Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Max.

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Hungarikum a Szigeten 2011.07.22 11:05:00
Kenyér és cirkusz mindig kell a népnek, most pár hétre előre el vagyunk látva. 64 Vármegye vs. "Zsiget" vs. Budapest vs. Rendőrség vs. TASZ - van ennél fincsibb koktél? A sztori dióhéjban: egy magánszemély januárban bejelentette a rendőrségen, hogy 500 fős…..
"Szociális problémákat nem lehet rendészeti eszközökkel és demagógiával megoldani. Meggyőződésem, hogy egy év múlva egy jottányit sem lesz több munkahely, jobb oktatási helyzet, erősebb szociális biztonság Gyöngyöspatán, hiába jobbikos a polgármester. Ezek a…..
Novák Előd megpróbálja betölteni a Torgyán doktor által hagyott óriási űrt, így kell feldobni a unalmas maratoni 18 órás ülésnapokat. Csak így tovább, mindenképpen nézettség növelő.....
Vastagbőr Raffael a Frizbiben 2011.06.06 13:31:00
Láttátok tegnap este a Frizbit? El voltam képedve, hogy Orbán Viktor után Raffael Sándor is úgy érezte, Hajdú Péternek kell interjút adnia, így egy olyan órát dobott össze a TV2, hogy csak tátott szájjal tudtam magam elé bámulni: 30 perces Raffael-interjú, Tomcat, majd SP+Flour…..
Max. 2011.06.06 19:43:34
@Tom Bobb: Az általad említett seriffkedés Magyarországon is jól működő módszer volt egészen az első VH-ig, és úgy hívták őket, hogy csendőrök. Igaz, nem volt belőlük több száz, és nem volt Ford Focus a seggük alatt, de volt puskájuk, és a rend fenn volt tartva. A Jobbik ugyan pedzegette, hogy kéne ilyen, de körbe lettek hurrogva, hogy minek. Majd a Fidesz megoldja, a felzárkóztató programjukkal...
Max. 2011.06.06 21:10:09
@wlakos: Tamás ott szúrja el, hogy az embereknek nem előítéleteik vannak, hanem tapasztalataik. Az előítéletet még lehet éppen oszlatni a szar libsi propagandával, de a tapasztalatot elfeledtetni... az nehéz menet.
A hétfői posztunk kapcsán a feltett kérdéseinkre megjött a NIF válasza: "Véleményünk szerint a két kiválasztott beruházás a horvátországi Križevci – Koprivnica vonal, illetve és a Devecser-Kolontár vonalszakasz káresemény utáni felújításának összehasonlítása…..
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke, a Magyar Köztársaság kormányának romatámogatásokat felügyelő miniszteri biztosa, fideszes országgyűlési képviselő tegnapi nyilatkozata során "elejtett" egy olyan mondatot, ami nem kicsit kavarta fel az amúgy sem…..
Csodálatos történet: "Kedves Barátok, Kollégák, Az Országgyűlés Hivatala durván megsértette a szerző jogaimat. Március 28-án emailben megkeresett Payer Beáta (EU Elnökség parlamenti kulturális programok koordinátora), hogy Trágyadomb című alkotásom tetszik Veress…..
Tegnap megjött a szociális kérdőív személyes Orbán Viktortól, a vastag boríték több csodát is rejt, fussunk végig rajtuk. Az alibikérdések lényegtelenek, azokra nem is térnénk ki. 1. Vonalkód a név felett Az 1 milliárdos büdzsébe nem fért bele, hogy két külön A4-es lapra…..
Elnézést kérünk, hogy nem értettük meg a Lázár-Balsai tandem alkotmánymódosítási törvényjavaslatából, hogy pontosan mit szeretnének ... Az nem számít, hogy mi van a törvényben, sőt, hogy mi szerepel az alkotmánymódosításban, mi a konkrét szöveg, most megtanultuk a…..
A tegnapi nap videója következik, Pintér Sándor és a fegyverbuzi amerikai nagykövetasszony elmentek Gyöngyöspatára, sétáltak egyet a faluban, tárgyaltak, majd visszamentek Budapestre. Csodálatos dolog, amikor a hús-vér emberek mesélik el a saját, valós sérelmeiket egyenes a…..
Max. 2011.05.15 20:58:06
@a-kis-herceg: Ha a tartalomhoz szólsz hozzá, simán náczi vagy, ha a fogalmazási hibákba, akkor nyelvtannáczi vagy. Senki nem akar magának ilyen megbélyegzést.
A legjobb úton haladunk, hogy közmunka nagyhatalom legyünk... Tegnap Szíjjártó vadította nagy szavakkal az Este műsorvezetőjét és a nézőket:   "Málta mellett az unióban Magyarországon a legalacsonyabb a foglalkoztatási ráta, ezt nyilvánvalóan emelni kell, először…..
Sok okosság elhangzott a hétvégén, és ráadásul én mindet egyszerre, vasárnap olvastam....kicsit tömény volt. Nem igazán tudok választani, segítsetek eldönteni: Ki volt a hétvége embere, melyik hír/nyilatkozat viszi a prímet? 1, Sipos László, a Rovás Alapítvány elnöke A…..
Max. 2011.05.09 18:24:12
@Conv: Baromira nem ugyanaz a helyzet. Ismerős lánya jár a lovardába, egy év alatt száz gyerekből három lesérült (egy lórúgás, kettő esés, mindhárom kórházi ellátásra szorult). A tornaórákon azért nem ilyen az arány, nem?

