Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ayatollah

0 bejegyzést írt és 870 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jump scare-rel ijeszteni a hülye is tud. Mégis pont ezek azok a pillanatai kedvenc horror filmjeinknek, amiktől a legjobban megijedünk, alias „megugrunk az ijedtségtől”. Lássuk a 10 legjobbat! Van valami mélységesen mazochista dolog abban, hogy az ember horrort néz. A félelem egy…..
ayatollah 2020.04.25 12:37:14
@zuulululu: Hú de szép kislány! A producernek tuti nem maradhatott ki ;)
Szlengblog Geciputtony 2009.01.02 05:49:00
Könnyű erkölcsű, sok férfi által megkapható (fiatal) nő, illetve az ilyen nőkhöz társított jellemvonásokkal rendelkező (rosszindulatú, alantas, semmirekellő) személy.Eredetileg a női nemiszerv képszerű megnevezése. Szedjétek elő azt a geciputtony Rudikát, Misi! Délelőtt…..
Végre eltelt ez a nyomasztó négy év, vesztettünk sok illúziót és csalódtunk nagyokat. A cikluszárás apropóján összegyűjtöttük azokat a figurákat, akiknek zsírosbödön körüli sündörgése kitűnően jellemzi a rezsim működését. Hihetetlen, hogy holnap az fog kiderülni:…..
ayatollah 2014.04.06 03:46:47
@TizenötmiIIió Magyarok: lehet hogy épp egy kibaszottnagy éhségmenetre gyűjtötte :)
Elég merészet gondoltam erre a hétvégére, de minthogy rendre megkapom jobbról-balról a "playboygyerek" jelzőt gondoltam miért ne. Ez a lista is érik egy ideje, de egész egyszerűen Hollywoodban annyi jó nő szaladgál, akik ráadásul nem csak jól néznek ki, de még tehetség is szorult beléjük, hogy néha…..
Korábban már több alkalommal foglalkoztunk a szegénység magyarországi alakulásával. A gyermekszegénységről szóló blogunkban már jeleztük, hogy a kormányzat által korábban hangoztatott cél, az alulról nyitott, széles középosztály helyett polarizációt figyelhetünk…..
Vastagbőr KSH-jelentés képekben 2013.04.24 09:01:00
Most, hogy Semjén Zsolt egy képviselői kérdésre adott válaszából megtudhattuk, hogy a "Magyarország jobban teljesít" című kormánypropaganda (melyet az I.M.G. Inter Media Group Kft. végez a vele korábban megkötött nettó 550 milliós keretszerződésen belül) bruttó 231,5 millió…..
ayatollah 2013.04.25 16:26:28
@Ironfist: amíg inni lehet addig nincs gond...
ayatollah 2013.04.25 16:27:54
@Ironfist: ki is tett itt BÁRMIT is a nép érdekében? Na ki???

Egyáltalán ki az a futóbolond aki elhiszi hogy bármit is tesznek A NÉP ÉRDEKÉBEN?
ayatollah 2013.04.28 14:04:04
@lyken: szóval a lakosság felét a komplett idióták adják? hát, hajlamos vagyok elhinni :)
A horvát jobboldal talán még a magyar baloldalnál is idültebb válsággal kénytelen megbirkózni. Ráadásul a rendszerváltás ˗ Horvátországban egyben államváltás ˗ óta, a jelenleg regnáló balközép kormánykoalíción kívül csak egyetlenegy ciklusban kényszerültek a HDZ…..
ayatollah 2013.03.10 20:44:46
@David Bowman: Hmm ritka egy aszexuális balfasz lehet a pasi ha 11 perc alatt nem tud elmenni ettől a nőtől ilyen intenzív akcióban
ayatollah 2013.03.11 21:44:18
@David Bowman: na az mondjuk lehet
Két rövid megjegyzés az elején. Mikor népszavazást kezdeményezett a Más Politika a Munka Törvénykönyvének egyes elemiről, akkor bizony szinte kérés nélkül állt mögé az ellenzék segíteni. Szolidaritás, MSZP, DK aktivistái is gyűjtötték az aláírásokat négy különböző…..
ayatollah 2013.01.28 01:47:54
@Pop40: Azt én nem mondtam hogy Bajnai meg Oszkó szakmailag nem rátermettebb mint Matolcsiék. De ád ábszurdum Orbán is alkalmazhatná őket, ha nem lenne akkora hülye hogy Matoljihoz ragaszkodjon. A lényeg azonban nem változna sem így, sem úgy ha Orbánt kihajítják. Folytatódik a dolgozó tömegek kizsigerelése, az oligarchák híznak tovább, a cigányok szaporodnak tovább, mindaddig míg az egész kóceráj össze nem omlik...
ayatollah 2013.01.28 02:05:02
@Pop40: "Ez nem azt mutatja, hogy olyan hűű de korrupt lenne, aki Orbánék mintájára csak a saját koleszos haverjait tömné ki közpénzzel."

