Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DAud

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak hogy érezzétek, mennyire nem tétlenkedtünk az ünnepek alatt, Sortertől és tőlem is láthattok egy Retro Gamer-bemutatót, és persze a káosznak is el kell szabadulnia még Szilveszter előtt! A január főleg a lezárásokról fog szólni. Először is megejtjük a Filmelemző Oscar értékelését (amivel…..
Egy újabb film, aminek a létezése alighanem senkinek se tűnt volna fel, ha nincs a videó. És jobb is lett volna így, de most már mindegy! A videó egyébként helyenként hasonlíthat Sorter legutóbbi, Karácsonyi áramszünet-bemutatójára. Ez véletlenül alakult így, pont sikerült…..
Igen, valóban elkészült végre a 9. évad első része! Néhányan már ki is találtátok, hogy az év talán legnagyobb csalódása, a Godzilla lesz a nyitó alany. U.i.: Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, szerencsére nem tartott sokáig a haldoklásom! ..
És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek! Kétségtelenül rossz…..
Rögtön el is jutottunk a mélyponthoz. Az első még bemelegítésnek is kevés ahhoz az iszonyatos posványhoz, ami Kaptár 2 címen mozikba került. Az egyetlen, ami jó ebben a részben, hogy ehhez viszonyítva az összes többi zseniális. ..
Ezerrel készül a legújabb Baaad Movies-rész, benne a - véleményem szerint - eddigi legepikebb medencetisztító-epizóddal, de addig is íme egy 2011-es horror remake, ami egyszerre lenyűgöző bravúr, és dögunalmas hülyeség. ..
Oké, értem én hogy ez egy poén... de ugye nem csak én érzem úgy hogy kezdjük elérni azt a bizonyos határt? Amúgy nem biztos hogy a film elkészül, ez csak egy kamu-trailer, de már közel sem annyira epic, mint a 2007-es Grindhouse-beli. Viszont a lézer-machete jó poén! ..
Na, hát ez aztán kellett, mint hóembernek a hősugárzó! Nem igaz, hogy ha nagy-néha észreveszik a videójátékokat, mint potenciális alapanyagot, akkor is pont egy Need for Speed-et kell leakasztani a polcról! Ha már mindenképpen autóverseny, nem lenne sokkal izgalmasabb egy…..
Íme a film, ami talán a legrégebb óta vár egy bemutatóra, hiszen már nagyon régóta tervbe volt véve, és rengetegen kérték is már tőlünk! Egyben ezzel a videóval ünnepélyesen lezárom a Baaad Movies 7. évadát!  A 8. évad valószínűleg októberben fog csak kezdődni,…..
Ismét elnézést mindenkitől a hosszú várakozási időért, de a hosszas költözködés, berendezkedés, plusz a szokásos meló minden időmet elvette. Mostanra viszont rendeződtek a dolgok, úgyhogy nyomul is tovább a sorozat, ezúttal egy híres-hírhedt horror-thrillerrel, ami a maga…..
DAud 2013.06.19 06:50:09
@Borosstyán: Ezek a karakterek nem "életszerűek", inkább stilizáltak. Az jó, ha egy szereplőnek vannak hibái, de itt azok túlságosan nagy kontrasztba kerültek.