Regisztráció Blogot indítok
Adatok
triplA

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A maximalista család szerzője, balage_81 (vajon hogy hívhatják és hány éves lehet..?) újra jelentkezik. Ismét társadalmi problémákat vetünk fel - kevés modorossággal, annál több aktualitással.   A modoros főnővérról azonnal el kell mondani, hogy a társaitól…..
triplA 2010.07.01 16:38:43
Szó szerint értendő a cím..Amúgy szerintem maga az autó nem is olyan rossz...
triplA 2010.06.04 16:42:06
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
Kedden elindult a Times és a Sunday Times tetszetős új honlapja, amit még egy ideig nézegethetnek az olvasók, de hamarosan nagyon szigorú fizetőkaput állítanak eléjük: heti két fontot (650 forintot) kell majd fizetni a látogatóknak, a napi belépő pedig egy font (325 forint)…..
triplA 2010.05.27 08:31:05
@hamlet79:

" Ha minden ingyen van akkor ki fizeti meg a fotósok, újságírók, szerkesztők, fordítók bérét? Te ingyen dolgozol? "

a lap a reklámbevételeiből ... gondolkozz mielőtt hüjeséget irsz
Tristan Jehan Swinger alkalmazása egy vicces kis python kód, ami bármilyen dalból szvinget csinál, mégpedig úgy hogy minden egyes ütemet megvizsgál és az az első felét megnyújtja a második felét összenyomja. Az eredmény több mint vicces.[via Music Machinery]..
Van, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Például amikor egy csaj áll letolt nadrággal az út szélén. Csak akkor van baj, ha közben nyélgázon tekerünk egy gyorsasági szakaszon. „Egy nagyon fehér fenék terelte el a figyelmemet egy másodperc tört részére, aztán…..
Úton-útfélen csak a fenti jelzővel illetik a Silver Cross babakocsijait, hát muszáj volt megnéznem már, mit is tudhatnak, mivel adnak többet, jobbat. Mert arannyal bélelt babakocsit láthattatok már itt nálunk - ja, de az is Silver Cross volt -, meg designőrülteknek valót is, de…..
Ma huszadik alkalommal ünnepeljük a Föld napját. Az ünnep kapcsán mutatták be április 21-én Jean-Paul Jaud filmjét Vigyázat, ehető! – A francia bioforradalom címmel. A film egy kis francia falucska, Barjac vállalkozását követi végig, ahol az iskola kantinját bio…..
triplA 2010.04.22 11:51:18
Styxx barátom rég volt már, de közben egyre jobb posztokat küld - minden elképzelhető műfajban. A mai párbeszéd alapját ismét neki köszönhetjük, talán sikerült valamennyire az öngyilkos merénylő és a nyelvtannáci után egy újabb jellegzetes csoportot megviccelni a…..
triplA 2010.04.20 09:32:04
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..