Csak szólok hogy amiről itt beszélsz azt nem korrupciónak hanem nepotizmusnak hívják. Korrupt akkor lenne ha jó kis zsebpénzért adná a megbízásokat ismeretleneknek (ez amúgy szinte mindenhol alap ahol közbeszerzés van)
ayatollah 2013.01.28 02:05:58
@Pop40: Pusztaszabolcs egy porfészek, nem fellegvár :)

Szolnok meg nem jobbos. (de nem is balos)

A többi oké.
Nem tudom, hogy a Bayer-ellenes tüntetés célját és finalitását tekintve a bűnelkövetőket fogja-e bátorítani, miként azt Kocsis Máté, a rendészeti bizottság Fideszes elnöke vizionálja. Végképp nem tudom, miért gondolja azt a kormánypárt, hogy a Bayer minősíthetetlen roma…..
ayatollah 2013.01.14 15:39:31
@tundrazuzmo: Baszod benned egy költő rejlik, komolyan, zseniális...
ayatollah 2013.01.14 18:06:59
@Lucky Larry Silverstein: Ez így tényszerűen nem igaz. Rasszizmus mindenhol van ahol különböző népcsoportok élnek együtt, csak a mértéke különböző.

Az már viszont igaz hogy nomád életmódúak és civilizált életmódúak között értelemszerűen ez eleve nagyobb, legyen akár roma cigány, ír traveler cigány, északafrikai nomád tevepásztor stb.

Amúgy érdekes de én úgy tudom NBR-ban jóval nagyobb közutálatnak örvendenek az ír cigók mint a romák.

Az utolsó mondatodhoz meg csak annyit, hogy ha valaki igazán virulens rasszizmust akar látni, annak Oroszországban érdemes keresgélnie.
ayatollah 2013.01.14 18:16:54
@ekszvájzed: Na már látom kezded azért kicsit kapizsgálni. Amíg az új hatalom nincs nemzetközileg elismerve illetve nem követi egy békekötés, addig beszélhetünk megszállásról, ha ezek megtörténtek utána beszélhetünk határváltozásról. Ebben az értelemben például Palesztinában vagy Hegyi-Karabahban beszélhetünk megszállásról, de akár Koszovó esetében is. Románia nemzetközi elismertsége viszont teljes, Magyarország is elismeri, országaink közt békeszerződés, diplomáciai kapcsolat és alapszerződés is van (most EU stb. nem is mondom). Megszállásról beszélni legalábbis elég nagy elragadtatásra vall (azt kizárom hogy butaságból mondanád, mert látom nem vagy az)
A héten ismét felmerült a 13. havi nyugdíj ötlete. Néhány nappal ezelőtti posztunkban már értekeztünk ennek a társadalomromboló hatásáról, de mivel a téma egy jellegzetes magyar korszellemet és kórtünetet tükröz, úgy gondoljuk érdemes tovább elemezni. Ha az alapvető…..
ayatollah 2013.01.13 19:24:23
@kpityu2: "többen lesznek kénytelenek tényleges termelő munkát végezni"

hahaha. gondolom sok-sok új közmunkásra gondolsz, köcsögelvtárs. na az majd feldobja a befizetéseket baszottul xD
ayatollah 2013.01.13 21:35:01
@szabadmagyarnép: egyetértek hogy a szavazgatásnak nincs értelme, forradalom kell, és az élősködő elitet elzavarni. ámde előtte talán tisztázni kéne hogyha sikerülne, utána mit akarunk, különben csak előre hozzuk a széthullást, ami amúgy is bekövetkezik. azaz azt mondom akinek még számít valamit a magyar jövő, és nem a hosszú távú lelépésben gondolkodik, kezdjenek el nagyon gyorsan törni a fejüket és konszenzusra jutni hogy a jelenlegi rendszert milyen kövesse.
ayatollah 2013.01.14 00:52:40
@szabadmagyarnép: ebből mind az emberközpontú mind a demokratikus megleketősen homályos. mondanám nem igazán jelentenek önmagukban semmit.
Az idén széles spektrumú volt a hasalás, állami és magáncégek egyaránt megmutatták milyen mélységei vannak a pokolnak. Nyilván nem maradhat ki az a politikus, aki akkora nulla, hogy még Magyarországon is képes megbukni, de a listán a helye az egész unortodox gazdaságpolitikának,…..
 A fénykép illusztrációAz Amnesty International felszólította a bosnyák hatóságokat, hogy intézkedjenek a polgárháború alatt megerőszakolt nők ügyeinek hatékonyabb kivizsgálása érdekében.A szexuális erőszak áldozatai elégedetlenek a lassú és körülményes eljárások…..
ayatollah 2012.12.22 14:42:46
@12. Pausz: "A SAJÁT asszonyaikat ugyanis nem erőszakolják"

