Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosszpenz

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt-kor Jézus nem is létezett? 2014.10.03 16:15:03
"A Názáreti Jézus valójában egy mitikus, kitalált történelmi szereplő" - állítja egy kutató. Michael Paulkovich erősen vitatható feltételezését azután fogalmazta meg, hogy munkája során 126, 1-3. századi szerző műveit nézte át, s ezekben nem talált igazolható utalást…..
Egy kellemes pénteki nap a a Kijevtől mintegy 30 kilométernyire található Bojarka városában. A srácok nagyon örülnek az 5-ös számú gimnáziumban (úgy látszik, Ukrajnában még mindig él az intézményeket csak számmal elnevező szép szocialista hagyomány), hogy matek óra helyett…..
Az itt megjelent korábbi posztok ismeretében azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy ez nem a szokásos liberális, „ha az amcsik a szádba szarnak, te azt is örömmel szopogatod” szellemiségű blog. Mert bár az Atlanti-óceán túlpartján tombol a liberálfasizmus (bármennyire is ellentmondásosnak tűnik a…..
rosszpenz 2014.01.13 16:08:28
@miller draft: "...a sok mélymagyar szittya..."

figyelj buzimagyar semmitsetudó okoska.

a magyarok és hunok szívtak kendert és hasist
A következőkben szeretnék néhány történelmi tévhitet és tényt szemügyre venni. Magyarázatként pár rövid tanulmányt jelölnék meg, ha kell később részletesen kibontom őket, bár e tanulmányok magyarázó erejét enélkül is nyilvánvalónak gondolom. 1) Tévhit: A Magyar…..
Én azt hittem, hogy már mindent láttam, amit a tévében el lehet képzelni azt követően, hogy Alekosz feleséget keresett az RTL Klubon, majd a TV2 Összeesküvők című műsorában egy anyának konkrétan megmutatták, hogyan pocsíkolja meg a fia az arajelöltjét, de a japán tévések…..
rosszpenz 2013.11.16 21:14:02
rosszpenz 2013.11.16 21:15:02
"A Marvel bemutatja úőj szuperhősét, egy muszlim nőt. Sokkal több szuperképessége van, mint a férje többi feleségének" - ezt Twittelte Conan nem sokkal azután, hogy a Marvel bejelentett első muszlim szuperhősét, aki ráadásul még nő is. Nem kellett volna. A kilencmillió…..
rosszpenz 2013.11.11 17:42:07
@Yooha: Amúgy ilyen a sztereotip gondolkodás a muszlimokról

talán olvasd el mit ír róla a korán, és mit mondott erről muhamet, a hamis próféta
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
rosszpenz 2013.11.10 22:38:57
@Cimili: attól mert te rá vagy izgulva a másságára, még nem kell országvilág előtt, milyen a gusztusod...
rosszpenz 2013.11.11 17:36:14
@Droli: Alföldi tényleg jókat mond élő adásban, de a versenyzőit katasztrofálisan készíti fel, sokszor rossz számokat ad nekik, nem foglalkozik rendesen magával az éneklésükkel.

AR célja h megcsinálja az új marilynmonroe-t aki mellesleg távirányítható gumibaba is

robika kb
Kettős kereszt és sámándob, kereszténykedés és pogány ezotéria, orosz orientáció és iszlám-rajongás: úgy tűnik, a Jobbik ideológiája maga a megvalósult multikulti. Most éppen Mohamed követői vannak a napirenden. Az iszlám az emberiség utolsó reménye – állítja Vona…..
Kezdjük azzal, amit tudunk: Bozsek Márk pénteken este bejelentette, hogy kiszáll az idei X-Faktorból. Az RTL Klub ma reggel közölte a sajtóval, hogy a tehetségkutatót feladó énekes helyére a múlt heti kieső By The Way kerül vissza. Minden más csak bullshit. Persze nem azért…..
rosszpenz 2013.11.10 01:42:16
@Ancilla: nem érdekel a mássága

van különbség dícséret és agyramászó porhintés között.

