Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1jó?

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Miért van az, hogy némely pár szenvedélyesen ölelkezik a buszmegállóba, könnyekig szerelmet vallanak egymásnak, aztán egy 1 hónap múlva pattintja egyik a másikat?” – kérdi kétségbeesetten Levélírónk, aki személyes példával is alátámasztja elméletét. Úgy…..
1jó? 2010.06.23 11:56:56
Általánosítani nem lehet senkire, mindenki más, mindenki másképp éli meg a párkapcsolatát.

Ami viszont tény, hogy a rossz kapcsolat nem működhet.
A régi és a mostani generációt senki ne próbálja meg összehasonlítani, mert az igények, az elvárások, a társadalmi normák nagyon nagyon eltolódtak. A magyar családmodell ma nagyon szétszakadt és felborult. Amennyiben egészséges a szülők közötti viszony, akkor a lehető legjobb dolog egy gyerek felnevelésében a család. Apa, Anya. E 2 dolog és a szeretet nélkül egy gyerek nem fog normálisan felnőni. Nem fogja látni, azokat a szülői szerepeket és ez később viselkedési, és netalántán abnormális szexuális beállítottsághoz fog vezetni.

Normális ember úgy gondolkozik a jövőbeni életéről, hogy előbb utóbb felesége / férje lesz, majd gyereke. A dolog így plátói is lenne. Viszont azt nem képesek az emberek elfogadni, hogy ha ebbe belevágnak, akkor az életük megváltozik. A munka is egyfajta gond, odafigyelést igényel, ezt pedig a családdal csak bővítjük. EZ NEM BAJ, ez az élet rendje.
Ami pedig téves hit és ha valaki ebbe ringatja magát előbb utóbb persze csalódni fog, örök szerelem nincs. A kezdeti lángolás egymás iránt ez később alább hagy és egy mély szeretetté, odaadássá válik, hűséggé szelídül. Attól, hogy nem úgy érez valaki a másik iránt, mint amikor összejöttek és majd kiugrott a szíve, szerintem ezen nincs semmi rossz. Ezzel mindenki előbb utóbb így lesz. Hogy helyesbítsem magam és megelőzzem a kommentelők támadásait, kivételek persze mindig vannak.

Nagy hiba a mai fiatalokban véleményem szerint, hogy nem képesek egy kapcsolatot érzelmileg megélni. (Abból ítélnek először,hogy milyen az ágyban. Persze ez nagyon fontos, hogy ne legyen balfék az illető. Mondjuk úgy,hogy a kettő egyszerre legyen jó érzelmek és szex.)
Ezt nem csak az támasztja alá, hogy hány kapcsolaton van valaki túl. Fiatal tinédzserek akarnak szexelni, de még azt sem tudják mi az, hogy csinálja, és a részletekbe ne menjek bele. Természetesen a mai fiatalok már jobban tájékozottak, mint anno szüleink, de nem kellően arról ami fontos.

A szexre visszatérve még. Lehet érzelem nélkül szexelni, de az nyilván olyan hozzáállású embereket kíván. A szex másik fajtája a szeretkezés, ez pediglen a másik iránt érzett szeretetből / szerelemből fakadó közös vágy, hogy a kapcsolatuk kiteljesedjék.

Egy leegyszerűsített durva példa bizonyos nőkre.
Vannak mondjuk olyan lányok, akik átlagosnál jobban néznek ki, viszont hamar beleugranak egy túl komoly kapcsolatba, melyből akár gyerek is születik. A pasik többsége úgy váltogat a csajok között, mint sebességet a kocsiban. Gyorsan. A csaj megszüli a gyereket és végül egyedül marad. A végén pedig úgy keres és vágyódik egy normális emberi lényre, hogy azért mindent megadna. Tele van velük a világ, egyedülálló anyukákkal. Valahogy nem így kellene ennek lennie.

Én is próbálok nyitott szemmel járni, beszélgetek ismerősökkel, barátokkal és látja az ember egyesek próbálkozásait, egyesek nyögve nyeléseit és mások sikereit e téren.

Van olyan ember, aki már sokadik szexuális kapcsolatát létesíti, viszont ellentétként nem tud szeretni, nem tudja kimutatni azt a másik és nem utolsó sorban a környezet felé. Képtelen kimondani azt mások előtt, hogy szia, puszi, szeretlek, hiányzol. Meghunyászkodva telefonál, nehogy valaki meghallja, mert egyből papucsot kiált :-D. Persze nem szabad átesni a ló másik oldalára.
Van egy ismerősöm, a lakhelyén próbál egy hosszú távú kapcsolatot létrehozni. Ismétlem próbál, közben az adott felsőoktatási intézmény környékén pedig agyba főbe ugrik minden bokorba. Persze erről a célzott hölgyemény nem tud semmit. Ami még figyelemre méltó, nem egy ilyen embert ismerek.
Összehasonlítási alap kell, nem pedig trófeagyűjtemény.

