Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scorpioscorpio

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Búcsú a japántól 2011.01.16 08:15:00
Nincsenek könnyes memoárok, sajnálkozás vagy jajgatás, elvégre én döntöttem úgy, hogy megválok tőle. Most azonban, ahogy a régi papírok között turkálok, rádöbbentem: ennyi időt még egy autóval sem töltöttem együtt. Elmosolyodtam egy kicsit: nocsak, öt és fél év? Nem…..
Schmitt Pál újévi beszéde után valaki korrektori állást hirdetett meg a Köztársasági Elnök hivatalába, de mire befejeztük a röhögést, sajnos már levették a hirdetést. Most azonban még friss és ropogós az új lelet, amiben filozófus szakértőt keresnek Budai Gyula…..
Bevallom, szeretem nézni az NCIS-t. Egy bizonyos nagy kereskedelmi televízión. Kettő van, és nem mondom meg, melyiken megy. Nem az RTL Klubon. Többet nem segíthetek.  Feltűnt, hogy valami elképesztő mennyiségű reklámot adtak le a mai epizód alatt. Ilyenkor a törvénytisztelő…..
Mikor Velencében jártam, és a vízibusszal elsuhantam a roppant mór és reneszánsz stílusú paloták mellett, két dolog furdalta az oldalamat: egyrészt, hogy vajon milyen kellemetlenségekkel jár a vízen lakni (repednek-e a falak, mit lehet csinálni tengerszint-emelkedés esetén, meg…..
Parasztvakítás cívishonban. Basahalom-Alsó 2. Debrecen belvárosában járunk, a település legrégebben lakott részén, a Péterfia és a Hunyadi utcák sarkán, ahol már évek óta szaga van a rohadásnak. A „merjünk nagyot álmodni” ámokfutói és az önkormányzati…..
scorpioscorpio 2010.12.04 06:01:45
A volt főnököm elbocsájtott. Egy kisvárosban lakom, és többször találkoztam a volt kolléganőimmel, akik tartják a kapcsolatot a volt főnökükkel.Ők már mind elmentek nyugdíjba 2-3 éve. A volt főnököm tőlük tudta meg, hogy hol dolgozom, és mivel nagy az ismeretségi köre a…..
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
scorpioscorpio 2010.11.27 18:26:09
@QuickSixx: na akkor még nem voltál közel keleti bazárban...nagy élmény és buli!!!
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
A női mozgásblogok kapcsán egy ideje érlelődött bennünk, bloggerinákban, hogy beszéljünk arról, milyen kihatással lehet egymásra a párkapcsolat és a sport. Vajon párunk, mint (szabad)időnk letéteményese, véleményvezér és igényformáló, ezen minőségeiben a sporthoz való…..
53 éves nő vagyok, budapesti. Ezidáig minden valamire való állásajánlatra megküldtem az önéletrajzomat. A mai napig egyetlen választ kaptam, de sajnos az is arról szólt, hogy az állást már betöltötték. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, középiskolai végzettséggel,…..
scorpioscorpio 2010.10.23 11:39:20
@Buzzword: szó nincs hekkelésről, csak osztottad az észt és gondoltam h megtalálod a munkáinkat és a weboldalainkat:-) van hogy a munka vmiért keresésről és kutatásról szól v éppen átalakításról...és van h segíteni kell vkinek aki egyszerű nap felhasználó v weboldaltulaj és pl elfelejti ... v nem találja:-)v valami "szakember" készítette és szétesett v használhatatlan, és meg kell fejteni:-) v megmenteni v mit...stbstb...ez hasznos is és nem az észosztás:-)...és nem tankönyvízű hanem valóság:-)de a humán terület jobban érdekel szabadidőmben:-) és abszolút nem izgat más weboldalának háttere, viszont te nézegettél olyat amihez nincs közöd:-) és még mellé is nyúltál:-) nem figyelsz? médiaterület és kommunikáció:-) ..aminek a rész egy weboldal és nem a célja:-) napá.
scorpioscorpio 2010.10.27 18:44:03
@Buzzword: Köszönöm, megnézzük és nem röhögünk rajta...mert érdekel...tényleg. Én ötletekből és javaslatokból is tanulok:-)sőt!!!!! Munkát mindig keresünk...sajnos...mert kevés van és a média és a marketing is tudomány ám:-) de affinitással:-) és a web2-t már kb 600 millióan használják a világon, és ezért nem lehet szar a tehénlepény ha több millió légy azt eszi:-)
Ma jobb hijján kimentünk a tópartra és megnéztük a lovakat is és egyből lett két kurva jó ötletemaweb2-re... szia.
