Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nimrod3

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán történtek…..
Nimrod3 2011.01.18 16:34:19
Nagy Imre újratemetése, a Horn-Orbán vita, a Kossuth téri szónoklat – remek politikai beszédek. De a jó szónok is el tud kopni, ha túlzásba viszi: nagyon sok már ez a világkép-felvázolás és önértelmezés.  (Fotó: Burger Csaba/fidesz.hu) Orbán Viktor majd' egy héten…..
Varánusz Riszálom, úgyis! 2010.04.17 08:00:00
Új taggal bővült a Jobbik liberális frakciója. Ha ilyen ütemben gyarapodnak, lassan kiszorulnak az igazhívő, bibliával kelő-fekvő tagok a pártból. A keresztény konzervativizmus fárasztó dolog. Ettől talán csak a nyakig begombolt Atillában képmutatás fárasztóbb. Nem csoda, ha…..
Nimrod3 2010.04.17 09:39:25
@szkepi: Én is azt hittem, hogy nincs álságosabb banda a fidesznél. Aztán jött az MSZP, tehát van. Ez a jobbik meg egy vicc/majom parádé. Talán még mindig a Liberális Meleg Párt a legjobb...vagy Lehet Más az SZDSZ?
Itt szükséges rossz alternatívák közül választunk, és az emberek többsége a fideszre szavazott. Ez van. A jobbik tényleg elég szánalmas, de nem jobban, mint Lendvai Botox Ildikó és bűnbandája.
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Ennek a történetnek a segítségével valószínűleg több emberrel lehetne elhitetni, hogy a Fidesztől félni kell, mint anno a sokkal elvontabb fenyegetésként bemutatott köteles beszéddel. (Fotó: szegedma.hu) Itt a Fidesz idei köteles beszéde. Egy hangfelvételen Kubatov Gábor, a…..
Nimrod3 2010.04.08 11:40:53