Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real of a26

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szavunk sem lehet, minden kincstári optimizmust és egyéb pártoskodó jóindulatot félretéve mondhatjuk, kiváló fordulóval kezdődött a Bundesliga, az új edzők bemutatkozásával is elégedettek lehetünk. Azzal meg különösen, hogy az egyre ínségesebb időkben (TV6 – BL,…..
Az Eb után, de jóval az olimpia és a bajnokságok kezdete előtt természetesen az átigazolások kerülnek fókuszba, és más dolgunk nem lévén, mi is a húspiac felé fordítjuk figyelmünket egy poszt erejéig. Annál is inkább, mert igen nagy mozgolódás van, amin nincs is mit…..
Az olaszok tudnak sorsolni, kérem szépen. Itt van nekünk a Serie A utoló idei fordulója, mielőtt tehát három teljes hétre elvonulnának a csapatok, gyorsan eldöntik a 2007-08 bajnoki kiírás jelentősebb kérdéseit. A helyzet ugyanis az, hogy a Fiorentina kiszállt az aranyért folyó…..
A PL nagycsapatai két rangadón tették tisztába a tabellát egymás között, az Arsenal és a United lábbal mutatott rá, ki is az erősebb kutya Londonban illetve Észak-Nyugaton. A gyors játékot ugyan nem, de az igazán jót többnyire távol tartották maguktól a csapatok, ennek…..
A hét közepén minden papírforma szerint alakult. A Valancia kiesett, így idén többé már nem szennyezi a spanyol csapatokról kialakult képet. Ennek örülünk is, mert a másik három reprezentáns megnyerte csoportját és nyugalommal várhatja a sorsolást a pályaelőny birtokában.…..
Választ kaptunk az amúgy is inkább költőinek szánt kérdésekre - a bab még mindig nem hús, a lyuk továbbra sem sajt. Ha nem is kimondott Fosbury floppal, de a jó öreg hasmánt technikát bevetve csak átvitte a BL lécet a Liverpool, nem kell irulva-pirulva fogadni a Londonból érkező…..
Nagy nap virrad ránk hétfő reggel, akkor ugyanis újra szép lesz az élet, madárfüttyös, faágrügyezős tavasz hasít bele a bimbómerevítő, zergetoszó hidegbe, hiszen ki ne tudná, helycsere következik a táblázat élén! Nagy bajban vannak a lilák Firenzében, bármelyik ujjukba…..
"Az első félidőben sokkal jobbak voltunk ellenfelünknél, több helyzetünk volt, veszélyesebbek voltunk és uraltuk a mérkőzést”. Na, vajon melyik edzőbá’ értékelte így csapata teljesítményét? Hát persze, hogy az otthonában 0-5-re végző Pellegrini, akinek azért…..
Ha az utolsó bajnoki fordulóban történik, hogy a 92. percben Diarra célba veszi a bal alsót, akkor a zsuga engedelmesen besüvít a helyére, ebben biztosak vagyunk. Új szezon, új játékosok, új edző, Palop odaért, maradt az 1-0 a Sevilla javára a spanyol szuperkupa döntőjének első…..
Ezerszer elmondtuk már, de nem baj: Verebes a tipikus antitévés arc, bödönhang, szuszogás, meg a jókora slájmos felköhögések - az ember szinte látja, ahogy a cigikátrány részecskéi vidáman és felszabadultan törnek elő a hörgőcskékből. És ugye eszméletlen hülyeségeket…..
Kicsit megkéstünk vele önhibánkon kívül, cserébe első kvízünk eredményhirdetése mindjárt rendhagyó is lesz, hiszen három győztesünk is van. Na, nem azért, mert egyszerre küldték be a tökéletes megfejtést, mint ahogy a Reyes-féle képrejtvénynél az első két hozzászóló,…..
Kedves futballbuzik! Először is engedjétek meg, hogy gratuláljunk mindenkinek, aki eljuttatta hozzánk a válaszait és megköszönjük, hogy időt és energiát szánt fantasztikusan furmányos kérdéseinkre. Mivel úgy látjuk, jelentősen rágerjedtetek a témára, úgy határoztunk,…..