azt üzenem az összesnek aki összerakta a műsort, meg robika tábornoknak hogy ne azokon próbálgassák a praktikáikat akik nem ismerik, hanem olyanoknak mint egy cigány strici akik már százszor kiismertek benneteket kurvák
    Bevezető   Az előzőekben láttuk tehát az égből alászállott nephil- jellegű királyságokat, amelyek a (legutolsó) Vízözön előtti időszak jellemzői voltak. Több mint egy Vízözön következett be az emberiség történetében. A legutolsót, a „bibliait”,…..
A Fox News olyan az amerikai médiában, mint nálunk az Echo tévé. Pont úgy néz ki, mint egy rendes hírtévé, csak éppen sokkal ostobább. Ezzel nem azt mondjuk, hogy a CNN vagy az MSNBC nem az, sőt. de mintha a Fox szándékosan menne házhoz a lófaszért, ráadásul meglehetősen…..
Felizzott pár nem bóvli kategóriájú kínai erőgép, és hopp, máris a 40 éve elhunyt hongkongi Sárkány, azaz Bruce Lee vigyorog és mutatja be a legendás egyinches ütést a kínaiak Johnny Walker Blue Label-reklámjában. Elképesztő, mit tud ma már CGI-technológia, lassan nem is lesz…..
Magyarországon szinte mindenki a nyúlfarknyi pornós múltján csámcsog, azonban ez a közvetlen, helyes, belevaló szexi lány már több, mint egy évtizede sikeres DJ-ként járja a világot. Horvátországban egyike a legnagyobb sztároknak. Niki Belucci többek között azt is elmondja…..
Szokták mondani két István, a király-film van: egyik a Koltayé, a másikat még nem forgatták le. Tegyük világossá: ha a Szörényi vs. Koltay szókapcsolatot beírjuk bármelyik keresőbe és rákönyöklünk az enterre, már tíz percnyi szörfölés után körvonalazódni látszik, hogy…..
rosszpenz 2013.06.24 16:53:40
ÁRPÁD ÉS KÖZVETLEN UTÓDAINAK KIREKESZTÉSE AZ ÁRPÁD-HÁZBÓL
Hihetetlennek, egyszerűen képtelenségnek tűnik a címünkbe foglalt anyag.
Pedig valóság, tagadhatatlan valóság, olyan valóság, amellyel történelmünk lapjait forgatva mindenki találkozik, méghozzá oly módon, hogy meg sem ütközik rajta: Árpádot, az Árpád-ház megteremtőjét, a névadót – kirekesztették az Árpád-házból. Mi több, nemcsak őt magát, de közvetlen leszármazottait is. Árpád-házi királyaink között ugyanis sem maga Árpád, sem fia, Zsolt, sem unokája, Taksony, de még dédunokája, Géza nagykirály sem szerepel. Mindnyájan ki vannak rekesztve. Pontosan olyan eljárás ez, mintha kirekesztenék a fatörzset a fából, a nedvességet a vízből, a humuszt a földből, az oxigént a levegőből.
Hivatalosan huszonhárom Árpád-házi királyról tudnak. Árpád és közvetlen leszármazói nincsenek köztük. Árpád-királyaink a hivatalos vonal szerint Szent Istvánnal kezdődnek. Ez a tény tagadhatatlan. Minden történelmi munkában ez áll.
...
A négy első Árpád-király alattomosan körmönfont kiszorítása királyaink közül csupán egyike a régi magyarság lejáratására irányuló nemzetellenes mesterkedéseknek. Tovább vizsgálódva ebben az irányban, világossá válik, hogy a kendőzések, torzítások, csúsztatások korai történelmünknek jószerint teljes egészére kiterjedő hálózata húzódik itt, s jószerint nincs régi történelmünknek egyetlen eleme sem, ami érintetlen maradt volna a hamisítók kezétől.

Grandpierre K. Endre
rosszpenz 2013.06.24 16:57:03
...hat nap volt hátra a koronázás megtartásáig, addig, hogy a Szent Korona az új király szent homlokát érinthesse, arasznyi idő, hat rövid nap csupán, és akkor vágatva, lóhalálában egy ifjú tetemét hozta egy kis csoport, egy felmetélt testű, halálba dermedt ifjú, a koronázásra kijelölt új király, Szent Imre tetemét.
Hónapok teltek el így, halálos gyászban, reménytelenségben.
Végre összeszedte magát a nagy király, a gyönge kicsi ember csudálatos akarattal.
Ráocsúdott, hogy mit kell tennie.
Beintette magához bizalmas hívét, az áruló szakállas Budát. Megeskette őt a titoktartásra és megparancsolta, vágtasson a nyitrai várba és királyi parancsára hozza elébe az ott ártatlanul raboskodó Vazult, akit királyi felségjogával élve, királyi pecséttel ellátott rendeletével ezennel utódjává és a magyarok királyává nyilvánít.
Buda, a szakállas Buda alattomban Kysla-Gizellához, a királynéhoz osont.
Kysla gyorsfutárt küldött a nyitrai börtönbe, s a láncra vert Vazult a királyné parancsára megvakították. A szándékosan későn érkező Buda csak ezek után jött meg a király rendeletével, majd a vérző, borzalmasan megcsonkított Vazult a király elé vezette. Krónikáink így emlékeznek meg erről:
„Meghallotta ezt (a király tervét) Gizella királyné, tanácsot tartott Budával, ezzel az alávaló emberrel, és nagy hamarsággal elküldötte követét, név szerint Seböst, ugyanannak a Budának fiát abba a börtönbe, ahol Vazult őrizték. Sebös tehát megelőzte a király küldöttét, kitolta Vazul szemét, és ólmot öntött fülének üregébe, majd Csehországba menekült. Utána megérkezett a király küldötte (Buda), látta a megvakított szeműt, és azon módon, sebesülten vezette a királyhoz.” Egy szeretett ifjú tetemét hozta elébe a szakállas Buda csoportja, egy iszonyúan megcsonkított, felmetélt testű halálba dermedő ifjú, a Szent István koronájának viselésére kijelölt ifjú megvakított, még élő tetemét. A király elborzadt a véres látványtól, és keservesen sírni kezdett.
rosszpenz 2013.06.24 17:04:24
A megközelíthetetlen Magyarország Géza trónra lépését követően – minden háború nélkül – mégis a nyugati hadak átjáró házává vált, s egyben ellenséges nyugati katonai egységek szálláshelyévé, annyira, hogy – miként erről hiteles kútforrások is beszámolnak: Magyarországon, magyar felségterületen „teutonok és hungarusok”, azaz germánok és magyarok háborúja folyt.

