Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K_Balu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 16-ától, hétfőtől új, tantermen kívüli digitális munkarendet vezet be a kormány - jelentette be többek között Orbán Viktor Facebook videójában március 13-án. Ahogy Orbán Viktor is előre vetítette az átállás döcög, mely a használható eszközök, digitális platformok, tartalmak és kommunikációs…..
Egy pornófüggő naplója Neked 2020.01.30 02:26:45
Ezt elbasztam. Visszaestem. Ezt a posztot neked írom, csajom. Vagy ex-csajom. Nem tudom. Éjjel negyed háromkor, fél liter bor és ennyi feszültség után már nem tudom. Mindig azt mondtad, ne írjak önsajnáló posztokat, igazad volt. Most nem megy más. Ezt elkúrtam. Alaposan. Nem, nem a…..
Gyógyulófélben lévő pornófüggőnek lenni több szempontból is geci nagy szívás. Hát először is ott a bűntudat. Lejön a hályog a szemedről, a nagy pinákból, seggekből, szájakból és farkakból álló felhő, és egyszer csak elkezded látni magadat. Azt hiszed, eddig magad voltál? Hát ez súlyos tévedés. Az…..
Hol is kezdjem? Hát jó lenne, ha sehol se kéne. Ha szépíthetnék, hazudhatnék, elhallgathatnék. De hát pont ezek miatt vagyok itt. Mert most, vagy soha. Ha most nem ugrok ki ebből, akkor soha. Mert ki kell. Egy hajszálon függ az egész életem, a házasságom, az, hogy szóba áll-e velem még életem…..
K_Balu 2020.01.17 20:47:52
@pornox.hu: Köszönöm! El fogom olvasni.

Mindenkinek ajánlom ezt az applikációt aki hasonló cipőben jár:

play.google.com/store/apps/details?id=com.brainbuddy.android
K_Balu 2020.01.21 18:04:18
@dr_cs: egy hétig igen utána már fizetős. 3200 Ft /hó. En ajánlom. A meditáció nekem sokat segít. De a tobbi funkció is jó. Full angol nyelvű. De nem vészes.
K_Balu 2020.01.21 18:07:00
@K_Balu: ja meg van egy reggeli rutin ami elvonja a figyelmed.
  Mit érez egy pornófüggő? Vagy: milyen pornófüggőnek lenni? Az egyszerű válasz, hogy undorító, aljas és gyáva. És ez igaz is. Miután az ember elengedte a farkát. De közben nem aljasnak, undorítónak és gyávának érzed magad. Ez a rohadt csapda ebben az egészben. Ha így lenne, nem lennék, nem lettem…..
Belsőség Kis fogyasztás házilag 2009.12.30 09:39:21
  Drágállja az autógyárak blue/eco modelljeiért felszámolt borsos felárat? Legyen Önnek is takarékos autója! Vélemények azonos című írásunkról...