Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a27

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Titkos szavazás? Csak itthon! (Bár az adatbázisépítő csapatok élénken figyelnek.) A külképviseleti szavazók megszívták adatkezelési szempontból. A 6851 fő nagyvilágban szavazó magyar tulajdonképpen az ujjlenyomatát küldte haza az OVB-nek. Meg kell mondjam, bátrak! (Bár azzal…..
a27 2010.04.09 17:12:34
Mozgalmunk egyik legkorábbi támogatója Kóka János volt. Ha gyengének éreztük magunkat, csak ránéztünk, és tekintete erőt adott. Ha nem tudtuk, hogyan tovább, ő irányt mutatott. Ha elő kellett adni céljainkat, nála jobb szónok nem volt. Mikor már mindenki rólunk beszélt, a…..
a27 2010.04.09 17:11:47
  Itt a vége, fuss el véle! Semmi TV vita, semmi MSZP nagygyüli az Andrássyn, semmi 14. havi nyugdíj. Sehol kétmillió ember a Kossuth téren, sehol Kovács Pisti, sehol egy szerver-ügy. De még egy jó médiahack sem volt. Sehol a nemzetközi média. Néhány gerillavideó, meg egy…..
a27 2010.04.09 17:11:12
Elérkezett az első forduló előtti kampány utolsó napja. Alapvetően három nyitott kérdésünk maradt, ugyanaz a három, mint hetekkel korábban: (1) lesz-e a Fidesznek kétharmada, (2) ki lesz a második, az MSZP vagy a Jobbik és (3) a három biztos bejutón kívül van-e esélye az LMP-nek…..
a27 2010.04.09 17:08:46
Ezen a héten annyira pozitívak leszünk, hogy az már szinte fájni fog nekünk. Minden nap érvelni fogunk egy párt mellett. Minden nap más párt bérence leszünk. Döntened úgyis Neked kell. Akinek kicsi a fasza, az ne akarjon ugrálni – álljon a nagyfiúk mellé. Őnekik így…..
 Az MDF Facebook oldalán posztolták ki Szegő Péter írását, melynek a címe Zsidóként mért szavazok az MDF-re. A cikket nem olvastam el, és bevallom nincs is kedvem. Miért?Alapvetően zsidó vagyok, nem vallásos, de anyám zsidó, az egész családom akit ismerek zsidó, és valljuk…..
Van egy ismerősöm, aki minden választáson az éppen kormányon lévőkre szavaz. Nem vicc, minden választáson, bárki is van kormányon. Magyarázata a következő: a hatalmon lévők loptak eleget, talán újra bársonyszékekbe kerülve már nem lesznek annyira éhesek. Elmebeteg lenne?…..
1989/90 óta afféle közhely, hogy a konkrét kérdésekre a magyar választók többsége hagyományosan baloldalinak tekintett válaszokat ad. Amíg az önmagát baloldalinak nevező MSZP szépen, apránként egy jobboldali liberális rajongó klubbá züllött, ezeket a baloldali érzelmű…..
Mandiner blog Nem puhul 2010.04.08 22:00:00
  Csütörtök volt a kampányzárók napja, nekünk a Jobbikéra sikerült eljutnunk, ami meglehetősen laposra sikeredett. A hardkór aktivisták otthon plakátoltak vagy röpcéduláztak, így az eseményen viszonylag kevesen vettek részt. Vona Gábor sem mondott semmi olyan ütőset, amit…..
Az az MSZP tragédiája, hogy az átlátszó hülyeségeiket már csak ők maguk hiszik el. Nagyon fontos: tényleg elhiszik, hogy az elmúlt négy (nyolc) év sikertörténet. Ezek tényleg azt hiszik, a kormányzás az valami permanens ötletroham, valami marketinges szlogengyártás,…..
Egyesült államokbeli összekötőnk (értsd: besúgónk) érdekes összehasonlítással látott el minket a Kubatovgate kapcsán. A "világ csendőre" más ország, mint hazánk. A választási kampányban a lakosság sokkal nagyobb arányban vesz részt, mint itthon. Bush 2004-ben…..
 Ezt az ügyet még nem tudom felfogni, de nagyon logikusan hangzik, mi a véleményetek?     Fővárosi Bíróság    Budapest, 2010. április…..
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
Sárdobáló Kire ne szavazzunk? 2010.04.08 11:00:00
Leírom, mert leírhatom, hogy az LMP-re fogok szavazni. De nem ez a lényeges kérdés, őszintén szólva nem is érdekel, hogy ki melyik pártra szavaz. Az érdekel, hogy melyikre nem szavaz - legyen ez az MSZP és a Jobbik! Ugyanis ez az a két párt, amely egy józan magyar embernek…..
  Alig várom a napot, amikor üzenhetek a szavazócédulámmal. Persze ikszelni is szoktam. Szóval szavazok is. Mifelénk, ahol évtizedekig vártuk a természetest, hogy beleszóljunk a politikába, közéletbe, magyarul az adónk újraelosztásába, nagyon snassz nem elmenni. De…..
Erre a kérdésre nem lehet most olyan világost választ adni, mint 2006-ban. Amikor is a nép piedesztálra emelte ismét a kormányon újrázó szocialistákat. Persze elmondhatnám azt, hogy sikeresen kezeltek egy nem könnyű kihívást, a világgazdaság összeroppantó hatását. Azzal is…..
a27 2010.04.08 19:51:47