Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KadettGSiforever!!!

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Bár Budapestet alapvetően retkes városnak tartom, mely retek képződésében egyszerre ludas a gátlástalanul szemetelő embertömeg, a pénzhiányos takarítóvállalat, a légköri viszonyok (nálunk eleve porosabb a levegő, mint például Hollandiában), illetve az általános…..
Rohadtul öregszünk, emberek. Idén lesz a kilencedik KGST Party Nyíregyházán, pedig alig egy éve volt a legutóbbi. Tessék hát összekapni magatokat, hátatokra a családot, ülepetek alá a kedvenc autót, és augusztus 19-21. között becélozni Nyíregyháza-Sóstón a Koaland…..
KadettGSiforever!!! 2011.07.26 18:28:04
Zsibbadt lábbal álltam fel a vécéről, ahová cigizni járok esténként, amikor hideg van a teraszon. Kezemben a notebookkal, letolt tréningben csoszogtam ki a nappaliba a feleségemhez: - Nézd, ezt most megvesszük neked! Rita ölni tudott volna a szemével. Aztán megnézte a képeket. - De…..
KadettGSiforever!!! 2011.07.24 10:22:33
@korzo: igen, kábé olyan innen, 35 km-erről is, mint a törökök németben - kívülről szép, meg tetszik, de zsiráf se kéne otthonra :)
Belsőség Mi van a Mergákkal? 2011.07.17 06:00:00
Valahogy így működnek a vulkánok – évtízezredeken át dolgoznak a gigászi erők a mélyben, aztán egyszer csak gőz, füst, robaj, repül a hamu, szökell a láng, ömlik a láva, remeg a föld, és óriási dolgok történnek. Persze túlzás lenne a fentiekhez hasonlítani azt, ami…..
KadettGSiforever!!! 2011.07.17 08:48:11
@Make Valamit: ja, nekem is ez a gyanúm!

borsodiként büszke vagyok a szakembereinkre - én is mindig hazajártam pestről, ha bármilyen munkát el kellett végezni az autón!és nem az ár miatt - minőséget kapok....
kevés az igazi MESTER már, aki kétszer is nekiáll pl. festeni, mert az első nem tetszett neki.... :)
A hagyomány addig hagyomány, amíg rendszeresen - és kitartóan - művelik. Éppen ezért az idei év sem múlhat el a saját kis jól bejáratott, pihentető, olykor zsírban tocsogó és esőáztatta, de mindenképpen jókedélyű kis összejövetelünk nélkül. Bár a kis jelző a tavalyi…..
 Ha minden igaz, az énekesmadarak már kezdenek csiripelni, így nehezebb lesz visszaaludni, de a nyereményekért megéri. Ismétlésül: mindaz elvihető, ami a képen látható, Angélát kivéve. Vagyis, kézkrém, ajakír, alvómaszk, Bose füles.Hát, ez volt itt az eredeti szöveg, de…..
KadettGSiforever!!! 2011.07.09 22:43:59
KadettGSiforever!!! 2011.07.09 23:22:40
@Garp: csak kíváncsi voltam, jól tudom-e - egyébként meg a részvétel a fontos, nem? ;)
KadettGSiforever!!! 2011.07.09 23:31:10
@Garp: legalább feltűnik a totalcar-nak, hogy gyér a látogatottság, mióta nincs egy épkézláb cikk a site-on.....:)
A Last Barons megindult az elvémaxzsoltosodás útján. Vagy ha nem is az egész klub, de a beszerzési részleg mindenképpen. Három hónapja már egészen félkész volt a Cougar. A félkész ez esetben egy optimista félkész állapotot jelentett: az ülések áttömve-áthúzva, a…..
KadettGSiforever!!! 2011.06.12 10:53:48
@skyrangr:

de előtte rápillant a vízhőfokmérőre.... ;)
Csikós szerint a Puch, szerintem a Bogárhátas az örök szerelem, amitől nem lehet megszabadulni. Fokozottan igaz ez, ha az ember kényszeres bütykölgetős, tuningolós és mindig azon agyal, hogyan lehetne jobbá tenni a gépet, kicsit tökéletesíteni műszakilag, esetleg több lóerőt…..
Több olvasónk megosztotta velünk egy-egy régi opeles élményét. Én is tartozom eggyel. Kölyökkoromban lakott egy család az utcánkban. Nagypapa, anyuka, unoka. Hármukra jutott két Opel Admiral, két Monza és egy gömbölyű Senator. Teszem hozzá, akkoriban még ritka volt a nyugati…..
Hosszú hétvége lesz a március 15-i, az egyetlen az évben. Használjuk ki az alkalmat, szereztem olcsó szállást Egerszalókon, menjünk el a gyerekekkel, jó? – vetette fel hű hitvesem valamikor január végén. Norbi mindig kretén arcot vág, ha objektívet lát Hát persze, ezek a…..
A jelenlegi állapot megtekintése úgy kezdődött, hogy Pistikével a motorkiállításon adtunk egymásnak randevút. Pontosabban nem a motorkiállításon, hanem mellette, a veteránbörzén. Pistike alkatrészeket nézegetett, többek között az én Virágomra is, én meg gondoltam, legalább…..
KadettGSiforever!!! 2011.03.26 12:51:57
A nagylátószögű lencse nem adja vissza az arányaitÚgy tűnik, senki sem akar nekem pálinkát eladni. Talán a fejem formája APEH-os, a mimikám pénzügyőrös vagy a karikás szemem miatt balhés alkoholistának néznek – hiába házaltam a faluban és sáros tanyákon, nem tudtam…..
KadettGSiforever!!! 2011.03.20 12:13:04
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: JA, baszki, tényleg! :D

másik cikket is olvastam közbe, azé.....meg kibaszott másnapos is vagyok, azé - szülinapos vagyok. :)

