Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trezeguet20

2986 bejegyzést írt és 510 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 21. Marhapörkölt a sziklakertben   Kedves Naplóm! Tavasz lett, vagy mi van? Elveszett hitem szinte visszanyertem. Ifjúkorom szerelmével vígan marhapörköltözünk a sziklakertben. Feltörni készül keblemből a sóhaj: míg fölöttem elszálltak itt az évek, de jó nő lett belőle meg! De ó…..
"Nem arról van már szó, hogy az embereket megtévesztik. Igen, az embereket megtévesztik, amikor azt gondolják, hogy ennek az az oka, hogy a zsidók lefizetik az arabokat, hogy jöjjenek ide. Jó. Ez egy népies magyarázat, amelynek az érvényét egyébként három percnyi gondolkodás révén egy idült…..
 Ash to ash, dust to dust, fade to black...
Hát ja.  Szerintem ez a legmeglepőbb Rammstein klip. Mindenki azt várta, hogy egy komoly videó jön ki egy ilyen című nótához, ehhez képest azeredmény teljesen konzervatív a mai világban. ..
Hétvégére.  ..
Talán egy értelme van a Tiktoknak, hogy időnként előjön egy-egy 10 évnél idősebb szám egy 16 évnél idősebb előadótól. Emlékszem a Dreams reneszánszára és a Master of Puppets Stranger things által fújt új hájpjára. Most a Makeba van soron...
Érdekes, hogy ebből nem Slipknot szám lett, bár akkor biztos finomítottak volna még rajta...
Heat waves...
Later in the evenin'As you lie awake in bedWith the echoes of the amplifiersRingin' in your headYou smoke the day's last cigaretteRememberin' what she saidWhat she said..
Első hőségpont. Lehet menni a Balcsiba. Red velvet, vanilla and chocolate in my life...
Hihetetlen. ..
I don't belong here, we gotta move on, dearEscape from this afterlife. Érdekes nézőpont...
Utcai harcos orcán fintor, Ki fogod sípolni hogy ***? Vajon mi lehet a rím? Ocsmány piktor? Orrán rizspor? Oltványt gyilkol? Elbóbiskol? Ahogy az ember megöregszik, rohadt kínos, kicsit mégis tetszik,A puszta tény, hogy Ady Endre remekül rímel a ‘the end’-re. Jöhet következőnek a Hortobágy…..
Ikertornyok. KG és JB vs IJ LdR  ..
És amire mindenki csak nagy titkon számított:..
Csillagaim, holdjaim, táncotok járjátok! Szívemben a fekete lyuk számít még rátok...
Slágvort alrovat 1. Mit lehet egy király szájába adni utólag? Sokmindent. Mondjuk azt, hogy Párizs megér egy misét. A Jó Király, a hugenotta Henrik bár valószínűleg nem mondott ilyet, de a hatalmi cinizmust ismerő ember minden fenntartás nélkül hihetőnek tart egy ilyen legendát.  2. Horthy is…..
Bakter, fellépnek a pulai amfiteátrumban idén. Nyilván el fogom lófaszkodni.  ..