Amúgy felvet egy csomó kérdést a dolog.

- ki fogja ezt kifizetni
- a kötelező biztosítással mi lesz? Az iskolai étkeztetés meg tankönyvcsomag mellé lesz még egy dolog, ami kihúzza a zsebedből az utolsó fillért. A bankároknak újabb jó üzlet, neked újabb nagy szopás
- ki vállal felelősséget az esetleges balesetekért?
- ki vállal felelősséget a súlyos balesetekért, tolószék, kóma, halál? Az lesz amit fentebb írtam, hogy nahát, előfordul, megesik, haladjunk a következő témára?
- utaztatással mi lesz? Bérelhetsz még egy buszt, és akkor már két bérelt busza lesz az osztálynak, egyet az úszásra, egyet a lovakhoz?

+1: jó, hogy írni-olvasni-számolni még nem tudnak a harmadik osztályos gyerekek, olyan kibaszott magas a színvonal, de küldjük őket lovardába...
Vastagbőr Családok és jogok 2011.05.06 14:31:00
Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár sajtótájékoztatót tartott a minap Nagy Anna kormányszóvivő társaságában. Ekkor jelentették be, hogy különböző médiakampányokat, rendezvénysorozatokat, programokat indítanak a családok, a…..
Max. 2011.05.06 17:19:55
@laspalmas: rácistának tűnök, ha felteszem magamban a kérdést, hogy mondjuk az abortusz betiltásával, és az ilyen számok nullázásával mely, khm, társadalmi rétegek szaporulata nőne meg robbanásszerűen? Mert van egy olyan érzésem, hogy csak azokéban, amelyek amúgy sem tudnának gondoskodni egy gyerekről. Akkor ezeket mind adjuk örökbe, hátha van annyi, amúgy gyermeknemzésre képtelen pár évente az országban, amely fel akarja őket nevelni?
Tegnap megkezdődött Képíró Sándor pere (egy különösen ízléstelen sárgacsillagos performansszal az elején, jót nevetgéltek a fiatalok), akit az ügyészég háborús bűntett elkövetésével vádol, mégpedig az 1942. január 23-i újvidéki események miatt. Érdekes egy tárgyalás…..
Max. 2011.05.06 13:23:43
@Zabalint: Igen, indokolatlanul emelik az átlagember amúgy is magas vérnyomását.
Max. 2011.05.06 13:46:54
@Zabalint: Tehát ha jól értelek, akkor minden az én bajom. A szlovákok leköpnek, az én bajom. A románok a képembe röhögnek, az én bajom. A cigányok ordítanak az utcán, az én bajom. A zsidók kárörvendenek, az én bajom. Hogy te hülye vagy, nos, ez kétségtelenül az én bajom.
Max. 2011.05.06 16:53:46
@Nemadokpénzt: amúgy annak a propagandának semmi alapja nem volt természetesen, ha az folyna holnap a csapból is, hogy utáld a horvátokat, mindenki nekiállna utálni a horvátokat, csak mert. Ez így működik ám. Node hamarosan a fejükre nőnek a törökök meg a többi semmirekellő, aztán lesz Propaganda No.2, van egy ilyen érzésem.

@f.m.j.: oszt' a visszavonuló vasgárdista románok, akik népirtást rendeztek az útjukba kerülő magyarok között Erdélyben, miért nincsenek emlegetve, és miért nem fizetnek a magyaroknak holokausztkárpótlást a románok, de csak miután visszaadták nekik a földjüket? Jellemző módon erről az átlag magyar nem is tud, viszont a holokausztról rögtön volt négy kérdés az érettségin, a saját vérünk meg le van szarva. Aztán még bocsánatot is kérünk, mert a pálinka az Kárpátia dallal volt felvezetve, és véletlenül van benne egy olyan sor, hogy bevonulunk Kolozsvárra. Ajjjajj.
Szörnyű a kormány kommunikációja, hát milyen dolog az, hogy csak most hallunk a Globális Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárságról? A külügy eme osztálya felelős Ázsia és az óceániai térség, valamint Afrika államaival fenntartott kétoldalú kapcsolatokért, és nagyon…..
Találós kérdés: Kinek mi jut eszébe a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumról (KIM)? Mivel foglalkozik vajon?Közigazgatás és igazságügy ami így elsőre beugrik, nem?Ezen belül pedig .........rengeteg dolog.Hihetetlen, de mivel ők az "országmárka alakításáért…..
Új bűnözési formát fedezett fel a kormány, még az is lehet, hogy valaki elkiáltotta, hogy "Heuréka!". Végre!  Az egyenruhás bűnözés tényleg megnyomorítja a vidéken élők életét. A büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítását javasolja a kormány amiatt, hogy…..
Max. 2011.04.28 11:48:48
@Nikosi: "MSZP = FIDESZ"

