Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanár véni

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karotta nem mert elmenni Winklerrel a reptérre, ami érthető, hiszen annak idején közösen borzongtak a Viper csapnivalóan durva és kezelhetetlen viselkedésén. Csaknem tíz év kellett ahhoz, hogy behegedjenek a sebek, de most a michigani tulok kapott még egy esélyt. Illetve annak harmadik…..
tanár véni 2012.05.25 14:55:37
  A kapu már kész, de mögötte még építkeznek. Vajon mi lesz ott, ha elkészül? Gépgyár? Steampunk palota? Esetleg Batman rezidenciája? Vagy csak az utca névadójának, a Vasminiszternek állít emléket a bejárat? Bármi is legyen, nekem tetszik ez a mátyásföldi…..
Nem szép, de ötletes játék az Experimental Shooter, amelyben minden pályán fehér golyókat kell kilőni, de minden pályán máshogyan: van, ahol megadott sorrendben, van, ahol véges számú lövéssel, és van, ahol nem is a golyókat kell kilőni, hanem a falakat, mielőtt a golyók…..
“lakáson belül nem szégyenlős, az átlagosnál szabadabb gondolatvilágú szobatárs” (tipp: Gergő) "Csokolak bennetek a viszont látásik fáj (?) szivem Károly"(De ez tényleg aranyos - utolsó kép!) "Vorás szebévín, miégs kelemels, cseends,…..
tanár véni 2011.05.06 10:06:49
@agi02: a viszont látásik PÁ szivem"
Nem kommentálom túl a dolgokat.Kb. 20e Ft anyagköltséggel (kb. 20l festék, 1-2 kiegészítő amit később magunkkal viszünk) elkészült a nagy mű. Az igazi beleszeretős ékszerdoboz! A lakás, ami mindenki álma :) Kihangsúlyozom, hogy csak festéket és takarítószereket…..
Melyik sztár lakása lehet? Aranylemezek (vagy gyémántok?) a 4. és 5. képen, na meg egy bekeretezett újságcímlapnak tűnő tárgy a 7.-en  *Hogy tudjuk, mire számítsunk, ha találkozunk a tulajjal (via Lovely Listing)Rémálom 110 millióért (Varánusz)"Saját használatú,…..
Subba Subba szív iWiW: Picsu 2010.04.09 08:15:00
Gazdag, bőséges válogatás egy gecy szórakozni vágyó ember számára. Elő a loginekkel!Heti MILFFotosop artistaCsaládlátogatásMatatmaKémiai szer maga alá temetPopiBulaPicsuSzaunyaAlaposan dokumentált városlátogatásHajcsá Donát!ÉnNesze szomszéd..