Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szasa

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó nagy terror lehet a hazai élelmiszerboltokban, ugyanis nem először kapunk olyan, a munkakörülményekre panaszkodó levelet bolti eladóktól, amit bájos módon elkeseredett vagy felháborodott vásárlók nevében írnak nekünk. Kedves Elkeseredett vásárló, irtó cselesek vagyunk és…..
Kicsit megkésve küldte el történetét Mrs Goofy, de örökérvényű is lehet, amennyiben a szétszakadt talpú sportcipő tényleg elveszti garanciáját, ha nem azonnal viszik vissza cserére: Azzal kezdődött, hogy tavaly ősszel vettünk a férjemnek a WestEndben lévő Jákói Sport…..
A Homár nem vette a fáradtságot, hogy összeírja a 10 legtipikusabb lehúzást, de valahol az élmezőnyben lehet az "elektronikai áruház nyitása kamu akciókkal", ami csak kicsivel előzi meg az "elektronikai áruház heti promótálása kamu akciókkal" tételt. Tamás a…..
Egy internetes rendeléssel zárjuk az autósok panasznapját. Lívia az alábbi levelet küldte a Top-Tyre Kft-nek, miután kiderült, hogy az egy héttel azelőtt 12khufos darabáron megrendelt gumikat csak 20 ezerért vihetné el:Panasszal szeretnék élni a következő eset miatt:…..
Editék klasszikus kuponbeváltási örvénybe kerültek a Baumaxban, ahol előbb a pénztárgép, aztán a felsőbb utasítás hajtotta el őket a kedvezményükkel együtt. Egészen addig, amíg ki nem kérték a panaszkönyvet, ekkor egy másik munkatárs segítségével hirtelen mégis…..
Megabullshitbombát dobtak fővárosunkra! Az állítólag "januárban induló" Modern Plasztika Sebészet állítólagos amerkásmagyar plasztikai sebésze kíván forradalmat indítani a hegyes végűre műtött fülekkel. Ilyen szövege van, hogy: Új divat terjed New York zeneőrült…..
A Subba Értelmező Szótár szerint ilyesmit értünk potyogás alatt: Minősített potyogás esete forog fenn biciklivel szakadékbahajtásnál: A profi potyogók lassan potyognak: ..
szasa 2007.10.16 12:33:19
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár…..
Találkozott már vki olyan ingatlanbecsléssel, ami kicsit is közelített a valósághoz? István például minősítetten hátrányos megkülönböztetésben részesült Zuglóban: Párommal úgy döntöttünk vásárolunk egy lakást, pontosabban lízingelünk egyet – ingatlanfedezetűt -…..
Klasszikus kombót csinált végig Gergő: először durván bánt vele a mobilcége (Pannon), aztán elhitte, hogy egy akciós katalógusban szereplő termék egyáltalán megjárja a bolthálózat (Photohall) polcait. Hát persze, hogy nem. Kedves Homár! Egy nap leforgása alatt két…..
Egy egészen egyszerű, de legális csalást fedezett fel kn a Corában, de esélyes, hogy minden hipermarketben elsütik időről-időre:Tudom, hogy milliomodik írás ebben a témában de most aktuális: Okt. 1-jei vásárlás a budakalászi coraban. Akcióváltás okt. 3-án de a kiírt árak…..
Őrült gyilkos öregasszony olvasóink kedvéért tesszük be ezt a linket, ami a háztartásigép-piac egyik vérszomjas ragadozójára mutat. Philips porszívó nemesacél körkéssel, erre varrjanak egy kis bőrlebenyen fityegő, vértől iszamos gombot! Köszönet érte Kyrandiának...
szasa 2007.10.01 09:07:40
szasa 2007.10.01 10:35:03
Ezt most csak én nem értem?
1: Link mán nem létező terméket takar.
2:
www.akciosnet.hu/product_info.php?cPath=48_90&products_id=259

Most ha eltekintek attól, hogy szily nem kellő körültekintéssel posztol, akkor is csak arra jutok, hogy ezt nem is kellett volna... Vagy nincs humorérzékem a morbid dolgokhoz. De szerintem ebben semmi érdekes nincsen.
Porszívó.
Jövő hétfőn mi lesz a vicces? A sárgarépa, amelyiknek mégis zöld a levele?
Valamiért ma, a metróra várva, a tacepaóra kibiggyesztett háromoldalnyi hungarian economistra döbbenten bámulva, elegünk lett a heti rutinnal felköhögött gesztizmusokból. Nem ígérjük, hogy rendszeresen, de alkalmanként mindenképp belenyomjuk - bár még nem tudjuk, kinek a bűne ez…..
A Homár szereti az egzotikus ételeket, így biztosan kifőzte volna a nyomokban rovarokat tartalmazó barnarízst, de Droopy válogatósabb: Bár, mint tengeri élőlény, Te nem vagy rizsfogyasztó, de talán okulás lehet a többiek számára, akik a hagyományosnál egészségesebbnek mondott…..
szasa 2007.09.28 12:44:45
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..
A Homár tavaly csodálkozott rá a Bakker virágkereskedésre, akik akkoriban tulipánhagymás favödröt ajándékoztak vásárlóiknak. Kata az idei szezonban már digitális fényképezők közül választhatott. Elméletben: Édesanyám néha a Bakkertől rendel virághagymákat. Kapva kaptunk…..
Az ország leghosszabb szerelemvonatát állították össze szegedi egyetemisták szeptember 20-án este a csongrádi megyeszékhelyen; a hallgatók ovisoktól ragadták el a rekordot azzal, hogy 662-en kapaszkodtak egymásba és tettek egy kört a belvárosban. (Hír és kép: MTI) A hüppögő…..
A várbeli borfesztivál első napján kapott a Homár egy panaszos levelet, amiben néhány apróbb gikszert dokumentáltak. A fesztivál szervezőinek az utómunkálatok miatt csak most sikerült választolniuk: A 16. Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztiválra a belépő idén 2200,- ft-ba került,…..
Subba Vágási Feri 2007.09.20 06:25:00
Nem láttatok még semmit, ha nem láttátok a Disznóvágás.hu-t. Azt hittétek, hogy a faszkorbácsos nővérek betegek? Hát gondoljátok újra. Mi mindig is biztosak voltunk abban, hogy ha van egy hülyébb egyén a társaságban az óriási dolgokra képes rávenni a többieket, de ebben az…..
A Homár csak kacag azokon, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy az új IKEA-katalógusból kinézett új termékeit elvitte a KERMI bevizsgálásra. László például majdnem 5 hónapig küzdött bútoraiért az ASKO-val, úgyhogy ő személy szerint nem ajánlja a céget: Tavasszal…..
Úgy látszik Havas csak a kezdet volt. Ma kitették Sváby szűrét. No komment, illetve majd ti. UPDATE: részletek itt...
szasa 2007.09.19 12:14:30
Pécsen egy non-stop bejárati ajtaján találkoztam a felirattal, egy fotót megért, mellékelem. Tamás..
szasa 2007.09.19 08:14:33