Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elmebetegh

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Betegszállító már nincs. este lévén, úgyhogy kiülhet a folyosóra és megvárhatja a reggelt, vagy akár haza is gyalogolhat. Tanyán lakom Bács megyében. A legközelebbi település 5 km, ahol van orvos, meg ügyelet. Itt felénk, mivel szórvány tanyák vannak, kell a jármű, mert ha…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Kedves Gyurcsány Ferenc, Drága Fletó, Édes Egy Aranyapám!Remélem, nem haragudol meg, amiért így ismeretlenül is letegezlek, de tudod, hogy van, valahogy úgy érzem, ez a több évtizedes ismeretségem a szarházi, helyezkedő mocskok változatos rajával feljogosít, hogy téged se a…..
Ugye még mindenki emlékszik, mekkora a foskolódáscunamit váltott ki a világ legnagyobb lehúzása (aka. az sms igazi ára) bejegyzés. A hitetlenek leellenőrizhetik, hogy Ausztriában 15x olcsóbb egy sms, mint nálunk, szerződés és hűségidő nélkül! A telefonálás csak 8x, a…..
elmebetegh 2012.03.29 13:02:22
@maretz: Erre van egy tipikus női válaszom ; CSAK
elmebetegh 2012.03.29 13:09:18
@windex: Ez igaz, de hogy tud megéni a Parndorfi virsliárus helyi színvonalon?
elmebetegh 2012.03.29 13:15:58
@Manyecska: A mostani ellenzék SEM!!!