Regisztráció Blogot indítok
Adatok
árnyasbetét

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedik éve készül el a COOL LIST HUNGARY, a lista, amely Magyarország legmeghatározóbb COOL arcait gyűjti össze. Egyértelmű, hogy most már hagyományról beszélünk. Bátran merjük kijelenteni, hogy a december 2010-ben már elképzelhetetlen COOL LIST HUNGARY nélkül. Ezt jelzi az a…..
árnyasbetét 2010.12.06 10:04:44
wat
Egy éve írtam a magyar magán-nyugdíjpéztárakról. És nagyon nem hízelgő módon. A magán-nyugdíjpénztári rendszer megvalósítása alapvetően katasztrófális volt. Lehet jó magán-nyugdíjpénztári rendszert csinálni, de itt nem sikerült. Most úgy tűnik, az állam kitereli a…..
Sokan azt mondták, hogy Orbán Viktor nagyságához nem képes senki sem felnőni. Lárifári. Az index szerkesztőségében nem is tudatosult, hogy a nemzeti bullshit generális ifjú padavánját, Vida Viktor személyében felfedezte. Az internetes orgánum piciny nemzetük nagy történelem…..
Éppen arról olvasgattam, hogy a WC tetejét le kell csukni, különben a bacik rárepülnek a fogkefére, ha ugyanabban a helyiségben vannak, amikor eszembe jutott, hogy nemrég az amerikaiak arról témáztak egy fórumban, hogy mit tartanak különösnek Európában, amikor ideutaznak. A…..
árnyasbetét 2010.04.27 08:13:59
Piroslap Lehetett volna Más? 2010.04.25 20:43:00
Az MSZP 4 választókerületben visszalépett az LMP javára, abban a reményben, hogy néhány választókerületben meg tudna egyezni a kölcsönös visszalépésekről a Fidesz egypárti kétharmada ellen és az LMP saját érdekében.Az LMP mindegyik választókerületben 37-40 százalékot…..
Oltári jókat mosolygok, amikor blogok nyilvános szórólapokat "szivárogtatnak" ki Molnár Gyuláról. Lehet cikiződni, hogy nem hangsúlyozza a pártját, de teljesen értelmetlen megtévesztésről beszélni. Érdekes, hogy a fideszes Páva Zsolt kék színű és teljesen…..
Piroslap Fogd rá a szocikra! 2010.04.22 06:00:00
Recept olyan egyszerű, szúrjál el valamit, majd mutogass a másikra. Persze ehhez kell néminemű orcátlanság és az emberi feledékenység. Nagykanizsán is erre operál a Fidesz. A zalai várost teleragasztották az alábbi plakáttal, melyen az olvasható: Marton István polgármester a…..
árnyasbetét 2010.04.22 10:05:49
Piroslap Nem lesz adócsökkentés 2010.04.21 11:40:00
"Azonnali radikális adócsökkentésre van szükség!" Szajkózta négy éven keresztül a demagóg bullshitet a Fidesz összes vezetője. Sőt, azért kell az előre hozott választás, hogy meg tudják lépni. Azt hallgattuk, hogy ha jól lecsökkentik az adókat, az megoldja…..
A T. választópolgár hozzászokhatott ahhoz, hogy bizony időnként párttól függetlenül fel-fel röppen egy hír, hogy szabálytalan volt egy közbeszerzés, áron alul adtak el valamit vagy épp haverok igen komoly végkielégítést kapnak.Az azonban új, hogy politikus besurranó…..
Miután Szanyi Tibor belefutott a saját öklébe, felmerült bennünk, hogy egy ekkora égés után még Szomáliában is visszalépne egy jelölt, de ő biztos nem fog. Igazunk lett. Ildinénit megszégyenítő rezzenéstelen arccal kiállt és sajtótájékoztatót tartott "Itt jó…..
Az SZDSZ megszűnése óta láthatjuk azt, hogy konzervatív politikusok egyre több liberális szokást vesznek át. Egy nem rég a Youtubera feltöltött, majd hozzánk eljuttat videóból, kiderül, hogy Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere bizony nem veti meg az élet illegális…..
Re: Itt az idő, szétesni! Szerintem egy 20%-os pártot, ami egyéniben több mint egymillió szavazatot kap nem kell temetni. Valóban ez a magyar szociáldemokrácia ügyének egy komoly visszalépés. És valóban a párt előtt komoly kihívások vannak. Az MSZP volt már bűnbak. Akkor is…..