, hogy ő fog először vécére menni, mert…..
Egy faszszopó 2010.04.10 14:46:39
@Tuskó Hopkins-gambling az élet-aki iszik, vezessen:
én meg olyan kamionosról hallottam, aki mindig tartott a fülkében egy hosszú, kiszuperált kék boltos köpenyt, a nyerges szerelődoboza mellet pedig egy lyukas vödröt. Ha rájött és nem volt hová, akkor úgy tett, mintha izzót cserélne, vagy valami apró szerelést végezne valami sámlszerűségen ülve.
Shana barátunk részletezte nekünk életének első szexuális élményét. Köszönjük Shana!Vendégkufirc rovatunk következik: Egyedül voltunk a házban, a szüleim már Svédországban éltek. Nagyon hideg volt, egy kis hősugárzó zúgott, annyira volt elég, hogy ne lássuk a…..
Egy faszszopó 2010.04.10 14:42:00
@shana:
akkor azt a lepedőt torinoi lepelként kellne neki mutagotnod.:-)
Az irodában K.É. se szó se beszéd berántott a plotterfesték raktárba. Mint valami SS tisztnő, vagy nem is tudom. Ránk zárta az ajtót és lényegében megdugott. Persze nem felcsatolható műbránerrel vagy ilyesmi, hanem lelökött egy kiszuperált forgószékre, kikapcsolta a…..
Egy faszszopó 2010.04.09 13:43:26
@Fullback:
Szerintem nem is öncélúan obszcén.
Egy faszszopó 2010.04.09 14:25:33
@Fullback:
Ha megfordulnál, sok olvasó a szájára venné a nevem.
-Én csalódtam az összesben, nem megyek én már idén választani. Egyik se jobb a deákné vásznánál. Eddig mindig bepaliztak, de most nem, elég volt. Marad a Kétfarkú Kutya Párt vagy a Magyar Sörpárt, Pató Pál Párt, esetleg a Magyar Pinapárt, azok legalább jófejek meg…..
Egy faszszopó 2010.04.09 13:10:27
@Egy_Újságíró:
Faszszopó vagyok. most készülök Újságírót orálisan kielégíteni.
Szerintetek FOGAZZAK-E vagy ne?
Kérem lehetőleg MINDENKI szavazzon!