...

Már önmagában is figyelemkeltő, ha sok a gyermekkirály. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy ki mikor lép a trónra. Miként már említettük, van egy optimális trónralépési idő, s ezt a súlyos kilengések ellenére történelmi számadataink is igazolják. Az uralkodáshoz érettség kell, szellemi-fizikai erő, ítélőképesség, tapasztalat és akarat: gyermek nem való trónra, mert nem alkalmas az uralkodással járó feladatok elvégzésére. A király tehát, ha gyermek, csak bábkirály, névleges uralkodó, akinek nevében mások döntenek: átmeneti és felemás megoldás; annál is rosszabb: a megoldás kikerülése, elodázása, elvetélése, amolyan álcázott interregnum, ahol a háttérből folyik az irányítás névtelen erőcsoportok által. Vagyis a nyílt vezetés helyett rejtett vezetés érvényesül, s ily módon a gyümölcsöt a névtelen fél szedi le, míg a kárvallás a cégérül emelt név viselőjét éri. Belül torzsalkodás folyik, mert a gyermekkirály mögött valamelyik érdekcsoport, hatalmi klikk ragadja kezébe a vezetést, s az ország érdek elvész a magánérdek mögött, a kül- és belpolitika egyaránt ingadozóvá torpan, az ország hatalmi helyzete kétessé válik, nő a külpolitikai sebezhetőség, s megerősödnek az ellenséges aspirációk.

1. Szent István (cca) 14 éves
2. Salamon 11 éves
3. II. István 15 éves
4. II. Géza 11 éves
5. III. István 15 éves
6. III. László 3 éves
7. Kun (II.) László 10 éves
Elkaszálta a napokban a szlovák parlament a kétnyelvű vasúti tábláról szóló törvénytervezetet, a kisebbségi biztos lemondott. Most mindenki csodálkozik és a másikat hibáztatja a szlovmagyar mátrixban, holott a végeredményről már száz éve is tudni lehetett. Nyitra vármegye…..
rosszpenz 2013.06.22 19:25:15
@Csehszlovák Kém: ezek törvények. akkor.

megírták, elfogadták, érvényben voltak.

nézz inkább magadba (korlátoltság és szemellenzősség tekintetében) - és talán ismerd el, ne annyival intézd el, h szerinted "elmélet".
rosszpenz 2013.06.22 19:53:03
@GERI87: A sámános, árpádsávos pártus jézusos fasságokkal fűszerezve meg még szánalmas is tud lenni"

te meg húzzál a jó német génmódosított modern kurva anyádba!
Attiláról már 1918-ban is forgattak filmet, és az 50-es években még Anthony Quinn is eljátszotta őt Sophia Lorennel az oldalán, de azóta nem nagyon készült róla igazi mozi. A mi nemzedékünknek már csak a Gerald Butler által főszerepelt tévéfilm jutott, pedig újra divatosak a…..
„Természetesen a rasszizmus elsősorban a kisebbségek ellen szokott előfordulni. [...] Úgy látszik, hogy még nem sikerült átvinni ezt a gondolatot Magyarországon. [...] Állításuk szerint ők a gárdistákra támadtak. Gárdistáktól félnek, gárdistákat akartak elűzni. Hogy ha a…..
Kitakarták a negyvenes divatrapper fonnyadt mellkasát a Hajdú-haciendát bemutató Hal a tortán-epizódban, mivel a Tv2 betojt attól, hogy a Fidesz-rezsim vasökle lecsap rájuk a főműsoridőben mutogatott vörös csillagért és sarló-kalapácsért. A Bors szerint Ganxsta Zolee teljesen ki…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
rosszpenz 2013.03.31 14:18:21
GYEREKEKET ÉS NŐKET GYILKOLT A MŰVELT NYUGAT

