Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chingford Attack

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Okosabb politizálásra addig nem lesz Magyarországon lehetőség, amíg a monolit nyugdíjastömböt fel nem szalámizza valaki. A zsarolási potenciáljuk ugyanis súlyos problémát jelent. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) Az OVB hitelesítette egy nehézipari szakszervezet egyik…..
Chingford Attack 2010.08.03 16:03:48
@Dersu Uzala-38: enyhén vagy demagóg te is, "egyszerű válasz, egyszerű embereknek..." A választ te magad adtad meg, munkahelyeket kell teremteni és meg kell szüntetni a megélhetési gyerekgyártást! Ennek véget kell vetni, hogy más ember verejtékének és munkájának gyümölcsét mások arassák le! Ja hogy ez a probléma simán leírható etnikai alapon? Ez ténykérdés még ha nem PC is róla beszélni! Nem sikerült 700 alatt integrálni őket, vajon most fog? Szerinted nekik mi a véleményük erről és milyen a hozzáállásuk a változáshoz, önmaguk megváltoztatásához? Pozitív? :-) Ha az lenne, nem is létezne a probléma...
A nomád-sorozatban továbbra is Budapest legkellemesebb munkakörnyezetét keresem, ezúttal a Stex házba tévedtem a laptopommal. Valójában a választásom most nem spontán elhatározásból vagy baráti ajánlásból eredt, a főiskolai éveim alatt sokat jártam ide, egyrészt mert korán…..
A válasz egyértelműnek tűnik, de nem az. Nem arról beszélek, hogy mi van, ha cserebogarat találunk a levesben, sót a kávéban, zöld foltot a panír alatt. Azokról az esetekről beszélek, amikor egy látszólag hangulatos étteremben az első falat nem kimondottan okoz élvezetet. A…..
Chingford Attack 2010.07.26 14:57:17
@Serio: egy igazi sznob, de legalább megmosolyogtató az írásod! El se bírom képzelni mit gondolsz azokról az emberekről, akik az általad felsorolt kerületeken kívül élnek, netalán vidéken... Na azok már nemhogy "bunkó prolik" hanem "ultravidéki parasztok"! :-) Viccet félretéve 7 évig éltem Pesten és szereztem én is némi tapasztalatot a fővárosi éttermeket illetően! A "Karcsi vendéglője" a Jókai útcában (VI.) nagyon jó volt a házias ízeivel és konszolidált áraival, ha még megvan! A XIII.-ban a Blue Tomato a Tortugához hasonlíthat szerintem, kommersz ízek, udvariatlan kiszolgálás és nem is olcsó! Hirtelen ez a kettő jutott eszembe! De ahogy étteremben, úgy sörözőben is lehet jókat találni Budapesten ár/minőség szempont szerint!
Chingford Attack 2010.07.26 15:32:57
@Serio: Amúgy még ha sértő is, az egyes társadalmi rétegek szociológiai leírása földrajzi elhelyezkedés szerint nagyrészt igaz! Tényleg külön lehet választani csoportokat aszerint, hogy melyik kerületben élnek! A sztereotípiáknak van alapja, nem véletlenül alakulnak ki! ;-) Csak egyeseknek, a kivételeknek mégis sértő az általánosítás! A pizzériák közül az Avantit szerettem, a pizzák, az alapanyagok szép minősége miatt! A Theo papa, közepes minőségű, közepes áron és baromi nagy adag kaját szállít ki... Jutnak eszembe a dolgok! :-) Nem tudom az ősmagyar NomádÉtel-t próbálta e már valaki?
Sárdobáló A Jobbik zsenialitása 2010.07.15 07:00:00
A tegnapelőtt botrányt kavart eset, hogy a Jobbik szelektív táplálással próbálja kitenyészteni a "színtiszta magyar" fajt, valójában komoly politikai manőverként is értelmezhető. Maga az akció mit eredményezhet az árvíz által sújtott faluban? Az…..
Chingford Attack 2010.07.15 11:09:18
@a_jo_pasztor: pajtás nem mi tehetünk róla és nem rajtunk múlik, hogy a cigányság a társadalom mocska! Ideje lenne már felszámolni ezt a álliberális faszságot! Mindenki a saját sorsának a kovácsa! A cigányságot pont a zsidó - liberális politikai erők tették egy időzített bombává! A mentalitásuk ilyen volt többszáz éve is, volt aki kiemelkedett, zenész lett, szakmája lett, de a nagyrésze megmaradt a nomád, vándorló, dögevő életmódnál! Ezért bizony nem a többség a hibás, ez genetika és a genetikájukból fakadó kultúrális, szociális jellegzetességeik! És ez ez időzített bomba csak nő és nő, mert védik őket, adják alájuk a lovat, támogatják ezt az életvitelt és mentalitást! A következmények fájdalmasak lesznek mindenki számára, nem tudom van e esély még megelőzni egyáltalán!
