Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nanemáá

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban sorra nyilvánitják ki ismeröseim, hogy Bajnai miatt nem vesznek részt a Milla tüntetésén. Én nem vagyok Bajnai Gordon rajongója, számtalan érvet tudok mondani, hogy miért ne legyen miniszterelnök újra belőle, de lehet mondani mellette is. Megértem ugyan azokat,…..
nanemáá 2012.10.12 21:56:42
@FILTOL: értem, de ma a hendecsaba a hadügyiminiszter. ééérted??!! tudod te miről beszééélsz? :) (itt húsz éve pont ugyanaz történik, csak más a szín. ne mondd, h nem vetted észre?!!)
nanemáá 2012.10.12 22:05:45
@KisKirály: fura, pedig tök értelmes volt a kommented eleje, de aztán a vége valahogy kicsavarodott. hiszen a zelmúltnyócévben is csináltak valamit azok a félhülyék, csak lehet, hogy szarul. ezek a félhülyék meg szinte biztos, hogy lehet, hogy szarul. érted... :)
én sem szoktam írogatni ilyenekre, most sem teszem... szép estét! (irónia nélkül, tényleg)
Kumin szerint Bye, bye B125 2011.03.05 15:10:00
Ma elsirattam a B125-ös kampányt, miután reggel azt kellett olvassam, hogy a szükséges 50 ezer aláírás helyett 35-öt szedtek össze a Totalbike-osok. Háromszorosan is búslakodom. (Tényleg, a Kumin szerint alcímében szereplő „bánatról” ígéret ebben a posztban…..
Az extrém kalandokat kedvelő turisták körében igen nagy népszerűségnek örvend pancsolni a Viktória-vízesés peremén. (további hűsítő vízesések) A Viktória-vízesés 1708 méter széles vízzuhatagával a legszélesebb a világon. Legmagasabb pontján (kb. 110méter) található a…..
Nem tudom, hogy a 29 pontos gazdasági akciótervvel elénk tárt, jókora gordiuszi csomót hányan kötözték, csak azt lehet tudni, hogy alig 72 órát adtak rá maguknak. A kormány gazdasági terve azzal vált kibogozhatatlan csomóvá, hogy ugyanazt a pénzt költené el többször is,…..
nanemáá 2010.06.28 09:08:16
@stratez: szükség van itt Rád és a hozzád hasonlókra. hajrá. esetleg érdemben vmit?
A szlovén szövetség az MJSZ-nek küldött levélben fejezte ki köszönetét és elismerését a magyar jégkorongszurkolóknak, amelyből kiderül, máskor is szívesen látnak bennünket. Fontos megjegyezni, a szervezők végül minden érvényes jeggyel rendelkező magyar szurkolót beengedtek…..
Subba Szavazz fasszal 2010.04.25 23:54:20
             VIA..
1989/90 óta afféle közhely, hogy a konkrét kérdésekre a magyar választók többsége hagyományosan baloldalinak tekintett válaszokat ad. Amíg az önmagát baloldalinak nevező MSZP szépen, apránként egy jobboldali liberális rajongó klubbá züllött, ezeket a baloldali érzelmű…..