1764 január 7-én 1300 osztrák császári katona vette körül a falut, ahol a kényszerbesorozás ellen tiltakozó csíki és háromszéki székelyek gyűltek össze. Hajnali 3 órakor Bukow császári generális katonái elkezdték ágyúzni az alvó falut. A Buccow helyébe lépő báró Siskovics József altábornagy parancsot adott katonáinak Madéfalva megtámadására, a támadásban mintegy 400 embert (köztük ártatlan gyermekeket és asszonyokat) mészároltak le.

1942 az SS tiszt Feketehalmy-Czeydner Ferenc altábornagy, Grassy József vezérkari ezredes, Deák László ezredes és Zöldy Márton csendőr százados vezette katonai és csendőr alakulatok január 20. és 23. között több száz ártatlan újvidéki lakost (köztük nőket, gyerekeket, öregeket) lőttek agyon a nyílt utcán, vagy géppuskáztak a jeges folyóba. A délvidéki "razzia" során a hivatalos magyar adatok szerint a honvédek és csendőrök 3340, zömében szerb civil polgárt gyilkoltak le, köztük 729 nőt és 147 gyermeket. A halottak között volt mintegy 700 zsidó is.

1945 Nagy Britannia 8. hadseregének akkori parancsnoka, Patrick Scott tábornok azonban nem fogadta el a horvát katonatisztek fegyverletételi ajánlatát és nem fogadta be és nem nyújtott védelmet az ezt kérő asszonyoknak, gyerekeknek, idős embereknek és civileknek sem. Az angol hadsereg az általuk megszállt zóna más részeiről hosszú vonatszerelvényekbe zsúfolva deportálta vissza a horvát menekülteket a biztos halált jelentő Tito uralta Jugoszláviába.

1945 oroszok - Az áldozatoknak még holtukban sem adták meg a végtisztességet: a holttesteket tömegsírokba dobálták. Nem egy esetben el sem temették a holttesteket: csak csatornákba, dögkútba dobálták, sintértelepen gyűjtötték őket.

1945 szerb koncentrációs táborok - 1945-1948 között a következő helységekben működtek internáló táborok: Gádor (Gakovo), Tiszaistvánfalva (Bački Jarak), Körtés (Kruševlje), Molidorf, Rezsőháza (Knićanin), Szávaszentdemeter (Sremska Mitrovica). A táborokban becslések szerint több mint 70 000 német és magyar nemzetiségű polgári személy (nagyrészt öregek, asszonyok és gyermekek) vesztette életét éhség, fagyhalál, járványok, kínzás vagy kivégzés következtében.

Adolf Hitler fogalmazta meg a megsemmisítést elrendelő parancsot: "Aki a tetteseknek bármilyen segítséget nyújt vagy a tartózkodási helyüket ismeri, s ezt nem jelenti a rendőrségnek, azt egész családjával együtt agyonlövik." A parancs részletezve így hangzott:

Az összes felnőtt férfit agyon kell lőni.
Az összes nőt koncentrációs táborba kell szállítani.
A gyerekeket össze kell gyűjteni, és, amennyiben elnémetesíthetők, a birodalomban SS-családoknál kell őket elhelyezni. A többit más nevelésnek kell alávetni.
A falut fel kell égetni, és a földdel egyenlővé kell tenni.

egyébként most mit csinálnak a németek Maliban, Líbiában, Szíriában?

mennyi fegyvert adott el az arabok lemészárlására?
www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/jul/09/germany-arms-sale-saudi-arabia
Vaclav Klaus elnök pénteken aláírta a törvényt, ami engedélyezi a marihuána orvosi célú fogyasztását Csehországban. Ez azt jelenti, hogy kizárólag receptre lehet majd kapni füvet legálisan Prágában, turistáknak nem (esetleg, ha van beteg ismerősük). A törvény szerint első…..
Derült égből villámcsapás... senki sem számított arra, hogy XVI. Benedek pápa ma bejelenti, hogy február 28-án lemond a pápai trónról. A Szentatya rendkívül idősen, 78 évesen vált pápává még 2005-ben, így élemedett kora és ezzel együtt megromló egészsége miatt hagyja ott…..
Mark Wahlberg, az egykori Marky Mark, a New Kids on the Block egyik volt tagja néha berúg egy kicsit, amivel senkinek semmi baja nincs, amíg otthon csinálja, vagy legalábbis nem kamerák előtt, ugye. Jó, a fenti videó láttán azt mondjuk mi is, hogy igyon még többet, és csak úgy…..