Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chocho89

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Variety pár perce kürtölte világgá, hogy Charlie Sheen megegyezett a Lionsgate Televisionnel (ők gyártják a Weeds-et is) és valóban lesz neki új sorozata, egy sitcom ráadásul, ami a 2003-as Anger Management (Ki nevel a végén?) című Jack Nicholson-Adam Sandler film alapján…..
IDDQD A PC Guru története 2011.07.14 11:00:00
Ahogy a minap jeleztük, itt az első visszaemlékezős-nosztalgiázós (és egy kicsit talán bálványdöntögetős) poszt a PC Gururól, amiben Sashegyi "Sasa" Zsolt mesél arról, hogy is volt ez az egész. Előreláthatólag két részletbern, mert nem lesz rövid. Egyben itt…..
Chocho89 2011.07.15 11:05:58
@Sance: Erre ugyanaz a válasz, amit dragonnak is írtam. Sajnos ez a fajta hozzáállás nem volt elég a Gamer fennmaradásához. Azok az emberek, akik a 90-es években gyerekeskedtek és vették a Gurut, felnőttek, majd rájöttek, hogy sok az a 2000 forint, inkább elköltik másra. A magazinnak pedig pótolni kellett őket, új olvasókat kellett szereznie. Ennél fogva a folyamatos öregítés elve bukást hoz, hisz nem maradnak elegen a régiek közül, az újak pedig nem értik a változást.

Az új olvasókat pedig figyelmeztetni kell mindenre. A kódra a lapban, a teljes játékra, vagy épp a nyereményjátékokra -- de ezt fentebb Chris igen részletesen leírta már. :)
Chocho89 2011.07.15 12:00:27
@hancu: Nem a stílusáról volt szó, hanem a cikksorozat témájáról.
A fenti név talán nem csak nekem kattint be néhány képet az általános iskolai tanulmányaimból - a nő, aki a halálos ágyán annyit mondott: ha megírnám az életem történetét, sokkolnám a világot. Sajnos nem írta meg, de a modern szórakoztatóipar gondoskodik arról, hogy ne…..
IDDQD Half-Life filmet akarunk! 2011.07.15 09:05:00
És hogy a játék sztorijából lehetne is valami jót csinálni, arra remek bizonyíték a Singularity Collapse című rajongói kisfilm, amin egy éven át dolgozott egy Lenny Menchiari nevű olasz figura és kis csapata. A hangulat zseniálisan idézi a játékokét, a kivitelezés pedig ahhoz…..
IDDQD Duke legendája 2011.06.23 17:00:00
Egykori és mai Duke Nukem-fejlesztők mesélnek a játékról, a Régi Szép Időkről, meg hasonlókról.   ..
Chocho89 2011.06.30 18:00:47
@kaqxar: Belemehetnénk egy oldalas shitstormba, de nem látom értelmét, mert képtelen vagy normális érveket felsorakoztatni, és egyből csak személyeskedni tudsz. A világ legfaszább játékát sokan meg akarták már csinálni, de ezek az arcok még egy normális shootert sem voltak képesek az asztalra tenni. Kínos, égő, rossz és szerencsétlen helyzet az, ami előállt a DNF-fel -- mondom úgy, hogy én megvettem, végigjátszottam, és valamilyen perverz módon még élveztem is a játékot.
Vasárnap Férfias játékok címmel tematikus akciófilm-nappal várja nézőit a Pro4. A műsorfolyam 13:45-kor indul a Gőzfiú című japán film premierjével, melyet a Tini Nindzsa Teknőcök követ. Majd 17:25-től a Geronimo című legendás westernfilm kerül képernyőre Gene Hackman,…..
Aki még nem látta volna a Baltazár Színház egyetlen előadását sem, jövő csütörtökön 21:20-kor biztos kedvet kap hozzá, ugyanis akkor debütál az HBO legújabb dokumentumfilmje, a Varázslatos gladiátorok, ami Magyarország egyetlen hivatásos színtársulatának értelmi sérült…..
IDDQD A kínaiak tudnak lopni 2011.06.18 08:57:23
Amikor pár hete-hónapja a Digital Reality bemutatta a Dead Blockot, az átlagosnál több cinizmussal felvértezett szemlélőben esetleg felmerülhetett, hogy jé, az a cucc egyszerre nyúlja a Team Fortress 2 és a Left 4 Dead hangulatát, stílusát és külsőségeit. Namost ezek után mit…..
Chocho89 2011.06.18 17:52:35
@K0vasz: Nem biztos, hogy náluk is kapni a TF-t.
Chocho89 2011.06.19 19:39:48
@mobiler: Nem mondtam, hogy 100%, hogy nem. Azt írtam, "lehet". Sok játékot nem árulnak arrafelé. Így viszont még ennyi értelme sincs (bár Kína hatalmas, lehet, hogy egyes területein profitot hozhat).
Míg nálunk az eladók és a sorban álló többi vásárló is enyhe lenézéssel kezel azokat, akik esetleg kuponokat váltanak be abban a pár üzletben, ahol erre lehetőség nyílik, az USA-ban ez egy teljesen elfogadott spórolási módszer, és nemcsak azok élnek vele, akiknek valóban nem…..
Chocho89 2011.06.18 13:23:54
@bungee: Tehát az, hogy nálunk aranyáron mérik a külföldön olcsó élelmiszereket, tulajdonképpen a mi érdekünket szolgálja. Aha. Hát apa, neked politikusnak kéne menned!

