Regisztráció Blogot indítok
Adatok
droth

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ne játsz velem pénzben pókert! ma mindenkit kifosztottam. ez az én napom volt,valljuk be. vasárnap visszavághattok...az esélyt megadom,de nem hiszem h menni fog srácok...
Bambi101 Hétvégi színes 2010.04.10 12:39:00
Zs valami kurva szakszervezetis konferencián van valahol a Balatonnál (mert nem elég a napi 12 óra + minden hétvégén dolgozás, neki szakszervezetis pozíció is kell!) @-t meg jól lebeszéltem a szombati dolgozásról, szóval a nyakamba szakadt ez a szombat...Nem is fogok ma semmi…..
Én is fel szoktam idegesíteni magam Hajdú Péter parkolásain, meg a különböző, négy keréken guruló elmebetegekről szóló történeteken, de ekkora köcsögséget még nem láttam. A videó feliratozva van (nem én voltam, úgy tűnik, a jó szándékú feltöltő a google translatort…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   2007 elején elhelyezkedtem, egy (akkor…..
 Nem megvédeni akarom magam áltudományos magyarázatokkal, hogy megtarthassam az osztói munkám vagy ilyesmi, máskor is váltottam már hivatást, nekem csupán az a célom mindezzel kapcsolatban, hogy rávilágítsak párhuzamokra az élet és a póker között.Egyrészt: a korábban…..
A pókeresek, nem csak akkor kapnak díjakat, amikor nyernek, hanem egyéb alkalmakkor is. A póker díjak első fecskéje A Poker Hall of Fame volt, azaz a Póker hírességek csarnoka, amellyel pénzdíj ugyan nem jár, de az elismerés az megfizethetetlen. Oda bekerülni nem semmi. Az, hogy…..
A European Poker Tour 5000 dolláros berlini verseny közvetítésén egyszer csak elkezdett rázkódni a kamera, majd annyit lehetett látni, hogy mindenki fejvesztve rohan. Asztalok borultak, üvegcserepek mindenhol, emberek vagy menekültek, vagy az asztal alatt kerestek fedezéket, teljes volt a…..
bwinPoker  250$ Teletipp magyar freeroll 03.29. hétfő, 20:00  Ingyenes számlanyitás: http://href.hu/x/65puBővebb info, jelszókérés: http://teletipp.hu/poker-freeroll/ bwin.htmBwinPoker egyéb heti versenyek:-$75K WSOP Freeroll Qualifier hétfő 18:00-Magyar pókerláz 100$ added…..
A Best Players Poker Club következő - Phil Ivey - pókerjátszmája a Broadway Klubban 2010.04.07-én 19:00 órakor kezdődik.       Kérem, jelezzetek itt a blogon, hogy jöttök-e a póker versenyre.   Jelentkezéseket 24 főig fogadunk el jelentkezési…..
 Bármennyire is utáltam a 2007-es Halloween remaket, nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg a folytatását. Ennek három egyszerű oka van, egy: imádom a horrorfilmeket (bár emiatt már nagyon sok fájdalmasan szarfilmen vagyok túl J), kettő:Michael Myers a kedvenc sorozatgyilkosom, három:…..