Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blasee

25 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes időket élünk így a hitelválság sokadig évében is. Az éjjel-nappaliban dolgozó csávó mutogatja az újonnan vásárolt iPhone 5-jét. Mondja, hogy két év hűséget kellett aláírni, és már hozhatta is. Ha jól gondolom, ez neki havi nagyjából 20 ezer forintot fog jelenteni…..
Anno volt egy szavazás, amiben arról kérdeztünk Titeket, hogy mennyire unjátok a megszokott Androlib-es designt és kiderült, hogy még nálunk is jobban. És igen! A Designverseny kiíratott, az eredmény általatok eldöntetett, az új layout pedig a Mónus Tímeának és Kovács…..
Filmvilág blog Társas/Játék 2012.03.01 14:55:00
Az HBO első magyar tévésorozatával is a minőségi szórakoztatást képviseli a bulvárcsatornák ellenében. A Mennyei Médiahatóság látja lelkemet, annyira szeretnék magyar sorozatokat nézni, de nem tehetem; a Jóban Rosszban vagy a Barátok közt egyetlen epizódjától is égni kezd a…..
Bár Vijay Kumar prezentációja nagyon szemléletes, és a bemutatott kísérletek is valamiféle pozitív küldetést sugallanak a robotfejlesztés mögött (földrengéskor feltérképezni az épületeket, építeni, összeszerelni, zenélni, stb), azért ha visszagondolunk az első slide-ra,…..
Az NBC úgy döntött, hogy nekik nem kell a Csodanő sorozat, így az egyelőre arra vár, hogy valaki lásson benne fantáziát és felkarolja. Két (nem túl jó minőségű) jelenet látott napvilágot, amiben a Csodanőt láthatjuk akció közben. Először egy üldözésbe csöppenünk bele,…..
A stúdió éppen a negyedik Pókembert próbálta megvalósítani, de a forgatókönyv táján támadt gondok miatt tolódott a forgatás, ezért úgy döntöttek, hogy lefújják az egészet. Ekkor derült ki, hogy a  negyedik felvonás után eleve újra akarták kezdeni a franchise-t,…..
Filmdroid Filmről színpadra 2011.06.05 21:00:00
Szinte mindennap hangoztatjuk, hogy Hollywood kreatívan csődbe ment, hiszen a belátható időn belül más sem kerül a mozikba, mint reboot, remake, prequel vagy sequel. De nehéz gazdasági időszakokban nem csak Hollywood támaszkodik a jól bejáratott brandekre, az elmúlt években ellepték…..
mármint a blogitt folytatom egy ideje: http://eatfeelroll.blogspot.com/plusz egy másikat is elkezdtem több magammal, szakmai, de még under constructionpuszinyuszi ..
Egyelőre még béta és csak az Egyesült Államokban tesztelhetik, de gondoltam érdemes róla beszámolni, mert én szeretem a felhőket. A Google következő dobása a Music. Miről is van szó? Töltsd fel a zenéidet egy "tárhelyre" és hallgasd őket bárhol. Androidon…..
münsteri miegymás zárszó2 2011.03.03 21:28:00
Dear Mr. Blog,Tökéletesen más érzéseim vannak a második félévvel kapcsolatban, mint az elsővel voltak.Vicces visszanézni, hogy az elején idegeskedtem, hogy mennyi intézni való volt mikor visszatértem a második körre, mert utólagosan úgy érzem, hogy sokkal lazább volt mint az…..
münsteri miegymás 2ésfél hónap 2011.02.18 19:19:00
Szal a Berlini út már az múlt évtizednek tünik kb.Utána egészen a karácsonyi hazautazásig a főként ott megismert erasmusos társasággal lógtam, suli meg ment alapjáraton: órákra bejár(ogat)tam, házikat csinál(gat)tam.Hazautazás előtti hét megkoronázta: Sulc kijött egy hétre,…..
münsteri miegymás átvezető 2011.02.18 18:56:00
Két ok váltja ki, hogy megint írok.1. még egy órát el kell töltenem a könyvtárban, és tanulni ma már nem bírok2. a statisztika szerint még mindig vannak látogatók!Szal ha jól számolom, kicsit több mint két és fél hónapja nem írtam ide.Miért? Mert megtaláltam máshol az…..
