Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SteffiBabu

13 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TRENDI- Pletykafal Nna, azért bocs, hogy ilyen bulváros címmel nyitottam, hisz nem szokásom, de most ez illett legjobban a helyzethez. Claire és párja, Hugh Dancy egyébként Giorgio Armani Privé bemutatóján járt tegnap. Nem igazán hiszem, hogy maga a téma bárkit is felvillanyoz, de ami…..
Carrie a hokis barátjával,Mike Fisherrel készül összekötni életét.A lagzira nyáron kerül sor,Nashvilleben.              Sok boldogságot!..
A Twilight sztárja Jamie Campbell Bower és a Harry Potter Ginny Weasley-je(Bonnie Wright) együtt kavar. Sőt!Állítólag ez sokkal több mint kavarás: el is jegyezték egymást.(Bonnie 18,Jamie 21…..
Zac Efron tökéletes testét mutogatta Maui tengerpartján.A színész öccsével,Dylannel együtt érkezett Hawaiira.            Szerintetek mitől lett ennyire izmos??..
Van, amikor a szöveg már túl sok, és a kép éppen elég :) Nektek hogy tetszik Rob új haja?..
KIKAPCS- ZeneNna ilyenekre mondom, hogy öröm zene, és öröm is nézni:) ..
SteffiBabu 2010.04.29 20:04:11
TRENDI- Celebleső Taylor Swift 2010 áprilisi ,5 perces videóját nemrég töltötte fel a netre.A vidiben feltűnik Selena Gomez ,és Katy Perry is. Nézzétek meg: ..
TRENDI- Pletykafal Ashley Tisdale nemrégen együtt fagyizott a Michalka-ikrekkel Alyval,és Amandával.A csajok Malibuban gyűltek össze,mert Ash és Aly a környéken forgatja a Hellcats egyik epizódját...
MIZU- Vicces Jeesszus! Nem tudom ti már láttátok-e ezt a videót, de nekem ma sikerült először végig néznem. Szabó Patrícia a Cosmopolitan egykori főszerkesztője, amint beleéli magát a Szex és New York szereplőinek bőrébe. Jajj már nem tudok mit írni erről, nézzétek meg, ha…..
TRENDI- Pletykafal Vanessa Hudgens és Ashley Greene együtt modellkedik.A Nylon új,2010 májusi kollekcióját mutatták be Portia Doubleday társaságában. A képek jól sikerültek,a lányok gyönyörűek!Szerinted? További képekért:katt..
Úgy látszik ez ma a film peremierek napja a Gossip Sisters-en :) Itt van nektek a szexi Channing Tatum és a Mamma Miából is ismert bájos Amanda Seyfried, akik a Dear John premierjén vettek részt Londonban. Forrás: People Itt a trailer egy nem kicsit jó férfi felsőtesttel .. nem…..
TRENDI- Pletykafal Milyen romantikus! Azt hiszem erről álmodik egy lány. Christina Applegate-et Valentin napon eljegyezte zenész kedvese, Martyn Lenoble. A pár 2 év randizás után döntött úgy, hogy szorosabbra kötik kapcsolatukat. Még várnak az esküvő időpontjának kitűzésével,…..
TRENDI- Pletykafal Nyilvánvalóan kis melleim vannak - jelentette ki Kate Hudson még a 2002-es Golden Globe gálán.Úgy látszik a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap akatt sztárja megelégelte ezt az állapotot.  Egy bennfentes legalábbis úgy nyilatkozott az US Magazine-nak,hogy a 31…..
Újra itt a Heti Top Pasi.Eheti választott:     Shawn AshmoreMiért?*kettő van belőle(van egy ikertesója:Aaron)XD*szép,kék szemek<3*egyszerűen édes!!!Hol?*X-men(2;3)*Földtenger…..
A Gossip Girl-ös Taylor Momsen kipróbálta magát énekesként is.Már saját együttese is van: Pretty Reckless néven zenélnek.      Halgass bele: Zombie Make me wanna die Blender    ..
TRENDI - Pletykafal A Karib tenger kalózai 4.részében már nem láthatjuk Orlando Bloomot.De a kérdés továbbra is sokakat foglalkoztat:Ki lép Orlando helyébe?Egyes értesülések szerint két jelölt is van a szerepre:Max Irons és Samu ClaflinKik ők?Max Irons (24)Jeremy Irons fia, aki…..
TRENDI - Celebleső Hello kedves pasiőrültek!Ez a bejegyzés nektek szól,hogy új (helyes) arcokat is láthassatok,akiket talán nem ismertek(de az se baj,ha már láttátok).Minden héten más lesz a Top,remélem szeretni fogjátok;)1.Heti Top Pasi:      Ian Somerhalder…..
Bizony,nemsokára itt a Step Up 3! Méghozzá 3D-ben is gyönyörködhetünk benne!Reméljük,hogy lesz olyan jó,mint a két előző rész!Amerikában 2010 augusztusában kerül majd mozikba! Step Up 3D Szereplők: Adam Sevani, Alyson Stoner, Rick Malambri, Sharni Vinson, Keith Stallworth, Kendra…..
Pattanás ellen táplálkozzunk helyesen! Kerüljük a zsíros, olajos ételeket. Kerüljük a pizzát és a sült krumplit. És számtalanszor lehet hallani, hogy a csokoládé is erőteljesen kerülendő, mert másnap az arcon már meg is látszódik az a tábla finom csoki. Tehát pattanás ellen…..
   Manapság elég sokan néznek krimiket a tv-ben.Bár vagy ezerféle létezik,ha nem tudod melyiket válaszd itt a segítség:van amibe érdemes belenézned!Monk-a flúgos nyomozóA sorozat főszereplője a kissé bogaras nyomozó,Adrian Monk ,aki (valljuk be) nem mindennapi módon…..