Dehogynem. Ha megszűnik a közigazgatás akkor azt is. Ld. súlyos természeti katasztrófák idején. Mert a szomszéd kis Marikát megdugni akire már évek óta folyatjuk a nyálunkat csak jobb mint egy vadidegent.
ayatollah 2012.12.22 15:05:43
@Bandibacsi34: "Az amerikaiak azért nem erőszakoltak továbbá tömegesen nőket, mert kaptak tizenéves kis német kurvákat egy doboz cigiért."

Inkább gyermekes asszonyokat kajáért cserébe.
Innen ered a "motherfucker" mint sértés.
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
ayatollah 2012.12.16 16:43:20
@vontod75: miért, most komolyan, ritka a használható ember fideszéknél. ez még ér is valamit. én átvenném a fidesz bukása után simán, ha politikai szereplő lennék.
ayatollah 2012.12.16 18:10:57
@quoththeravennevermore: "Kubatov viszont egyszerűen csak egy vérprofi kampány-szervező, amit csinál, azt nagyon jól csinálja." ...ami egyébként nem jellenző a fideszesekre.
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
ayatollah 2012.12.16 10:34:54
@MACISAJT: ugye nem várod el, hogy az ilyen ótvar hazugságokat elhiggyük. Ámbár szerintem Rajk is jugoszláv békaemberekkel találkozott a Tiszában, biztos így volt, ha a szabad nép is azt mondja
ayatollah 2012.12.16 10:38:28
@dr. Aullah: láthatólag még nem. de hétfőre már teljes irányváltás lesz. utolsó köpedék csicskagecik. ezekre még az akasztófa is pazarlás volna...
ayatollah 2012.12.16 14:05:17
@Lui_00: "A HÖK egyfajta maffia, tisztelet a kivételnek"

Pontosan, akárcsak a Fidesz.

Azt hiszem rossz alapfeltevés, hogy azért kúrogatnák most őket, mert mennyire részt vettek a tiltakozásokban, azt hiszem inkább azért, mert kudarcot vallottak a tüntetések elsimításával, ami a feladatuk lett volna...
Mintha idén láttam volna már a Budapesten is lejátszódó jeleneteket, 2012 februárjában Josef Dobeš cseh oktatási miniszter is szerette volna megreformálni a cseh közoktatást és a tandíjat bevezetni az állami intézetekben. Talán nem lepek meg senkit: a cseh diákok egy része sem…..
ayatollah 2012.12.14 22:11:19
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: pedig nem lehet a többiről leválasztva nézni. illetve akkor kimondottan az egykulcsos adózási rendszerről kell beszélni úgy általánosságában, de itt szerintem rajtad kívül mindenki a magyarországon bevezetett egykulcsos adóról beszél. hellyel-közzel mindenki leszarja pl. a litván egykolcsost és nemzetgazdasági szerepét stb.
ayatollah 2012.12.14 22:58:07
@veracity: nem láttak be ezek semmit, csak szó nélkül puccsszerűen falhoz állítottak mindenkit, ahogy mindig szokták
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Subba Facebook: Bódy Sylvy 2012.12.07 11:18:29
Ez lehetne egy nagyon szépen elkövetett, sportszerű trollkodás, talán a legmagasabb fokon a BódySylvy éppen 'nyaralós lazulós' albumában egy fotóhoz írt kommentben. De úgy tűnik, hogy a trollkodás alapelve megborul. Semmilyen esetben sem tűnhet szerencsétlen fasznak a kommentelő,…..
ayatollah 2012.12.08 17:14:52
@robot_: "ugy megkurnam hoyg idegosszeomlast kapna+

HAHAHA!
Sok ilyen volt már amúgy?
Mert akkor ám lehet benned van a baj ;)
ayatollah 2012.12.08 17:51:28
@robot_: HEHE ez is jó megközelítés. Most már értem a kéjgyilkosok logikáját is...legalább egy nagy dugás emlékével megy a másvilágra :)

