Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidagabesz (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
letöltés Tracklista: Julio Bashmore-Um Bongo's Revenge - Original Mix Djedjotronic-Bit this thin' Brodinski rmx-Cdr The Selph-Designer Beaver - Uto Karem Rmix Felix Cartal-HarvardBass Rmx NT89 & Sickboy-Delirium L-Vis 1990-United Groove - TRG Remix Kebacid-Bandy Party…..
vidagabesz (törölt) 2010.05.10 16:59:43
@digitime: wow, úgy látom, ott lesz még sok állat előadó is. beardyman, evil9, quick, revolution,...
de mi ez? választani lehet, hogy melyik stílust szeretnénk hallani?
Ahogy melegszik a levegő, úgy jön el menetrendszerűen itthon is a music-driven (vagy annak titulált) kampányok ideje. Az idei szezon egyik első fecskéje az örökzöld Sport szelet.A Papírpárbaj névre hallgató promóciót egy az egyben a zene viszi el a hátán. Van egy adott, masszív…..
vidagabesz (törölt) 2010.05.05 11:34:13
@digitime: a Rock örök, a DJ-k megállíthatatlanok ;)
Okos, hogy mindkét tábort bevonják. Kíváncsi vagyok, hogy melyik stílus fog győzni, bár van egy sejtésem …
Na jól van akkor most hova szarjak? Attól tartok, ezzel egy kicsit elkéstem;)...de csak azért is a mocskos kurva bitang elvetemült megrészegült kutya meg a macska vigye el. Úgy látszik, hogy szunnyadó megalomán, grandiózus, monumentális énem számára a Hybrid az ideális…..
Subba Bikicsunáj!! 2010.05.03 22:18:00
Sámson kollega mellett egyértelműen a Bikicsunáj volt a legforróbb produkció az idei Megasztárban, számunkra minden kétséget kizárólag ő a favorit!   ..
vidagabesz (törölt) 2010.05.04 12:13:07
SZAVAZZ EGYET! A címben arra próbálok utalni, hogy mi NEM a célom, ugyanakkor arra gondoltam, hogy ha már megaláztuk a DJ szakmát itt a B-oldalon, akkor most vicceljük is meg. Ez annyiból állna, hogy szavaztok rám egyet a Coke Club online versenyén, amely szavazás MA ér véget, és én…..
Minden napra zene Na végre 2010.04.30 08:33:12
Múltkor említettem, hogy lett egy új szerelmem, a Hybrid, akik nemsokára hál' Istennek jönnek Budapestre fellépni (ott leszünk!) Idáig nem volt fenn a youtube-on, én próbáltam feltölteni, de nem tudtam, szóval végre valaki megtette. És íme, az új album egyik legjobb száma:…..
vidagabesz (törölt) 2010.05.03 11:31:17
Gyerekkoromban kevesebb dolgot rühelltem jobban a spenótnál és a finomfőzeléknél, ezek közül az egyik a nyári napközis tábor volt a debreceni Ságvári Endre általános iskola betonfalai között, az unott tanerőkkel és az őrület határára kergetett kortársakkal egyetemben.…..
Valahol a 2000es évek elején, amikor még elég fura zenei beállítottsággal rendelkeztem szerettem bele az angol MTV-n ebbe a dalba. Most reggel eszembe jutott, és kíváncsi lennék, hogy hányan ismerik? Nem egy bonyolult zene, klasszik mondhatni. Ms. Dynamite: It Takes More. Leginkább Miss…..
vidagabesz (törölt) 2010.04.30 16:54:36
@digitime: az E&H tényleg nagyon jó volt. kár, hogy nem jöttek ki újabb lemezzel ;)
az itthoni piacon is voltak jó cuccok. gondolnátok, hogy a magyar elektronikus zene "nagyfaterja" (azaz Anima Sound System) '93 óta nyomja?
Dropkick Murphys @ Brixton Academy, London 2010. április 18. A Brixton Academy impozáns csarnoka a hetvenes évek elejéig moziként, kisebb nagyobb szüneteket követően ’81-től pedig koncertteremként működik. A lejtős padlójú nézőtéren elszórva több helyen is korlátok…..
vidagabesz (törölt) 2010.04.30 16:45:47
@digitime: :D jó ötlet!
itthon sokkal jobb koncertek vannak. és a bandáink se kutyák. anima pl világszínvonal.
vidagabesz (törölt) 2010.04.30 16:08:36
@d3vnull: ez így van! már nem is járok bécsi koncertekre. élvezhetetlenné teszik az egészet a sógorok.