Szép remények: a különadót a távközlési és energetikai cégek, illetve az áruházláncok vagy a fogyasztókkal és az alvállalkozókkal fizettetik meg, vagy kirúgásba és leépítésbe kezdenek. Heti szavazás-összesítőnk. Visszavágnak a multik a Fidesznek? c. írásunkhoz,…..
scorpioscorpio 2010.10.27 10:18:53
@Kalmár: Totál egyetértek, nem is ragozom egy érdekes info a minap a Hír Tvből / nem pontos az idézet, csak lényegét tekintve /
Ha egy régióban vmelyik multi tizenéve kiemelkedő eredménnyel teljesít - MO-on .- és nincs a régióban változás v váltás, v rotáció, mint normális lenne, akkor a szabályozással kvázi az adózással van a "baj", tehát itt gazdagodtak a multik...éppen ideje elkezdeni valamit visszatenni is.Hülye lenne elmenni, egy hosszú távon berendezkedett cég, és egy idővel rendbe tett ország biztonságosabb és kiszámíthatóbb kereskedelmileg és gazdaságilag mint új helyet keresni, és kiépíteni mindent ... és elég vicces feltevés ha magyar fogyasztás akkora szelet lenne h egy multit megingat:-) Kötelező hiszti, ahogy mi is megpróbálunk mindenhol pl. részletfizetést kérni v méltányosságot egy büntinél...Azt is gondolom h a Fidesz kb fel van készülve a várható trükkökre, mert eddig is elég egyedi megoldásokat találtak ki, van aminek még nem látni a végét de sos cselekedni kell, és amúgy sincs más választásunk!!! ... én a megfelelő 3 lépés távolságból figyelem a dolgokat de vmiben bízni kell...
scorpioscorpio 2010.10.27 10:19:01
@tcom: sztem jön a többi is, jogosan:-) visz9nt nem tudom hol élsz, a szolgáltatók szinvonaláról a következő: técomos internet 5 Mbs-re előfizetve és tegnap pl 0,664 volt ... szted? de a felszólítót küldözgetik, miután 100 szor telefonáltam be...rögzítettem az állapotokat és pendrive-on bevittem, érdekes, egyből felül vizsgálják ezt az évet..és meglepően normálisak voltak....nem úgy y mint eddig. Volt h rám hívták a biztonságiakat mert azt mondtam h amíg nem intézik el a dolgomat, addig nem megyek el onnan sehova...faterom nevén volt a net s miután meghalt, s gondoltam átiratom a nevemre, no ez került 4 hónapjukba!!! ..és kb 6-8 óra a ott ülésbe, majd meguntam és közöltem h nem szeretnék addig elmenni amig nem intéződik el...:-)
Milyen hozzáállás az h biztonságiakat hív a góré és közben Ők az impotensek? Közölték h ugyan nem tudják mit kéne csinálni de én menjek haza... Talán változik egy hozzáállás is, főleg h ezért a szolgáltatásért havi 8500 at fizetünk!!!
  Közel egymilliárdos családi ház Kecskeméten  Jól néz ki, bár a galéria nekem nem nagypolgári. A pamacs esetleg Csöpp belvárosi tetőkert Dobszerkó a nappaliban 2001-es villa, hagyományos stílusban. Kívülről tényleg nem rossz. Eladó kalyiba egy…..
Edina nem igazán érti, hogyan változtathatják meg lakáshitel-biztosítását tudta és értesítése nélkül, visszamenőleg, pusztán azért, mert a Groupama megvette az OTP Garanciát:Egy lakáshitelhez kapcsolódó biztosítást kötöttem a Groupama Garancia Biztosítóval. A biztosítás…..
scorpioscorpio 2010.10.14 16:21:54
@cson: mi a javaslatod, ki az a három? frankón kérdezem...
