Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ostopenko

343 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi jó bicskanyitogató sztori X-é. Olvasónk Rómából jött Budapestre Alitaliával. Viccelhetnénk olcsón, hogy aki ilyet tesz, magára vessen, de nem viccelünk. X. kiszálláskor az ülések közé ejtette a mobiltelefonját, amit a reptér épületébe érve azonnal észrevett, és…..
Tiltott pszichotróp anyagot talált a toxikológiai szakértő a május 8-án Fót közelében balesetet okozó S. András vérében - közölte péntek délelőtt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel...
 Jobbikos bizottsági helyek:A másik bizottsági poszt önmagában kevésbé lenne izgalmas, de a jobbikos elnökjelölt személye határozottan pikánssá teszi. Az egri Sneider Tamás elnökölheti az Ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási Bizottságot. A Jobbik nehezen…..
Az orosz haditengerészek vízbe ölhették a kalózokat  Hőstörténetnek indult, botrány lett belőle: a kalózok által elfoglalt tankhajót megmentő orosz katonák az első hírek szerint a part közelében elengedték a kalózokat. A gumicsónakba ültetett kalózok azonban nem…..
  Erős, korábbi munkásságához méltó kormányrendelettel búcsúzik az Új Reformkor és a Nagy Válságkezelés kormánya. A 97/2010. (III. 31.) számú, az egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtásának részletes pénzügyi és műszaki feltételeiről és…..
Sokan azt mondták, hogy Orbán Viktor nagyságához nem képes senki sem felnőni. Lárifári. Az index szerkesztőségében nem is tudatosult, hogy a nemzeti bullshit generális ifjú padavánját, Vida Viktor személyében felfedezte. Az internetes orgánum piciny nemzetük nagy történelem…..
Czene Attila lehet az Orbán-kormány sportért felelős államtitkára, helyettese a kalapácsvető Kiss Balázs.Orbán és Pokorni is üzent, de az "offshore-lovag" Simort törvénymódosítással sem egyszerű kirúgni. A piacot nem lepné meg a csere, de a forintárfolyam megérezheti…..
egy igazi műremek az iwiw-ről :)..
Ezeket a remekül sikerült plakátokat is mostanság fedeztem fel a városban. Ezeknek a gyerekeknek 1est kell adni, mert ezt érdemlik? Vagyis ilyen hülyéket nevelnek az evangelisták? Akkor nem szabadna őket támogatni, hanem be kell zárni az összeset, nem?..
Sikerült megtalálnom Zuglóban a legőszintébb Fideszes plakátot. Elég viccesen kerültek egymás alá a Füredi úti panel oldalára, le is kaptam hát.  Molnár Gyula és Simicskó tegnap egymástól 10 méterre korteskedett az etelén :)A piroslapokon is róluk van szó a…..
és itt van! tényleg létezik, nem csak engem ijesztgettek vele kiskoromban :)..
kezembe akadt néhány videó, amit az ingyen szigetjegyekért küldtek Petinek:        az utolsó a legjobb :) van még itt kép is..
Varánusz Megjött a vulkánhamu 2010.04.16 19:46:36
19:00-tól él a légtérzár Magyarország fölött. Felmerült a kérdés, vajon mennyire joggal?Kimásztam a tetőre megnézni a naplementét, és kiderült: teljes joggal.A vulkáni hamu megérkezett Zugló fölé. Normál esetben enyhén felhős időben is így néz ki innen a…..
ostopenko 2010.04.17 11:05:58
Természetesen azt állítja, nem. Sosem értettem egyet a kábítószerezés semmilyen formájával, és soha nem éltem kábítószerrel, közölte Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere. A Piroslapok blogon megjelent videón Meggyes Tamás egy szlovákiai sítáborozáson látható,…..
forrás: atv.hu"A szerkesztőségünk birtokába jutott felvételen Szabó Attila, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei jelöltje pózol több társával.   „Szabó Attila már gimnazistaként felismerte, hogy a parlamenti pártok nem a magyar emberek…..