Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Dénes

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   2006-ban közös megegyezéssel…..
"A műanyagedényben a nyúltápot tartjuk, a képeken a nyuszi hosszabb küzdelme rövidítve látható, az utolsó morzsákért. A második kép a lényeg. Really cute" - írta az idei tavasz legjobb nyúlfotói mellé Szilvi. ..
Van egy ismerősöm, aki minden választáson az éppen kormányon lévőkre szavaz. Nem vicc, minden választáson, bárki is van kormányon. Magyarázata a következő: a hatalmon lévők loptak eleget, talán újra bársonyszékekbe kerülve már nem lesznek annyira éhesek. Elmebeteg lenne?…..
Levélírónk egy többrészes posztban meséli el saját történetét, tanárrá válásától kezdve a szinte kötelezően bekövetkező pályaelhagyásig. Pályamódosítása során -magasabb fizetés és jobb munkakörülmények hatására- országunk egyik patináns egyetemén tanul, de a…..
A. egy hónapon át abban a hitben élt, hogy a HurráNyaralunk.hu-nak befizetett százezer forint foglalási előlegért cserében júniusban egy jót fog nyaralni. Aztán jött a meglepetés: mégsincs hely a kiválasztott szállodában. Most pedig az utazási iroda elmagyarázza nekünk, hogyan…..
Budapest Száksz Budapestikum 2010.04.06 07:32:00
"A magyar társadalom megérett arra, hogy a modern számítástechnikai eszközök a mindennapjaik szerves részei legyenek" - Új Magyarország Fejlesztési Terv..
Testimese Éva 2019.02.10 09:57:00
Ő volt a Főnökasszony. Reklamáció ürügyén kezdtünk beszélgetni. Volt humora, fogadta és értette a kétértelmű bókokat is. Az első este nála elég vadra sikeredett. Vékony és formás teste volt, a szexi fehérneműi csak dobtak a látványon.  Szerette a szexet, istenien szopott…..
Nehéz bevezetőt írni a most következő szösszenethez, ugyanis éles kanyarral töri meg az eddigi menetet, mind műfajban, mind sebességben. A blog mindig nyitott az újítások előtt, de a döntés a tiétek!   Sziasztok! Harmincas csaj vagyok, aki nem teljesen normális. Címszavas…..
Ahová csak nyúl a lány, nős pasik mindenütt. Válófélben, szakítófélben, különélve, gyerekkel. Vagy mindezt titkolva, terhes feleséget csalva, csak szimplán félredugva.Nem ez az első posztom , de a legutóbbi óta eltelt másfél év. Azóta megesett velem néhány tanulságos…..
  Susie Addison Busty And Beautiful  A többi fotóért katt a képre!! - Click picture!! - More Photo >>>>>   ..
Sárdobáló Bokros vs Bokros 2010.04.06 07:00:00
 Bokros Lajos február 7-én elmondott kampánynyitóján évértékelőjén a következőket mondta a munkahelyteremtésről: (az érdekes rész a videóban 1:22-től jön, ha minden igaz, akkor onnan indul magától) "Van, aki arról beszél, hogy az állam majd teremt 1 millió új…..
Varánusz Spangli 2010.04.06 08:00:00
Nem is tudtam, hogy a szárított, őrölt tulipán tudatmódosításra alkalmas lehet.Pedig valamit kitaláltak az MDF-ben, mert szemmel alig követhető szárnyalásba kezdtek az utóbbi napokban. Csúcsra jár a bokrosi ideológia, megszületik a "liberáliskonzervatív" kifejezés,…..