Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esclave de boulot

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
1. Ne viselj PIROS vagy ZÖLD holmikat. Úgy fogsz kinézni, mint egy karácsonyfa.2. Felejtsd el a KABÁTOT (akkor sem kell, ha kint 5 fok van). A ruhádnak kell hatásosnak lennie.3. Válaszd az ARANYAT. Olyan leszel, mintha egy kicsomagolásra váró ajándék lennél.4. Menj fodrászhoz,…..
Mai szabály 2: Útlevelet elvenni, külföldivel nem ismerkedni. Sziasztok, sok unalmas munkahelyi oram es egyeb uresjaratom toltottetek mar ki (ekezeteim nincsenek, de megprobalok igy is ertheto maradni) ezert megajandekozlak egy friss sztorival. Konyv megvan, szulinapom elott jelent meg es…..
Disz íz London Smink 2008.01.20 13:41:00
A londoni tube (ejtsd: metro) egyik jellegzetessége, a magát sminkelő angol nő.Amikor először láttam ezt a nyíltszíni sminkelést, nagyon meglepődtem - azt hittem, egyedi esetről van szó. Azóta tudom, hogy nem. Gyakorlatilag szerelvényenként akad legalább egy olyan hölgy,…..
Tegnap az iszákos pincérfiú üvöltött a fokhagyma miatt, ma egy idősb úriember szeret a pohár fenekére nézni, míg nem eltűnik egy motoros találkozón - tisztára Képzelt riport. Szia Mindenkinek!Egy ideje már olvasom a blogot, és arra gondoltam, hogy én is megírom szakításom…..
Ez egy nagyon szép történet, ami a rengeteg fájdalom ellenére pozitívan zárul. A művészvilág odavissza keringő párjai boldogan élnek és dolgoznak Európa különböző országaiban, letelepednek Erdélyben, de jön valami, nevezzük szerelemnek, amit ugye senki nem tud befoláysolni. A…..
Az exekkel való bánásmód különösen nehéz szakasza a szakításnak, a család befogadta, szereti az egykori kedvest, eggyel több személyre főznek vasárnaponként, stb. A fiú vissza is él ezzel, kijátssza a család-kártyát lány ellen. Vesztére. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt…..
Talán, ha már kész lenne a szakítóskönyv, nem is kaptuk volna meg ezt a levelet, mert a gyáva nő csak felcsapta volna, kicsit bogarássza, és kész. Szerencsére gyáva nők és kevésbé sértő, de jó szakító dumák mindig lesznek. Továbbra is vállaljuk szakítások lebonyolítását…..
Rövid, részletekre ki nem térő levelet kaptunk egy szép autóval rendelkező apukától, akit egy suvos anyuka jól lepattintott. A suvos anyukák különben is veszélyesek.  1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva zárjuk a…..
Legutóbb gigantikus török szerelmről számolt be egy olvasónk, most egy másik meséli el, hogy elment Törökországba, ahol ugyan nem robbantották fel, de kirabolták, és még a barátja is megcsalta, vagyis nem, csak úgy mondta. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok…..
Nem rekorder történet, de szerda délutánra megteszi: a belvárosi padról rögtön szobára mentek, de mivel a Lánchídon csak annyi futotta, jéé, madarak, hamar lapátra került a lány. Már lehet szavazni!!!1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy…..
Már megint ezek a fura nevek: Tücsök, meg Vihar meg Virágszál. Egyébként meg klasszikus felállás, a fiú szerelmes, a lány meg nem. Hiányzik a zazazu. Ez van. Mai idézetünk: "Figyelj, lehet, hogy a te masszázs módszered más mint az enyém, de akkor is fogdosni egy nő lábát,…..
Nehéz kérdést szegezett a blogkomjúnitinek a levélíró, amit rögtön meg is válaszolt. A hosszú udvarlás ugyan mire jó, csak lelép közben a csaj, és még meg sem volt. Igaza van? (via helloszabi)   Kedveseim! Levelemben a monumentálisan túljátszott,…..
A hétfő reggelre olyan történettel készültünk, amit egész héten olvasni fogunk, elég lenne részletekben feladni, olyan hosszú. De megéri, mert van benne fiú-lány barátság, külföld, kis magyar közösség belső szerelmi sokszöge, kutyaszemű vágyakozás, kérdések, némi szex.…..
Vasárnapra egy igazi, közösséget megmozgató levéllel készültem. Levélírónk kérdéseket tesz fel az olvasóknak, ettől lesz ilyen kétoldalúan interaktív a dolog, és csuda izgalmas. Innen loptam Sziasztok! Nem is annyira egy sztorit szeretnék leírni, hanem egy felvetésem lenne,…..
Mindenek előtt: az első gimis szerelem, így a nyár kezdetekor. Azt hihetnénk, hogy a gimis sztorik nem tanulságosak a harcedzett katonák és amazonok számára, pedig igen: felejtsük el ezt a Piaget-féle büntetés/jutalmazás dolgot, mert egyfelől idegesítő, másfelől bukó, ahogy…..
esclave de boulot 2008.05.30 16:46:32
Már a földrajz sem a régi, állapítottuk meg egy régi posztban, és most is újra meg kell állapítani, hogy Görögország és Hollandia mégsincsenek olyan messze, mint ahogyan azt az EU-ban hiszik. És ez a csávó kamuzásainak a legapróbb része, hisz a "kapcsolat" alatt,…..
Tisztára Dévényi Tibi bácsinak érzem magam, a levélíró kért címet, címkét és számot*, én meg teljesítek mindent. Mondjuk szepi79 sem fukarkodott, a szakítások csodálatos ívét rajzolta meg az értelmetlen szakítómondatoktól a belengetett búcsúszexen keresztül a mocskos…..
Általános iskolás koromban imádtam az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei című sorozatot - szigorúan könyvben, a sorozatot már kifejezetten utáltam. A lényeg, hogy már akkor sem értettem, hogy mi az hogy szerelmes ikrek? Egymásba szerelmesek? Ugyanabba a fiúba szerelmesek? Két…..
Úristen! Eddig csak olyan szakításokat kaptunk, ahol az egyház által megbolondított lelkek pattintották le tiszta szívű párjaikat. Most meg: egy lelkész töri-zúzza a lányszíveket. A Tövismadarak megelevenedik a magyar pusztában! Az én történetem kissé szokatlan, mert…..
Pedig a szag az fontos szerepet játszik a párválasztásban. Állítólag. Mindenesetre ha nem tetszik a másik szaga, akkor ott tényleg baj van, úgyhogy lapát.Kedves Szhb!  Én a (32 éves) nő megkedveltem egy velem egyidős férfiembert (továbbiakban FE). FE kedves volt, humoros,…..
esclave de boulot 2008.05.16 17:39:26
esclave de boulot 2008.05.16 17:41:01