Bocs! :D
KadettGSiforever!!! 2011.03.20 12:16:19
@KadettGSiforever!!!: amúgy a néven kívül minden áll a leírtakban ;)
KadettGSiforever!!! 2011.03.20 12:44:12
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: Tartsa meg Jóisten a rendes szokását! :)
Az USA-nak és Európa vezető országainak még kevesebb erkölcsi alapjuk marad, hogy a demokrácia és a szabadság globális védelmezőjének pózában tetszeleghessenek. (Kép: a Time címlapja, 1957.01.07.) Bár győzelemnek indult, a líbiai példa óriási vereség a Nyugatnak. Éppen…..
A Gugli nem ismeri. A Totalcar bemutatja. A háromliteres Audi pedig zihálva letérdel előtte. Vélemények az azonos című írásunkról...
Egy február közepi estén, kicsit hosszúra nyúlt bentlét után elindultam haza a szerkesztőségből. Hullafáradt voltam, maradt még otthonra is meló, vágytam valami jó hírre. Felhívtam hát Csabit, aki a Ponton-Mercimet alakítja már szeptember óta – hátha van valami…..
KadettGSiforever!!! 2011.03.13 09:58:00
Miért nem lessük el a szomszédoktól a jó megoldásokat? Senkinek nem fájna a csererendszám vagy a szezonforgalmi. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ez is Schwalbe, csak nem látszik -Ez egy Schwalbe?! -Ez egy Schwalbe. Szinte sértetten kérdeztem Pistikét, mint az egyszeri szegény ember, akinek felhúzzák a telkére a Taj Mahalt, de ő csak a viskóját keresi. Nem mondanám, hogy az előző látogatásomkor talált állapot bármilyen…..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Belsőség A legszebb pillanat 2011.02.27 12:00:00
Ez a poszt nem szól semmiről. Vagy mindenről, nem tudom.Az biztos, hogy a Dire Straits szerepet kap benne.Van pillanat, ami úgy beleég az ember agyába, mintha lézerbilloggal sütnék oda – általában a csúcspontok maradnak így meg, a rosszat törli az agy, mint anyáé a szülés…..
Belsőség A kínai gagyi bosszúja 2011.02.19 08:35:00
Az új himbasor a szelephézagállító golyós, önbeálló csavarokkal A korábbi motorjáratás a vezérlés és a szelephézag állító csavarok cseréléséig jutott, ezek gyengének bizonyultak. Az amerikai fórumok böngészése után, valamint a hengerfej gyártójának javaslatára…..
KadettGSiforever!!! 2011.02.19 13:22:58
KadettGSiforever!!! 2011.02.20 14:29:44
@Motordoktor: Doki, amúgy egy bekerülési költséget lehet majd tudni?
Hogy legyen, ami elvegye a kedvem.... :D

De most komolyan, érdekelne, szív-lélek autókat kedvelek, ez ilyen lenne. És benne lenne az én szívem-lelkem is, kicsit.... :)
KadettGSiforever!!! 2011.02.20 19:56:38
@Motordoktor: Nem is kell, tessék nekem elküldeni privátban. :)

Ugyanis vagy egy ilyen szerepel a terveimben, vagy egy 356 Speedster Replika építése, azonban a második esetben is jó jöhet egy későbbi motorikus beavatkozásnál!

Nekem az is megfelelne, ha csak a netes linkeket kapnám meg, mert a bányászat is sok időt elvesz!
Elégedett zuglói polgár vagyok, s így, polgár minőségemben a kezelőszervekkel, tehát például az önkormányzat működésével sincs sok bajom - régen, az internetes bejelentkezési rendszer előtt is ki lehetett bírni a várakozást (volt elég szék, friss volt az áru a büfében,…..
KadettGSiforever!!! 2011.02.20 13:37:45
@Seprű-járgány: Szerintem te vagy az, aki kicsit elvakult politikailag....

A Skoda, mint márka a Volkswagen konszern egyik tagja és nem utolsó sorban elérhető OLCSÓBB alternatíva a palettán, ugyanazon technikai színvonal mellett, hiszen UGYANAZON polcrendszerről építkeznek, mint a PRÉMIUM márkája, az AUDI - ergo ha ugyanazt KEVESEBB, tehát töredék összegért is elérhetővé válik, és közpénzből, TEHÁT A TE ÉS AZ ÉN, VAGYIS A MI pénzünkből valósítják meg, akkor talán ésszerűség határain belül kellene mindezt - és nem flancolva.
Az írás egy alternatíva leírása volt egy HOZZÁÉRTŐ tollából.
KadettGSiforever!!! 2011.02.20 13:44:29
@Seprű-járgány: Nem szerettelek volna ezzel megsérteni, ne haragudj meg érte!
Az első dermesztő pillantás, extra leanderrelÉn is egy kretén vagyok. Miért kell nekem egy félkész motort nézegetni? Hagynám inkább alkotni a művészt. Úúú…hhhhhh…. Khmhmhm, öhö… Ez most a permetezés és a Simson Schwalbe transzcendens kapcsolatára utal?…..
Tom, a grafikusunk kénytelen volt autót venni. Nem örült neki, de a kisfiát kell naponta eljuttatnia a speciális óvodába Budapestre, vidékről. Eleinte megpróbálta tömegközlekedve – ahogy munkába is így járt azelőtt – de pár hét alatt belátta. Ezt már nem bírja…..
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..