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
Eddig mindig a csíkos hátú kismalacokat szapultam, és hirdettem hogy annyi agyuk sincs mint egy kosár lepkének. Most viszont olyat teszek, amit sosem gondoltam volna. Megkövetem őket (részben), mert rájöttem hogy ezen a térfélen is vannak hülye játékosok.Történt vala, hogy idén is…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Varánusz Sólyom vs. Schmitt 2010.06.15 08:00:00
Tegnap találtam egy Lázár János cikk végén egy apró, ám nem jelentéktelen széljegyzetet. Mivel éppen könnyes szemmel röhögtem Lázár azon kijelentésén, miszerint "politikai mutyik" helyett most egyértelmű döntések lesznek, - a tegnapi napotok után politikai mutyiról…..
Chingford Attack 2010.06.15 12:26:52
Tisztelt munkahelyi terror! Nekem is van egy storym számotokra. Bevezetően annyit, hogy It-menedzser vagyok, egy jó nevű egyetemen tanultam 5 éves képzésben. Pályakezdő, ezért ilyen pozíciókat is pályázok meg. Egyetemi éveim alatt azért dolgoztam kisebb nagyobb IT munkáknál, így…..
Chingford Attack 2010.05.24 12:41:57
@has: felsővezető... Még helyesen írni se tud! :o)
Szerintetek melyik az a tevékenység, amit az egyszeri katona bevonulás után 48 órával már készségszinten elsajátított? Merthogy az esszenciája benne van a mindenkori alakulótér betonjában, a laktanyai falakban, a lőtér levegőjében és tán még az ezredzászló anyagában is,…..
Chingford Attack 2010.05.20 10:42:16
@Krux: 2000-ben voltam, a Fiki meg Földi Miklós őrnagy zászlóaljparancsnok nickneve volt, egy igazi őstulok kommunista! :-)
Chingford Attack 2010.05.20 14:49:39
@Szalacsi_Dezső: Hát amikor avattuk be Mádlt 2000. augusztusában és előtte készültünk a díszelgésre, ez a birka Fiki kitalálta, hogy karabély vállra meg nyújtottlépéses menetelés legyen, amolyan jó komcsis, mint a Vörös Hadseregnek vagy mint nálunk '90 előtt! Erre lejött a vezérkartól valami csillagharcos, hogy megnézze hogy készülünk és elkezdett örjöngeni, hogy ki találta ki ezt?! Fiki meg le lett baszva, mint a pengős malac, mi meg csak kuncogtunk magunkban! :-) Maradt az újszerű daru díszlépés, meg a karabélyt szíjra verzió!
Chingford Attack 2010.05.23 11:35:07
@Krux: amúgy a YouTube-on tudsz nézni frankó meneteléseket a szovjet/orosz hadseregtől, írd be a keresőbe hogy "day of victory", a 2010-est már másnap végignéztem! Igazi militarista nép, nemzetiszocialisták! :-)
  Áll a bál a Szlovák Nagybirodalomban, megy a 24 órás ultimátumadás, elborult arccal fenyegetőzés, magyarozás, nemzetbiztonsági tanácskodás. Ha valaki azt képzeli, ez csak belpolitika, erősen téved. Ficónak, a szlovák politikai elit, sőt a szlovák népesség egy egészen…..
A Konzervatórium új sorozatában megpróbálja kommentár nélkül bemutatni azokat az eddig kevésbé ismert jobbikos országgyűlési képviselőket, akikről úgy gondoljuk, nagy karriert fognak befutni - legalábbis a médiában mindenképp. Sorozatunkat a magyar politika egyik új…..
Sokan, sokfelé kielemezték már azt, hogy a csillagok milyen fatális konstellációja kellett ahhoz, hogy a Jobbik kaphassa a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöki posztját. A többség - még az MSZP-n belül is - úgy gondolja, hogy a szocialistát ezt (már megint)…..
A tragédiát követő magyar reakciók ismét megmutatták, hogy a közös érzelmi bázis igenis létezik. Ennek segítségével mindig ki tudtunk jutni a kapcsolati hullámvölgyekből. Így lesz ez most is.   Újabb írásunk a lengyel tragédiáról: A lengyel egy igazi nemzet Ma…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..