Bár a tévékben csak a jövő héten indul, a mozikban mától látható a Pöttyös új termékének, a Gurunak a szpotja. A film koncepcióját és a termékbevezető stratégiát a Frank (a Hps márkastratégiai divíziója) készítette. Részletek a tovább után. Megnéztük a filmet,…..
vidagabesz (törölt) 2010.04.22 16:00:24
@viba: volt anno egy t-mob reklám, ahol kiérezhető volt a "túl a barátságon" érzés. Érzékeny az ilyen üzenet iránt a melegek közössége, a barátaik és a családjaik is. Ebben az esetben a fogyasztók 10-15%-áról beszélünk. Itt azért kapott hangsúlyt ez a vonal, poénnak csomagolva.
vidagabesz (törölt) 2010.04.22 16:31:19
@chimie: a férfi változat a pöttyös fagyiról fog szólni :D
Persze, persze, nem lopás, csupán véletlen egybeesés, ahogy ez már lenni szokott. De akkor is elég ciki a világ egyik legnagyobb márkájának, hogy semmi új nem jut eszükbe - mármint a reklámügynökségüknek. Csak valami olyan, ami már másnak is az eszébe jutott - ráadásul nyolc…..
Az izlandi vulkán kitörésről tudósítóknak nemcsak a helyszín viszontagságaival kell megküzdeniük, hanem az Eyjafjallajökull szó kimondásával is. A helyiek jót vidulnak a külföldi újságírók tudósításain, amiben elhangzik a vulkán feletti gleccser neve. Itt egy videó a…..
vidagabesz (törölt) 2010.04.21 15:52:30
@theveryguest: a kandzsi se lenne rossz :D
Épp néhány napja beszélgettem valakivel arról, hogy egy magyar srác milyen díjakat zsebelt be az általa kifejlesztett PocketGuide nevezetű szoftverrel, aminek segítségével nem kell többé a (hátizsákos) utazóknak vaskos könyveket cipelniük a világ nagyvárosaiban, hanem aktuális…..
Nem tudom, látta-e a világ a Reklámhét "vírusvideóját", amiben az Animal Cannibals együttes reppelve reklámozza a Reklámhetet. Most viszont megérkezett a vírus mutációja, Klapka György Váházkörút 9-es reklám speciális remake-je. Kellemes időtöltést kívánunk.…..
vidagabesz (törölt) 2010.04.15 15:42:24
@Lady Fit: ezt én sem értem. hogyan lehet még rájuk kereslet a piacon? vagy ennyire olcsón dolgoznának a fiúk? xD
vidagabesz (törölt) 2010.04.20 17:23:01
:D
Bár már egy hónapja fent van az interneten, valahogy megakadt az alig ötven évesen elhunyt tényleg ragyogó képzőművész, Kovásznai György tiszteletére készített animációs film további terjedése. Ez a közelgő Nemzeti Galéria-beli életműkiállítás vírusfilmje is egyben. Mi…..
vidagabesz (törölt) 2010.04.14 15:23:58
@batorfya: szeretnék kimenni. ha képernyőn át ennyire megragadó, akkor élőben oda fog tapasztani és nem ereszt! :D
Vannak azok a márkák, amelyek vért izzadnak azért, hogy kúlok legyenek – eleve leírni is szar –, és vannak azok, amelyek nem izzadnak vért, de azok. Hogy a Sprite melyikbe tartozik, nem tudom eldönteni, de pénteken érkezett a Kreatívhoz egy sajtóanyag, aminek az a címe,…..
vidagabesz (törölt) 2010.04.13 13:49:03
@malac555:
megfordítva: felkarolják a multik, lóvét pumpálnak bele. kinövik magunkat és cikivé teszik a márkát, aki "felnevelte" őket. Na?
Tegnap este fél nyolc előtt valamivel egy csomó tévén elindult egy háromperces reklámfilm, amiben a Djuice igazgatója, Bíró Balázs, a Pannon székház egyik tárgyalójának az asztaláról elindult, bejárta az országot, majd megállt a Nyugati pályaudvar melletti irodaház tetején,…..
A buszok hátulja régóta kedvelt reklámfelület – emlékezetes például a Weight Watchers fogyókúrás vállalatnak ez a két évvel ezelőtti hirdetése – most pedig a holland vasúttársaság nyúlt ehhez az eszközhöz: A busz hátulján egy izgalmas elbeszélésrészletet…..
vidagabesz (törölt) 2010.04.07 16:13:20