Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mgrc

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lehet, hogy divat a retró, annak is többnyire az über gagyi változata, nem bánom, szóljon az isten véled édes Piroskám, meg a Stux, ez utóbbi persze már egy másik retró, ez a retróba bugyolált retró, olyan, mint a dupla panír. Nem bánom, de kulináris szempontból a retrót javasolnám mindenképpen…..
Az élet szaga legyen ott a szövegeinkben A reklámszöveg írás, a print-, valamint az online újságírás számtalan ponton fedi egymást, miközben számos különbséget is figyelembe vehetünk.Persze akkor járunk el a leghelyesebben, ha ellessük a különböző szakmai ágak fogásait, marketing eljárásait és…..
Ha hó végén sikerült egy kis zsebpénzt megspórolnod, így a nyár vége felé közeledve, akkor az Oukitel A16 okoskarkötő kitűnő befektetés lehet a számodra. Ha szeretsz mozogni, ha érdekel, hogy hány lépést tettél meg egy bizonyos időtartamon belül, ha fontos a pulzusod detektálása, vagy ha nem tudsz…..
Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és…..
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
mgrc 2015.05.22 11:24:37
@légyölő galóca: akkor fordítsd át, botox köt egy titkos paktumot mondjuk gyulával, hogy figyi állj mögém.... (persze senki més nem állna mögé, de gyula van olyan balek szerintem :D)
Gólem, fa, fű, virág, póló, gatya, cipő, bizalom, Geri, eljátszás, Bence, balhézás, jajmileszmostebbenaműsorban, semmi, az, bazdmeg, mindig átversz a felkonfban, Gólem. Reggel Alvás, horkolás, hallható szájszag, Loki fülében vatta, Botox a sarokban, a porban, a bogarak…..
Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel. Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér…..
mgrc 2015.05.14 21:40:08
@ÉH3sZ: nem olyan vészes, megbeszélték, tematikáztak egyet, mintha nem beszélték volna meg, a cár meg levágja, ráadásul ahogy nézem az előzetest még be is oltja gerit pfff
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
mgrc 2015.04.26 12:06:02
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: gerenda és szálka esete forog fenn
mgrc 2015.04.26 12:19:39
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: na pont erről beszéltem látod, neked sem kell másét olvasnod és lereagálnod ennyike.

megnéztem ezt gátőr videót, ha volt is évődés az elején akkor is brutális egy tapló ez a gátőr és a folytatásra nincs mentség, azmeghogy ivar ájuljon el, hogy milyen faxa gyerek akarja megdugni azt te jó ég, tényleg vannak ilyenek?
mgrc 2015.04.28 06:54:30
@capa05: most sem lehet még
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
mgrc 2015.03.28 11:37:22
@beacska: na végre valaki aki úgy látja gergőt aki.... ez egy kisgyerek mérföld hosszú egóval, nem is értem mit gondol más, hogy majd jól fog játszani, meg okos? nem, nem okos, és nem fog jól játszani, mert nemcsak, hogy teljesen tapasztalatlan az emberi érzelmek terén még, hanem mert azt is hiszi, hogy ő a király és mindenki más csak seggbuta majom körülötte. a tegnapi kirohanás csak megmutatta, hogy ha nyomás alá helyezik, akkor egyszerűen besokall, meg hisztipincsi lesz, mert a saját kis világában ő tévedhetetlen, ezért lefagyott a gépezet.

bízom benne, hogy tanul majd egy kis alázatot azzal, hogy pont amiatt fog most majd hazamenni, mert ekkora volt az arca.
  Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez…..
mgrc 2015.03.27 22:21:46
mgrc 2015.03.27 22:27:14
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ha én lennék a nóri akkor kettesben szétszurkálnám, mindenki előtt meg szeretném :)) ezt a kikölyköt pikkpakk szét lehetne húzni szerintem :D
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
mgrc 2015.03.24 09:05:36
@bendeguzhanna: remélem most nem szpojlerkedtél mert akkor elmész te a picsába.

amúgymeg volt valami műsora még a viasatnak, ahol egy héten keresztül minden nap másik lány felvett valamit, a többiek meg pontozták aztán a végén valamelyik "híres" nemi identitását tévesztett magyar ruhatervező (nem ismerem ezeket sajnos) döntött. Na ott majdnem mindegyik lyányka szerepelt már, emlékeim szerint botox biztosan meg adri is.

és még egy, Mr. Nyiregyháza(2) hol marad a leghülyébb szavazásból????
Álommeló!! A minisztériumok beszámolóiból kirajzolódik néhány igazi álommeló is. Például 7,4 milliót lehetett kapni a soros litván elnökség magyar borral való ellátásának előkészítéséért. Ennél valószínűleg nem kevésbé szórakoztató feladat volt a minisztériumi…..
mgrc 2013.01.13 08:34:52
@akciosolajos: az átlag tréneri napidíj (ha céges nem pedig egy aktatáskás magánzó) 200-400e között van, az egyáltalán nem túlszámlázott. a többihez nem értek.
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
hogyvolt Éden hotel - 2x42 2012.05.16 08:00:00
Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak…..
mgrc 2012.05.15 22:27:45
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
hogyvolt Éden hotel - 2x26 2012.04.18 08:00:00
Három kani jött tegnap, de ez bentről csak kettőnek látszik, mert a szellemi fogyatékosok annyira nem figyelnek oda az ikrekre, hogy a nyilvánvalóan különböző csávókat lebuktassák. A harmadik meg Dávid, a csendes szociálpedagógus, aki úgy ejti az angol neveket, mint senki a magyar…..
mgrc 2012.04.18 10:21:20
@Pilar Ternera: fejből idéztem, de igen, kb. ez zajlott le - az extra végén - , de utána már nem mutatták sajnos, hogy megvalósult-e a dolog, tippem szerint igen :))
A KARD Ne bántsátok 2012.03.31 20:42:00
Ne bántsátok. Ő is csak közülünk való. Ő is csak addig nyújtózkodik, amíg a takarója ér. Az persze más, hogy az ő takarója címeres, és nem az óvodai jele van belehímezve, pedig talán az volt az utolsó dolog amit helyesírási hiba nélkül le tudott rajzolni. Ne bántsátok, ő…..
mgrc 2012.04.01 18:34:02
@sungooo: ezt elsmitteltem ha nem haragszol! :)