Bennem is megfordult már, hogy ez a kettő valójában ugyanannak a pártnak a két divíziója, ez a jobb-bal maszlag meg csak azért van, hogy fenntartsák a számunkra a választás illúzióját. Az utóbbi egy év igencsak megerősíteni látszik mindezt.
Max. 2011.04.28 12:32:54
@DArchAngel: A románok lazán kimennek száz polgárőrrel vagy valami hasonlóval, gumibottal garantálnak két hét kórházat akár többszáz cigánynak is egyszerre, és:

A) elhallatszik Brüsszelig?
Nem.
B) elhallatszik egyáltalán idáig?
Nem.
C) Megoldják a problémát?
Igen.

Ha nekik sikerül, nekünk miért nem? Miért?
Szemlátomást minden a tervek szerint halad, csak azt nem tudni, ki írja a forgatókönyvet. 1. A Véderő még április elején 3 napos tábort hirdetett Gyöngyöspatára, egy magántelekre. Ezt lehetett olvasni a honlapjukon, és mint szélsőjobb csoport, titkosszolgálati megfigyelés…..
Max. 2011.04.27 22:09:28
@Conv: A jó estét azt fogtam, de a mozdulat az letagadhatatlan...
Max. 2011.04.28 08:41:56
Egészen hihetetlen, de nem törlődött le "véletlenül" a térfigyelő kamera felvétele, és korrekt módon 24 órával az események után nyilvánosságra hozta a rendőrség. Ugye emlékszünk, két verzió született arról, hogy mi történt kedd este Gyöngyöspatán: V1:…..
Vastagbőr Ó, a mesebeli Paraguay 2011.04.01 10:31:00
Újabb gyalázatos támadás érte Magyarország Kormányát! Lázár György, a galamus.hu-n képes volt előásni egy pár soros januári MTI-hírt, miszerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes 1 hétig volt Paraguayban, ahol az egyszerűsített honosítási eljárás gördülékeny…..
Max. 2011.04.01 23:04:06
@Hajszás Láncos: A számot adás dolgot vitatnám csöppet, tele a padlás olyan szerencsétlenekkel, akik írni / olvasni / beszélni / szöveget értelmezni / fogalmazni nem tudnak magyarul, a magyarság történelméről nem tudnak semmit, ellenben van érettségi diplomájuk, sőt, lehet hogy főiskolai/egyetemi is. Nem azt akarom most kétségbe vonni, hogy bizonyos kritériumokat támasztani kell az állampolgárságot felvevőkkel szemben, csak azt, hogy fölösleges olyasmit kérni, aminek 10-ből 9 állampolgár nem tud eleget tenni.

Hogy a Pákós példából induljak ki, amikor kikerült ide a hír, végeztem egy gyors felmérést a környezetemben, hogy hány ember tudja az Állami Számvevőszékről, hogy mi is az tulajdonképpen. Kb. 10 embert kérdeztem meg, ebből 2 (kettő tudta), ebből az egyik közgazdász, a másik pont erdélyi magyar. Úgyhogy nem olyan egyszerű ez.
Max. 2011.04.02 18:47:20
@Hajszás Láncos: Konkrétan arról beszélünk, hogy valahogy fel kell építeni a szétesett magyar nemzetet, ha már szét van szedve és szórva. Oké, neked nem tetszenek a kritériumok, de nem lehet mindenki művelt, egy országban sem az. Kérdezd meg a cigányoktól, hogy ők miért állampolgárok, meg a kínaiaktól, meg a négerektől, akik mellett nem sokára kisebbségbe kerülünk a saját földünkön (sőt, már kisebbségbe is kerültünk).

Komolyan nem értem ezt a filozófiát, ami ennyire divatos Magyarországon. Legyen minél kisebb országunk, minél kevesebb magyarral. Meg lehet nézni az amúgy senkiházi románokat, másfél évszázada még nem is létezett ilyen, hogy Románia, most meg kétszer akkora, mint Magyarország. A szlovákok szintén. Nekik nem ez a filozófiájuk. Meg náluk nem volt kérdés a kettős állampolgárság.
Vastagbőr 2012-re készülnek? 2011.03.25 09:31:00
A Nemzeti Konzultáció, a ráköltött 1 milliárd és sok ezer munkaóra mégis csak megérte. A közel 1 millió válaszadó 85%-a elutasította, hogy a gyerekek után szavazati jog járjon a szülőknek. Az utolsó pillanatban jött ez az eredmény, mert ez már szerepelt az…..
Közel három év után ma végérvényes, másodfokon lezárt Szoboszlai Barna bírósági ügye. 2008. július 1-én éjszaka három ittas férfi (aznap volt a segélyosztás) áramütést szenvedett egy kesznyétei ház kertjében, mivel a tulajdonos, Szoboszlai Barna a veteményes köré…..