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
scorpioscorpio 2010.10.14 16:08:58
@József István: VÉGRE VALAKI REÁLISAN LÁTJA A DOLGOKAT, ÉRDEMES ELOLVASNI ODAFIGYELVE ÉS NEM HISZTIZVE, A MNY SZÁMLÁN SZEREPLŐ ÖSSZEG MEGMARAD ÉS NYILVÁN IS VAN TARTVA CSAK EGY KICSIT HASZNÁLJUK AZ EDDIG PARKOLÓ SZARUL BEFEKTETETT PÉNZT AZ IMF MEG ELMEHET A PICSÁBA....!!! AZ EU IS CSAK SZIVAT MINKET, IDEHOZTÁK A SZAR ELADHATATLAN TERMÉKEIKET ÉS A MULTIKAT, AKIK ÉHBÉRÉT DOLGOZTATNAK, MAGYAR TERMELÉS ÉS MZG MEG ANNYI...NEM KELL EGYMÁSNAK ESNI, ÉRTENI KELL HOGY MI TÖRTÉNIK!
VAKMERŐ HÚZÁS DE KÉNYSZERÍTŐZÉS IS AZ IMF ÉS AZ EU FELÉ!! AZ EGYÉNI SZÁMLÁKON PEDIG VEZETVE VAN, MAX KICSIT BEDOBVA A KÖZÖSBE....A SAJÁT ÉRDEKÜNKBEN!ÉS EZZEL RÁKÉNYSZERÍTI A MNYP-AT IS A TÁRGYLÁSRA ÉS A MEGOLDÁS KERESÉSÉRE!
ISMERŐSÖM MOST MONDJA AKI OTT DOLGOZIK, H A KICSIK MEHETNEK A SÜLLYESZTŐBE...5%AL DOLGOZNAK? EZ A SAJÁT FENNTARTÁSUK...ÉS ÍGY NEM ÉLIK TÚL...AMIT TI FIZETTEK MEG!!EZ IS MEGMARAD:-)KINEK KELL EZ A SOK KIS NYP???OV MÉG JÓL IS CSINÁLHATJA, BÁR ÉN IS A KELLŐ TÁVOLSÁGBÓL FIGYELEM, VAN EGY KIS ÁTHALLÁSOM AZ ÁLLAMOSÍTÁS FELÉ:-)
A rendkívüli adók miatt kevesebb lesz a külföldi tőke és beruházás, a magánnyugdíjrendszer lebontása miatt pedig a hazai is. Hogy lesz így gyors gazdasági növekedés, egymillió új munkahely? (Fotó: fidesz.hu) A miniszterelnök tegnapi bejelentései kiválóan rámutattak arra,…..
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
scorpioscorpio 2010.10.14 11:30:16
@medve2: végre egy gondolkodó ember és nem csak a hiszti...nálam is rezeg a léc h OV vak vagy vakmerő..és vissza-államosításnak hívjuk-e ezt az egészet v vmi sajátos logikának...új világr4endnek, de ha az eddigi nem működik???
Ha csinál vmit az a baj, ha nem akkor az...a magánny.téma tényleg némi kifejtésre szorul de majd ma v hétfőn...elvileg követhető számlán van max használjuk kicsit az ország érdekében...eddig parkolt!! per pill hasznot nem hoz...
Na akkor én is ide firkantom kis történetemet, nagyon hasonlít erre. Pár hetet beadtam a jelentkezésem egy céghez, amelyik tesztekkel foglalkozik, kompetenciákat mér, stb. felhívtak, beszélgettünk, elküldték a tesztjüket. Ügyfél látogatás van a melóban, tehát fontos a személyes…..
A vörösiszap-ügy legfrissebb történései:a védőgát épül, Illés Zoltán sk. vezette fel a nemzetközi sajtót a tározó repedéseit 10 cm-ről bámulni; a MAL Zrt. vezetése bocsánatot kért, tagad valamit és másvalamit megerősít; a slaggal csapatós Bakonyit letartóztatták, Hende…..
"Mai kedvenc fotóm a 23 napos bulldog bébink: George Clooney Full of Mischief. Persze minden kiskutya szupercuki pózokban tud aludni, George is zabálnivaló" - írja Szabó EszterKöszönjük!..
scorpioscorpio 2010.10.09 12:31:20
Amikor valami szörnyűség történik, azonmód megkezdődnek a találgatások a katasztrófa okait illetően. Ez természetes emberi viselkedés. Az pedig a politikai intrikákon és hétköznapi sumákságokon szocializálódott magyar (kelet-európai?) polgár sajátja, hogy minél nagyobb a…..
scorpioscorpio 2010.10.09 11:14:31
@PubiX: ... akkor vigyél oda követ Te!!!