Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ugiburu

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem paranormális portugálokról, még csak nem is kísérteties keletiekről lesz szó, és nem játszanak a Black Eyed Peas nevű együttes tagjai sem. Az emberi szemnek háromfajta színe lehet: kék, zöld, barna. A keleti népeknél a szemszínt ugyan feketének szoktuk nevezni, de ez sem…..
 Helóka! Megoldottuk a felhasználói problémát, úgyhogy mostantól külön fiókból írunk majd (nekem mindenesetre megmarad a betűszín). A baj még mindig az, hogy nem tudunk beilleszteni képeket (tga.). Szükségünk lenne valakire, aki ezt megoldaná. (Bár van már jelölt, de az…..
Üdv minden új olvasónak! (Meg persze a régieknek is.)Idemásolom ez eddig feltett részleteket, hogy ne kelljen keresgélnetek.A hibákkal ne foglalkozzatok, még nem volt időm átnézni, csak írok sietve.A képeket, amik az eredeti részleteket díszítik, nem másolztam át, ha kíváncsiak…..
Ki vagyok Ki vagyok 2010.04.02 19:45:00
Ki vagyok - Who I Am Bevezető A téma Az életem teljesen megváltozott.December van, az év utolsó tanítási napja, és éppen irodalom óra. Mr Barney, a tanárunk, szórakozottan körmölte a táblára a szünetre feladott fogalmazás témáját. Nem csoda, hogy katonásan egyenes…..
Home Összelinkellek Benneteket 2010.05.03 00:17:45
Kedves Mindenki, akinek van megmutatnivalója!Sokan mondtátok személyesen, vagy e-mailben, hogy írtok, rajzoltok. Ahogy láttam, olvastam, igazán tehetséges társaság vagytok.Ha szeretnétek megmutatni a munkáitokat a többieknek, küldjétek meg a blogotok címét, és felteszem a linkekhez.…..
Home Még egyszer Pat zenéi 2010.05.02 06:21:00
Kedveseim!AZt hiszem, nem mondtam meg elég pontosan, hogy mire is lenne szükségem.Ne csak azt nézzétek, hogy ki ma a menő, és Nektek milyen zene tetszik, hanem azt is, hogy PAthez  és a helyzethez mi illik. Fontos lenne a szövegre is figyelni, hogy valamilyen módon alátámassza, vagy…..
Home Mit hallgat Pat? 2010.04.28 01:36:00
Kérlek, javasoljatok számokat, amiket szerintetek Pat vezetés közben a rádióban hallgathat. Mai, divatos zene kellene, ami Audrey-t idegesíti, de minden normális mai lánynak tetszik.egyébként az történt, hogy inkább Audreyval meséltetem a történet lényegét, mint egy narrátorral,…..
Home A választott út 2010.04.03 00:58:00
Álmában most nem is az ágyában feküdt, hanem titokzatos, őszi erdőben sétált. Lába alatt finoman recsegett az avar. A kék lepke pedig ide-oda szállt, körözött ahogy Audrey egyre haladt a fák közötti ösvényen. Ekkor útelágazáshoz ért. A két út között jóformán semmi…..
Home Meglepi!!!!!!! 2010.04.14 22:03:00
Kedves LOVESSENCE Rajongók!A KÖnyvfesztivál egyik nagy meglepetését most már elárulhatom Nektek:A LOVESSENCE valóban létezik!Nem csalás, nem ámítás!A fesztiválra ha eljöttök, kaphattok is belőle egy cseppecskét.Nagyon finom illata van ám, és igazi szerelmi bájereje.Ezt Feller…..
Home Szavazz a címre! 2010.04.02 12:43:00
Keresem a LOVESSENCE első kötetének alcímét.Persze csak részleteket ismertek, de talán anélkül is mondhatnátok vélemény arról, hogy az alábbiak melyik tetszik. Vagy nem tetszik egyik sem, és van jobb tippetek az olvasottak alapján.1, Álomlány2, Lepkelány3,…..
Ugiburu 2010.04.09 17:14:50
A Lepkelány! Egyértelmű! :)
@Zsanettt: Igazad van, angolul is ez hangzik a legjobban, mert hát "Dream Girl" meg a "Butterfly Dream" is jól hangzik, de ez a legjobb
Nem lehet véletlen, hogy igazán, vagy csakis éjjel tudok írni. Egész nap teszek veszek, aztán megvárom, hogy végre mindenki lefeküdjön, csak akkor kezdek hozzá. Pedig a szándék egész nap megvan bennem. Ennek ellenére teganp azt hittem, már semmi nem lesz a munkából, mert éjjel 11…..