Leszámítva azt,hogy rossz lóra teszünk a kiválasztottal (mert ez előfordulhat), amennyiben az illető normális célszerű több időt eltölteni és igen is megnyílni a másiknak. Én speciel azért ha járnék valakivel akkor azt meg is akarom ismerni, tudni akarom mit szeret, mit csinál, mit érez, meg akarom nevettetni, szórakoztatni, akarom hogy kedveljen, szeressen és ezt ki is mutassa felém.
Ha nincs meg a bizalom, a szeretet, akkor bele lehet sz......ni az egészbe. Sokan vannak úgy, hogy csak úgy elvannak egymással, de igazából semmi érzelem, üres kapcsolat, kirakatpárok.

no azt hiszem most már elég is, mert még a végén megsértek másokat és összekutyulom még a saját gondolataimat is.
Zárásként idézem Dobó Istvánt: "Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl."

Illetve, Ha eljön Joe Black:
"Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a mámortól, fakadj dalra, lejts dervis táncot. Légy eszelősen boldog, vagy legalább légy rá nyitott. (...) A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. Légy fülig szerelmes, olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza. (...) Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél."
Az alábbiakban Zixus vendégpostját olvashatják. Az országgyűlés első napja tele volt mókával és kacagással. A Rosszabbik egy jól irányzott huszár-, akarom mondani gárdista vágással sikeresen tematizálta az ülést. Reagált rájuk Papír-Turul is, akinek - talán a Sólyom for…..
1jó? 2010.05.16 10:24:55
Nem hiszem, hogy:
-16 éves munkanélküliségi csúcs (2010 I. negyedév 11,8%),
-növekvő GDP-hez viszonyított bruttó államadósság (kb. 80%),
-virágzó korrupció és sikkasztás sorozatok,
-szétbombázott oktatás-, egészségügyi- és nyugdíjrendszer,
-növekvő adóterhek és új adók megjelenése,
-20 évnyi hazugság és törvényi áthágások sorozata, amennyire nem szégyellték,
-EU-s pályázati pénzek elkótyavetyélése,
-romló közbiztonság és szaporodó gyilkosságok
-megoldatlan roma ügy (munkanélküliség, szakképzettség hiánya, segélyezési rendszer, stb.)
KÖZEPETTE, A PARLAMENTNEK EGYETLEN, ÉGETŐ, LEGFONTOSABB, LEGVESZÉLYESEBBNEK TARTOTT PROBLÉMÁJA

EGY ROHADT MELLÉNY, melyen ráadásul
egy történelmi címer szerepel és nem kék csillag fehér alapon.

Úgy vélem Vona Gábor ezen cselekedete mindössze felhívja a figyelmet arra, hogy a "honatyák", más pártok és képviselőket mennyire nem érdekli más SOKKAL DE SOKKAL ELŐRE VALÓBB ÜGY.

MSZP, LMP (SZDSZ), FIDESZ mind egy követ fújnak.
Mikor megállapodott az MSZP és a JOBBIK a bizottságokról, ezt követően nyilatkozott a JOBBIK, hogy nagyon örülnek a nemzetbiztonsági bizottságnak, mert fényt deríthetnek dolgokra.
Erre mit adj Isten, a megegyezés ellenére, makacsul és idegesen az MSZP mégis csak ezt szeretné és meg is kapja a FIDESZ-től, mert ŐK is benne vannak és nem kellene, hogy kiboruljon a teleszart bili.

További szép napot!
Az MSZP el lett zavarva, nagyon csúnyán. Ez jó.A Jobbik nem lett a második legerősebb párt. Ez is jó, nagyon jó.Budapesten az LMP megverte a Jobbikot. Imádom ezt a várost, komolyan.A Fidesz megnyerte a választást. Ez nem feltétlen jó, de szurkolok nekik, hogy jól kormányozzanak,…..
1jó? 2010.04.12 01:27:07
Még a vak is látja, hogy az LMP MÖGÖTT KIK ÁLLNAK!!!
Elég csak józanul látni, íme 3 CIKK:

Kipás tüntetés a magyarok ellen: amikor az LMP átvette a stafétát
kuruc.info/r/52/57995/

LMP-s botrány: jelöltjük szerint nem kéne bolygatnunk a választások előtt, hogy pályázati pénzeket lopott és lop
kuruc.info/r/1/57900/

Kik állnak az LMP mögött? Honnan jöttek és mit akarnak? Lerántjuk a leplet
kuruc.info/r/52/57548/

Lehet Más a Politika, hm, akkor minden új ciklusban más az amit képviselnek???
Józan paraszti ésszel: most ez a politika, s ha nem jön be akkor más.

Csak hogy mindenki tisztán lásson!!!
EGy kedves ismerősöm közszférában dolgozik. Az ő diplomás fizetése lassan kevesebb lesz, mint egy közmunkásé, aki mellesleg többet támasztja azt a rohadt lapátot, mint amennyi hasznot hoz a közösségnek.

üdv