Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belinda Levez

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köztudomású, hogy Húsvét a költészet keresztre feszítésének az ünnepe, és ebből a HírCsárda kultúrarovata sem akart kimaradni. Sajnos. Klasszik Zöld erdőben vagyok Mindjárt agyon fagyok Húsvét hétfőn mínusz Megdöglik mind a nyusz-i Zöld erdőben jártam Picit hányikáltam…..
Belinda Levez 2012.04.09 09:14:16
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
Az Unicreditnek annyira jól megy - vagy már az államosításra készül? -, hogy naiv ügyfél egy nap kétszer is hiába várakozott, hogy betehessen 30 millió forintot.Miután a mosolygó esernyős biciklis nő és a lúzer pasi olyan meggyőzően reklámozták a 9%-os kamatukat,…..
Aluméniumból aranyat gründolni az smafu, azt tessék a CBA után csinálni, amit az Ammerlander füstölt sajt gyártása során abszolvált a cég: nyers birkahúsból sajtot nyert ki, ami olyan bravúr, mint Matolcsy Györggyel szemkontaktust teremteni. ..
Balbal73 rutinos bevásárló, ezért mindig átnézi a blokkot kifelé menet. Alábbi akciójával 8 ezer forintot spórolt egy tál tescós libamájon:Szerintem én egy elég tudatos és szemfüles vásárló vagyok, aki mindig rákérdez az árra, átböngészi a blokkot s általában mindig van…..
Belinda Levez 2011.08.23 10:03:44
@É2I: Azonban ezt ellensúlyozandó vettek Flóra szívbarát margarint is!:D
Belinda Levez 2011.08.23 10:15:27
@helianthus: Vagyis a "minőségi" pulykamáj csak így ehető?:)))
Nem értjük Kiss László úszó szövetségi kapitányt. Savanyú a szőlő vagy csak véletlenül nyilatkozgatott ezt-azt?Kiss László szövetségi kapitány nyilatkozatai a világbajnokságról:Hosszú Katinkáról: „Katinka nem volt felkészítve erre a világbajnokságra, ezért nem is…..
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
A Super Bowl az év hagyományosan legnézettebb tévés eseménye az USA-ban, az idei döntő akár még rekordot is dönthet, ha a főcsoportdöntők úgy alakulnak (mi Packers - Jets finálét akarunk). A reklámperceket ennek megfelelően aranyárban mérik, átlagosan hárommillió dollárt…..
Belinda Levez 2011.01.21 18:31:58
Új trailerünk van a Walking Dead-hez, állat ez is, mint a két korábban bemutatott. Az év sorozata lehet, ha nem finomkodnak. ..
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Nem tudom, mi ütött a SyFy vezetőibe, de nem is nagyon érdekel, a lényeg, hogy a tervezett januári visszatérés helyett már október 5-én látható lesz a Caprica első évadának második fele, ennél jobb hírt nem is tudunk mára hirtelen. A korai kezdéssel napot is vált a széria, és…..
Belinda Levez 2010.09.10 17:38:57
Anyám nemcsak a szakmájában, de a konyhában is merész újító, számtalan légből kapott recept megvalósítója. Ez a rakott tészta az egyik legsikeresebb kompozíciója, kevés alapanyagból lesz sok íz, egyszerű, mégis megunhatatlan. És tökéletes koronája az immár két hetessé…..
comment:com Ennyi volt a Damagesnek 2010.04.14 13:38:00
Szomorú ez a mai nap: iparági pletykák szerint az F/X adásán jövő héten látható Damages-évadzáró egyben sorozatfinálé is lesz, mert a Sony és a DirecTV közötti megbeszélések megfeneklettek. Az F/X már korábban jelezte, hogy a (nekik) rendkívül drága, és nézettséget…..
Belinda Levez 2010.04.14 14:39:14
Mills serif múlt heti halála nem ajzott fel tömegeket, de nem baj, ettől eredményt még hirdetünk: a nyertes Lord Picard és a szkreccs. További teendőiről levélben értesítjük.Eljutottunk a sorozat legmegindítóbb halálához, a magát a csúnyán legyilkolt Cal után ölő Chloe…..
Belinda Levez 2009.12.03 05:21:01
HZ megszokott édesítőjét valamivel finoman felütötte a Canderel, ugyanis egyik napról a másikra, minden figyelmeztetés nékül veszített édesítő hatásából. És bár a dobozon szerepel, hogy 5 grammról 4 grammra csökkentették az édesítő hatást, a neten még mindig az eredeti…..
Belinda Levez 2009.11.10 15:43:59
@akikaztmondjákni: nem baj,a cukor arra is jó,jobb helyeken cukorgyantával kapják le a muffot:DDDDD
Belinda Levez 2009.11.10 15:47:48
@CatMother: Nem tudom,nem járok jobb helyekre:DDD
Belinda Levez 2009.11.10 16:00:58
@salapapa: :DDDDDDD
A múlt heti forduló nyertese perrymason és a vhuccs, mely remekül egyesíti a Richard sógor béldarabbal díszített halálát jellemző szottyogást a hirtelen hátrarántással. Versenyben volt még a nagyon hasonló huccs (kla), a duplán jelölt fluccs (nagyKá), az elképesztően tocsogós…..
Belinda Levez 2009.11.05 06:14:38
Ha már muszáj résztvenni ebben a töklámpás amerikai idiotizmusban, legalább vigyünk egy kis igazi nemzeti horrort a buliba! Az Index Ultimate Halloween Álarcmegoldással ® ön annyira ijesztő és egyszersmind jófej lesz, hogy ismerősei nem győznek majd álmélkodni!Nincs más dolga,…..
comment:com Megújult a Comment:com 2009.10.27 11:45:04
Álljunk meg egy pillanatra! Kicsit ünneplőbe a szívünk. A szürke hétköznapok közepette. Ennyi év után. Mert kicsit együtt nőttünk. Változtunk. Öregedtünk. Talán már ránk fér. Hogy modernebb, áramvonalasabb. 210 százalékkal átláthatóbb. Minden eddiginél letisztultabb.…..
A "drámai fogyasztói monológ" kategóriában komoly díjakra pályázhat Atis, akiről methetetlenül Latinovits Zoltán versmondása jutott eszünkbe, ahogy az elfúló suttogástól az üvöltésig játszik a húrokon, de a düh, az egyre fokozódik. Atis baja az, hogy két…..
Mindenki nézze, mert kiváló sorozat. Miért nem csap már le rá valamelyik kertévé? ..
Valahol várható volt, így annyira nem lepődünk meg a híren, miszerint a CBS kedd este szenzációsan teljesítő újoncpárosa megkapta a teljes évados, azaz 22 epizódos berendelést. Mindössze három epizód elég volt ahhoz, hogy a gyártó, a CBS Studios és a műsorszóró CBS…..
Kezdjük az eredményhirdetéssel: a Kutyás Lucy lángralobbantása kapcsán érkezett ötletek közül a sssserc lett a nyerő, gratulálunk ZooLnak, további teendőiről levélben értesítjük. (Egyébként jól futott még a flrummm és a süssssss is, a vicces kategóriában kiosztott…..
Belinda Levez 2009.10.08 07:45:27