Amúgy én ha úgy tisztességesen megbeszok valakit, az inkább el szokta felejteni minden problémáját, de lehet másképpen hatunk az emberekre :)
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
ayatollah 2012.12.03 06:58:11
@平八: ez sztem nem nekem jött...
ayatollah 2012.12.03 07:02:07
@jános515: ez ám a többi hazaárulóra is igaz, aki a parlamentet bitorolják....
ayatollah 2012.12.03 07:19:30
@ezu: te meredeken elmezavaros vagy ember! felsorolsz két kőkeményen bolsi pártot amire szavaztál (szadesz, fidesz), aztán mondod hogy a bolsikra nem szavaztál. gratulálok a következetességhez! de javadra írom hogy eszerint nem valami szájbabaszott pártaktivista vagy akit le kéne úsztatni a Dunán, így a sértéseim egy részét most megbántam.
Szándékosan félreérteni egy nyelvbotlást – hazugság. Feltűzni a sárga csillagot – az áldozatok emlékének meggyalázása. Nácinak bélyegezni a jobboldal kulturális identitását – gyalázatos kirekesztés. Indokolatlan félelmet kelteni – hideg cinizmus. Antifasiszta tüntetést…..
ayatollah 2012.12.02 16:59:48
ayatollah 2012.12.02 17:00:35
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: a másik tonnát tartsd meg a következő Békemenetre ;)
Egy indai tankönyv szerint amíg a zöldségek fogyasztása erőt és egészséget ad az embernek, addig a hús egyaránt leépíti a testet és a szellemet is. A húst fogyasztók gyakran csapodárak, hazugok, nem tartják be az ígéreteiket, becstelenek, lopnak, verekednek és…..
ayatollah 2012.11.18 17:22:01
@zsola78: nem az a baj vele hogy vega hanem az hogy fanatikus (minden értelemben). látnád milyen kereszteshadjáratokat tud vívni az evolúcióelmélet ellen, az még szórakoztatóbb :)
ayatollah 2012.11.25 18:44:39
@Korpásék lyánya: "persze nem árt senkinek a paleo étrend"

Csak a pénztárcának, de annak nagyon...
ayatollah 2012.11.25 18:51:42
@negondolkozz!majdénmegmondom!: 200% hogy a peleolitos csávót a Baromfi Terméktanács meg a Sertértartók Szövetsége szponzorálja ;-) Kétségeid ne legyenek...
A morgás joga Innen szép nyerni? 2012.11.24 13:51:57
Miközben Matolcsy tízéves tervét ismerteti a Heti Válaszban a magyar gazdaság feltámadásáról és kijelenti, a költségvetés rendbe lett téve, a Standard & Poors a befektetésre ajánlott és spekulatív kategóriák alsó határát jelző BB+ besorolásból eggyel lejjebb…..
ayatollah 2012.11.24 16:54:17
@röhögő: nyerjenek de csak feles többséggel. ha 2/3-dal nyernek megint eladják az egész országot Simicskának még az államcsőd előtt. így talán marad belőle pár morzsa
ayatollah 2012.11.24 20:56:34
@Liberálész: Neked meg egy kommented nincs amiben ne libsiznél, még a nicked is bazmeg, hülye frusztrált barom
ProgBlog Addig 2012.11.20 12:43:13
„Csak az az egyetlen csillag változott, ott a vezérlőterem képernyőjén, a fejük felett. Sárgás színe egyre világosodott, és mert tudták, hogy erősödnie kell, úgy érezték, minden következő szolgálatra – nem volt értelme más egységben mérni a nem létező időt –…..
ayatollah 2012.11.21 00:14:24
@ninimimi: és akkor mi van, bazmeg? maradjon Matolcsy még a nyukunkon tovább??? meg Simicska? ne hülyéskedjél már, jóember!
ayatollah 2012.11.21 09:21:18
@HaCS: hát nem tudom. szerintem tisztességes politikus mind Simicska rádióját, mind a Hit Gyülekezet tévéjét bojkottálja.
Panaszkodnak az X-Faktor szegény, drága mentoremberei. Mert ők hiába mondják, hogy ki jó, meg ki szar, a közönség, az nem foglalkozik ezzel, sőt, direkt ellentétesen küldik az sms-t. Pofára, nem hangra. Mindezt a Like trió kiesése után panaszolta el Nagy Feró a Blikknek, vélhetően…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
ayatollah 2012.11.18 14:01:01
@theszikman: leszámítva hogy általános hatodikban is valószínűleg a legkisebb lenne az osztályban ;)