Egyébként ez a "lenézzük a kuponost" nagyon megy errefelé. Ha lemegyek a Sparba a hidegétel utalványommal, már látom az eleve antipatikus eladó savanyú arckifejezésén, hogy "jááj, má' megin' nyomkodnom kell a gépbe' ezt a sok szárt!"... szánalmas.
Túlvagyunk a DNF megjelenése utáni első megrázkódtatásokon, a játék olyan lett, amilyen, az első tesztek mindenesetre módszeresen a földbe döngölik. A játék PR-ját egyengető Redner Group érthető módon mocskosul ideges, viszont kevéssé érthető módon ezt kifejezésre is…..
Hevesebb vérmérsékletű játékosok készíthetik a "Bobby Kotick monnyonle!" feliratú transzparenseket, az Activision meglépte azt, amire eddig mindenki úgy gondolt, hogy "áh, csak nem": azaz a Modern Warfare 3-mal egy időben jön a havidíjas Call of Duty…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
IDDQD Ein, zwei, polizei 2011.05.27 15:46:38
Emlékszünk arra, amikor az MTV valódi rocksztárokat kért meg, hogy tekerjenek egy sort a Guitar Heróval? Na, a G4TV ezt az ötletet vitte kicsit tovább, amikor egy LAPD gyilkossági osztályán bő húsz éve szolgáló nyomozót ültetett az LA Noire elé (ez ugye az a nyomozós játék,…..
Chocho89 2011.05.28 17:33:23
@moli:

Az RDR már a megjelenése óta jön PC-re "állítólag". Kezd unalmas lenni...

Amúgy az L.A. Noire tényleg remek darab, bár túlságosan könnyű.
Szex helyett megalázták Alekoszt, harsogja a mai Blikk cínlapja. A cikk 12. oldalra rakott folytatásának azért viccesebb címe van: Alekosz szexre készült, alvás lett belőle. Olivér egy női bugyiba próbálta belepréselni magát, miután sminkelt, folytatja a Blikk a 12. oldalon.…..
Chocho89 2011.05.28 17:16:29
Úgy néz ki, Svédországban nem adják ki a Dead or Alive közepesen gagyi verekedős sorozat legújabb, Nintendo 3DS-re készült, Dimensions című részét. Hivatalos indoklás nincs, nem hivatalosan viszont az terjed, hogy a helyi terjesztőt befenyítették a hatóságok azzal, hogy ebben a…..
Na ki, na ki ír legközelebb könyvet? Hát Brigitta, Alekosz menyasszony-jelöltje, aki legalább előre, őszinte bevallotta, hogy escortozásból él. Részlet a mai Borsból: "Teljesen átértékelődött az életem a villa falai között, volt időm rendezni a gondolataimat, érzéseimet.…..
Szomorú hírünk van a klasszikus, 1980-as és '90-es években vetített Sherlock Holmes-történetek kedvelőinek: 78 éves korában meghalt Edward Hardwicke, azaz Dr. Watson. Hardwicke David Burke helyére érkezett a Granada Television világszerte nagy sikert aratott szériájába, ahol Jeremy…..
Chocho89 2011.05.19 20:56:07
Az NMHH médiatanácsa szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a múltkori 144 millió forintos büntetés után - ami november 20-tól december 31-ig vizsgálta a Való Világ4 műsorát - újabb 88 millió forintra büntették az RTL Klubot.A médiatanács vizsgálata szerint ugyanis…..
Régen volt 8-bites csaj a rovatban, most jöjjön egy kétes hírű ikon, akihez mégsem kell kitenni a 18-éas karikát: Giana, pontosabban a Giana nővérek, a The Great Giana Sisters című, 1987-es platformjáték főszereplői. Valójában egyszerre csak egy lány szerepelt a játékban, de a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.13 09:30:00
Matthew Perry visszamegy az elvonóra, mert még mindig alkohol- és gyógyszerfüggő. Vagy csak beszart, hogy visszaesik.Ilyen Dianna Agron (Glee) rövid hajjal.Lady Gaga ilyen cipőben mentorálta az Idol énekeseit, igen, jól tetszenek látni, a sarka faszt formáz.Úgy mellesleg, ha már itt…..
Chocho89 2011.05.13 10:37:01
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
Nem mi mondjuk, bár a feje alapján sejtettük, hogy nincs minden rendben a kis nyikhaj énekes gyerekkel, hanem Marg Helgenber, a Helyszínelők egyik főszereplője, akinek a töke tele volt már a hülyegyerekfrizurás kölyökkel a CSI forgatásán. A színésznő egy francia lapnak nyilatkozva…..
Chocho89 2011.05.10 07:25:54
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..
Meglehetősen gyorsan lerendezhető vita jellemzi a játékokban szereplő nők helyzetét: aki nem megmentésre szorul, hanem főszereplő, az is minimum szexszimbólum. Ezért is üdítő a Rockstar vadnyugatosdija, a Red Dead Redemption, hiszen bár ott is számos olyan fehérnép akad, aki egy…..
Állandóan azt pofázom, hogy a Jersey Shore az egyik olyan reality-formátum, amit a magyar társadalomra szabtak, narcisztikus, kigyúrt gyökérből és üresfejű picsából rengeteg van az országban, márpedig ehhez a műsorhoz istenigazából semmi nem kell, csak nyolc igen harsány fazon,…..
Chocho89 2011.04.29 10:02:41
@Gabriel Deronda: Igazad van, bár amennyit én láttam a Jersey Shoreból, az is eléggé megrendezettnek tűnt. :) Vagy tévedek?