Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tom28

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1983-ban egy hajszálon múlott, hogy nem robbant ki a harmadik világháború. A pozitív végkifejlet egy szovjet katonatiszt józan döntésének és bátorságának volt köszönhető. Ki tudja, mi lett volna, ha aznap éjjel épp más teljesít szolgálatot abban a bizonyos moszkvai…..
tom28 2014.03.24 14:03:18
@csokis1971: akkor holdfénynyalábok, na...megmentette akkor megmentette
Amelyik autósnak még nincs bikakábele, annak majd lesz. Elfüstöltünk párat, hogy kiderüljön, melyik a jó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
NOIJ – összefoglaló jelentés, 1988.10.13. (202) 3. Fodor Gábor interjút adott a Közgazdász című lapnak, s ennek során – többek között – elmondta, hogy a FIDESZ, az MDF, az SZKH és a TDDSZ között több a hasonlóság, mint a különbözőség, mivel mindegyik számára a demokratikus Magyarország megteremtése…..
tom28 2013.11.08 09:40:02
A tajvani Különleges Alakulat és még néhány más kiemelt katonai egység az országban nemrég új golyóálló mellényt kapott, amihez ballisztikus maszk is dukált. A maszk megvédi viselőjét a halálos fejlövésektől és egyben gyengíti az ellenséges erők harci kedvét is, mert…..
A magyar szurkoló lelkiállapota már csak ilyen egy 1-8 után: ha valami nem sikerül, akkor dobjunk ki mindent, égessük fel, sózzuk be a helyét, és akkor minden jobb lesz! Pedig tudjátok, mennyin múlott az, hogy a mostani hullaszag pont az ellenkezőjébe, önfeledt önneplésbe váltson,…..
Színtiszta Száz stadiont, ezret! 2013.10.12 09:11:00
Minden valamirevaló diktatúrának meg van a kedvenc sportja. Nem kell vörösdiplomás pszichológusnak lenni ahhoz, hogy a mikéntet és miértet meglássuk a felszín mögött: meg kell mutatni, hogy Ő is csak ember. A rettenthetetlen szabadság harcos, a nép lánglelkű vezére,…..
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
Annyira szép gondolat volt, hogy védjük meg a derék magyart a dohányzás okozta betegségektől, hogy majdnem el lehetett hinni - nem, nem lehetett, de olyan jól hangzik. A rendes jövedéki adó emelésnek számos oka van, elsősorban uniós vállalás, másodsorban pedig hát igen, kell a…..
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
Egy egyszerű kérdést intézett az Együtt-PM politikusa, Dorosz Dávid a belügyminiszterhez. “Magyarázzon már el legyen szíves néhány furcsaságot a korábban eladott biztonsági cégével kapcsolatban miniszter úr!” A kapott válasz már szinte előre borítékolható, és tartalmazni…..
tom28 2013.09.23 12:14:39
@A seggszájú Zsigó Baja szégyene, kuss Bajáról!: Azért hülyézik le a rendőröket nap mint nap mert nem tudják a Pintért követni. Sem karrierben, sem pedig forró nyomon...
Három nap internetnélküliség után nehéz eldönteni mi ijesztőbb: a bontógolyós Miley cirkusz, vagy a hétvégén zárt körben gyakorlatilag Best of Communism pólóban parádézó Orbán.  Mer'hogy mostan a rezsiharc éve jön, tecciktunni, annyira, hogy nem újabb csökkenés…..
Úgy néz ki, ez az egyetlen módja, hogy a kormány támogassa őket. Miután nyilvánvalóvá vált, hogy a konduktív pedagógiában élenjáró Pető Intézetnek a kormánypárti képviselők nem szavazták meg a csődhelyzet elkerülésére kért 500 millió forintot, az intézet…..
A kép címe: ember áll az M0-s erdősávjának mélyén. A fotó bal alsó sarkában látszó zöld folt egy két méter magas, 12 centis átmérőjű kerületű, faiskolában nevelt suháng - legalábbis az előírások alapján. De a tegnap átadott keleti szektor mellett legtöbb helyen ennél…..
Legyetek jók, ha tudtok és segítsetek: „Krízishelyzet van. Az Illatos út megtelt. Csak úgy özönlenek hozzánk a kutyák, és alig visznek el. Nem tudunk több kutyát elhelyezni" – írja a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Szolgálata a Facebookon.…..
Indafotóblog Málna 2013.06.24 12:24:23
A málna (Rubus idaeus), magyar népies neve a boldogasszony csipkéje és a himpér, a német Himbeere szó alapján. Magyarországon őshonos, föld alatti tarackokat hajtó, kb. 2 m magas félcserje. Májustól augusztusig virágzik, így június vége…..
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Néhány intézkedés a közelmúltból: végtörlesztés, árfolyamgát. Önkormányzati adósságok állami átvállalása. Nyugdíjeinstand. Kicsit korábbról, korábbi ciklusokból: féktelen devizahitelezés állami beavatkozás és érdemi kontroll nélkül. Bank-konszolidációk. Mi a…..
tom28 2013.01.17 19:52:10
@sjános: hát ez igaz, ahogy most is bármikor, immár törvényesen államosíthatják a nyugdíjat és a bankbetétedet is (csak még nem tudod) ha megszorulnak a kifizetésekkel
Az iskolavárosi múltjára oly büszke Debrecen 15 iskolájának a működtetéséről mondott le önként: 15 iskoláját adta át teljesen állami kezelésbe - nyilván mert nem tudta fizetni a rezsit ezekben az intézményekben. Halkan kérdezem meg: az új stadion üzemeltetésére akkor miből…..
Miután nyilvánosságra került, hogy az Orbán-kormány a felsőoktatásban az államilag finanszírozott helyek számát 10.000 főre redukálja, nagy felzúdúlás következett be a magyar társadalomban, a hírportálokon, és a blogger közösségek berkein belül is. Maga a hír nem…..
A felsőoktatással és tandíjjal foglalkozó tegnapi írásunk sajnos nem váltott ki belőletek erős reakciót, pedig jó kis elemzés, sok munka volt vele. Ma viszont egy könnyedebb, ún. "kommentár nélkül"-típusú bejegyzéssel jelentkezünk a témában. Nem, ezt nem…..
A morgás joga Fuss jegyző! Fuss! 2012.10.31 01:56:08
Egészséges életmódra kívánja nevelni a parlament alkotmányügyi bizottsága a jegyzőket (és az önkormányzati dolgozókat) - ugyanis olyan módosító indítványt nyújtott be a választási eljárási törvényhez, amelynek szerint a választások előtti évben, szeptember 1.…..
A Fidesz a családon belüli erőszakról szóló népi kezdeményezés után újabb fontos törvényt dug el éjszakára. A választási eljárásról szóló törvény tartalmazza a szavazói regisztrációt és még sok érdekes dolgot, a 9 évre választott választási bizottságtól az…..