Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L-Zo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mia Moon - Footsiebabes shooting Teljes sorozat (225 kép) : rapidshare.com/files/194889667/22131.rar      …..
L-Zo 2009.07.03 11:24:41
Annyi idióta és haszontalan installációt láttam már autókban, hogy szinte sokkolt a képen látható kényelmi felszerelés praktikuma és puritánsága. Nincs mit hozzátenni, ez a kompozíció így tökéletes, ezen csak rontani lehet. Katt a képre!Azt már meg sem merem említeni,…..
Belsőség Rendőr tilosban 2008.10.02 16:17:00
Semmi különös, csak azért jelenik meg ez a teljesen hétköznapi dolog itt és most a Belsőségen, mert van adminjogom a bloghoz, meg mert volt nálam fényképezőgép. A helyszín a szerkesztőség mögötti újpesti paneltömb parkolóutcája. Íme: Bár megszokott gyakorlat, hogy az…..
L-Zo 2008.10.06 17:05:07
Aki lakótelepen lakik, nagyon jól tudja, hogy általában csak így lehet parkolni. A Váci senki sem parkol le azért, mert máshol nincs hely. Többször olvastam, hogy "a rendőr is ember" .Ha elnézi a gyorshajtást, vagy együtt gyorsulunk a Hungárián száztízig, akkor lehet sztorizni, milyen jó arc volt a fiatal közeg... Viszont ha megbüntet a yard egy hasonló parkolásért, hallótávolságon kívül megy az anyázás, hogy hova a f@szomba álljak, építsenek parkolót, meg különben is, ne velem foglalkozzon, hanem a bűnözőkkel.Gondolom mindenki parkolt már így telepen. Ilyenkor mindenkiből előjön a felháborodott mintapolgár... Oké, szabálytalan volt a rendőr. És? Zavart valakit? Elállta az utat? Addig sem foglalta a parkolót azoktól, akik mondjuk ott laknak.
Belsőség Tetőbox, házilag 2008.03.17 13:09:00
Ez szükségszerű volt. Előbb vagy utóbb, de meg kellett történnie. Amikor egy márkás tetőbox százezer fölött van, egy szép nóném is 50-60 ezer forint, de még a tejfölöspohárból készült teszkógazdaságosért is legalább 20-30 rugót kell fizetni, szükségszerű, hogy egy…..
Róbert küldte az alábbi levelet a szokásos hálás témában: rendőrautó mozgássérült helyen parkol. Sent: Thursday, February 21, 2008 8:27 PM To: olvasok@totalcar.hu Subject: Tisztelt szerkesztőség!   Tisztelt szerkesztőség! A sajtóban az elmúlt pár napban gyakran…..
Egy nem elsősorban autós oldalon, ATOM blogján találtuk ezt a szörnyűséget. Minden autót birtokló, és autóját kedvelő férfiember heréje egész a torkáig ugrik, ha végignézi, miként lesz füstté és porrá egy szeretett kedvenc:   Jaj. Első dolgom lesz,…..
Az igazság pillanata közelg. Megkeresett minket az évente esedékes fogyasztácsökkentő-díler. Mármint nagyjából éves bontásban ajánlanak nekünk tesztelésre egy fogyasztáscsökkentő csodaszert. Igazából nem nagyon érdekelnek minket a fogyasztáscsökkentő csodaszerek. Az ember…..
Belsőség Halálhörgés, szidalom 2007.12.02 09:21:00
Mondhatunk mi bármit, tetszeleghetünk a tárgyszerűségben, ön, az olvasó úgyis azt gondol, amit akar. 5,5 liter gázolajat fogyaszt a Logan Rácz kolléga dalmáciai nyaralásán, és erre azt meri írni, hogy takarékos? Természetesen kiderül, mások kétszer ilyen erős, másfélszer…..
Tehát épp felragasztottam új műszerfal-tehenemet, amikor furcsa szagot éreztem. Először azt hittem, a boltból kifelé jövet beleléphettem valaki szarába, úgy értem, kutya-valakiébe. Aztán hallottam, hogy Morzsa leugrik az ülésről, amit nem szokott: hát bizony szépen teleszarta.…..
A menekülésre. Meg arra, hogy mi a megveszekedett, lázgörcsös photoshopozás közben megrajzolt, marsbéli űrbázison összeheftölt istennyila megy ott? A gyerekekben bennereked a morzsolhatnék, a feleség ijedt csendben a műszerfal takarásába csúszik az ülésen. Nem vett észre a…..
Régóta keresek egy bizonyos körömlakkot. Pont olyat, mint a ChromaFlair pigmentek kagylóhéj árnyalata. De nem találtam, csak sima rózsaszín és kék színeket, de nem vagyok se Hello Kitty, se Egerszegi Krisztina, nekem színjátszós kellett. A beszerzés egyre reménytelenebbé vált,…..