Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isaac

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idő egy lapos kör, és mindaz, ami egyszer megtörtént, újra meg fog történni a fény és sötétség örök harcában. Ennek örömére az Epizodisták podcast pár hónapos hiátus után visszatér a második évaddal, melynek első epizódjában mi másról beszélnénk bő másfél…..
Arányaiban csak a polgárháborút megszenvedő szírek és a románok produkáltak nagyobb növekedést tavaly a Németországban frissen letelepedett külföldiek között, mint mi, magyarok. Több mint 28 ezer magyar döntött úgy, hogy inkább Németországban folytatja. Elgondolkodtató…..
A BitCast vendége Pécsi Ferenc, ismertebb nevén Pollner volt, akivel Martina a közösségi médiáról, podcastekről és Guy Kawasaki-ról. Netes közösségi hálózatokról, netes jelenlétről és podcast-ekről beszélgettünk. Van-e értelme minden cégnek felmenni a Facebookra,…..
Appdroid A webes Market eljövetele 2011.02.02 20:54:00
Jelen poszt írásának idejében még nem működik ugyan minden, de a Google élőben streamelt bejelentése alapján már lehet tudni, hogy milyen funkciókkal gazdagodtunk. Először is élesítették a weben keresztül is böngészhető Marketet, tessék ellátogatni a market.android.com…..
A Lufthansa 526 személyes Airbus A380-as repülőgépén 999 euróba, azaz kb. 290 ezer forintba került az Alpok feletti másfél órás sétarepülés, már ha első osztályon kívánta ezt valaki megtenni. Ostobán azt gondoltuk, hogy ezt csak egy vérbeli burzsuj perkálja ki, hogy elvigye a…..
A reálgazdasági válság miatt ugye tudjuk, rengeteg ember került és kerül majd még az utcára. Ha megszűnik a munkahely (azaz megszűnik a cég), akkor a munkaviszony megszűnésének az indoklása interjún egyszerű és világos. Ha nem szűnik meg a cég, akkor is nyilván a többség a…..