Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Djuree

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az nem meglepő, hogy Matolcsy megmagyarázza és próbálja pozitív színben feltüntetni a recessziót. Ezt vártuk tőle, ez ő. A NER-ben semmi sem lehet rossz vagy negatív!Minden adat csak Nézőpont kérdése!A tündérmesékben a pohár mindig tele van, a magyar változatban is legalább…..
Michael Knight Maffiakormányzás 2012.08.13 13:02:00
Meghökkentően őszinte kormányzati beismerésekkel indul a hét - és hogy őszinte legyek, egy kicsit félek is tőle, hogy mi jön még. Persze egyik beismerésből sem hiányzott a szokásos kormányzati cinizmus. Sőt. Kezdődött a nap az agrártárca államtitkárának veretes…..
Egy nappal a kormányszóvivő (és kettővel a Ténytár) után, Orbán Viktor is értékelte kormánya két éves teljesítményét. A miniszterelnöki interjú sok hasonlóságot mutat Giró-Szász Andráséval - ebben is számos csúsztatás és hazugság található.  Úgy tűnik, ha…..
Félidejéhez érkezett a II. Orbán-kormány. Ebből az apropóból nem csak mi gyűjtöttük ki a kormány tíz teljesített és bebukott ígéretét, hanem hvg.hu is interjút készített Giró-Szász Andrással. A kormányszóvivő - feladatának megfelelően - védeni igyekezett a főnöke…..