IDDQD Így photoshopoltok ti 2011.02.09 10:00:00
Érdemes volt emlékeztetni beneteket legutóbbi nyereményjátékunk határidejére, hétvégén sok új Photoshop-alkotást küldtetek. Emlékeztetőül: a feladat egy tetszőleges játékborító kratosizálása volt, azaz a God of War főhősét, Kratost kellett valahogy ráhegeszteni egy…..
münsteri miegymás Berlin-Erasmus 2010.11.28 19:45:00
Szal sikerült bepfátlankodni az eramus-szervezéses Berlin tripbe!! (Csak azt sajnáltam nagyon, hogy Erginnek már nem volt hely, s ráadásul induláskor kiderült h ketten nem jelentek meg, szal simán jöhetett volna!! :(( ) 75eur:3nap/2éjszaka/2reggeli/utazás na de ennyi, mert ezenkívűl…..
Nincs már új a nap alatt – hogy is lehetne? Egy több milliárd dollár értékű franchise tulajdonosai nem az utolsó felvonással fognak kockáztatni. Minden be van biztosítva, minden ki van találva, minden meg van csinálva, ahogy azt kell, a Halál ereklyéi egy abszolút tudatosan…..
na ez jó volt.Mindig is nehezményeztem mióta kint vagyok, hogy itt kb szarnak a nem erasmusos, rendes oktatásban részesülő külföldiekre, ránk. 'Örüljünk, h itt lehetünk' érzést árasztott felénk az egyetem. Ezért próbálok az erasmusokhoz integrálódnia néha.Viszont 2 hete jött…..
Mennyire igaza van Difinek abban, hogy tegnap este-mai nap után a konlúzió, hogy ha majd mesélünk saját 'how i met'-et x év múlva a kölkeinknek, akkor lesz mit. ~Egy hónapja reklámozták a 'Die WiWi-Party'-t minden csatornán, de legfőképpen a szórólapokban úsztunk úgy mint a…..
münsteri miegymás ez hiányzik 2010.10.31 00:19:00
na, a helyzet az, hogy rég írtam, sokminden történt, de nem igazán találtam olyat amit érdemes leírni hosszabban mint egy fb fal bejegyzés. (na nem mintha oda sokat írnék:):))Ám.Egy (számnév) érdekes dolog történt velem ezen a héten. Úgy kezdődött, hogy az erasmusosok honlapján…..
münsteri miegymás bürökrácia 2010.10.03 20:50:00
Nem mondok sok újat azzal, hogy Németo. a bürokrácia ki**szott fellegvára, de azért "poén" a saját bőrömön érezni.Szal amikor az ember azt hinné, hogy mivel második féléve van itt, már mindent elintézett (a hónapokig tartó intézkedések után) akkor [mondjuk nem…..
yes yes yes, újra itt !! atom sokminden történt athome, és megint sikerült egy felejthetetlen Zsóryt, Kenutúrát, Ausztriai nyaralást és további értékes pillanatokat átélni Difivel együtt jöttünk vissza, kalandos volt: Münchenig szuper MÁV vonattal, ott eltöltöttünk másfél…..
münsteri miegymás zárszó1 2010.08.08 19:44:00
Kedves Blogom,Vége az első szemeszternek. Vegyes érzemekkel. A vizsgaidőszak a végén olyan volt mint a lábrötés egy sítábor utolsó napján. Csaknem hiába volt jó minden odáig, ha ha ilyen borzalmakkal zárul a dolog. Bár talán ezt könnyebben szépíti majd meg az idő, mint egy…..
yess, just look what i've done: megírtam életem első master vizsgáját és egyben életemben először írtam vizsgát angolul :) na persze nem mintha 43-at 54-el angolul máshogy kéne összeadni, de akkor is jó érzéssel töltött el mikor kijöttem, h igen, szerintem átmegyek !! :)…..
münsteri miegymás életjel 2010.07.13 20:23:00
bár akit jobban érdekel úgyis tudja, hogy életben vagyok, mert megy a pörgés ezerrel, csak a blog maradt ki:)a napokban sokminden volt (még érdekes dolgok is):múlt héten volt egy Erasmusos szépruhás megmozgás, ahova mindenkinek vinni kellett vmit special traditional dish-t, szal…..
Az összes barátom Mo.-ról már levizsgázott/lediplomázott. Nekünk még bő 3 hét a vizsgákig. A normális münsteri diák nem paráz túl semmit, élvezi a nyarat, itt is mindenki partyzik. A nemnormális IS Master-es diák meg hát... vhogy megoldja, hogy ne maradjon ki mindenből.Megy…..